Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: واریزی مدیر عامل
سلام خسته نباشید 
یه سوال داشتم اینکه مدیرعامل پولی رو قبل از تاسیس شرکت در تاریخ 95/06/17  به حساب بانک ریخته حالا شرکت شروع فعالیتش تو سال 96 بوده و این پول 96/02/31 از حساب بانک پرداخت شده  ثبت حسابداریش و راهنماییم میکنید سپاس
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام
این مبلغ به عنوان واریزی شرکا(چنانچه مدیرعامل جز صاحبان سهام باشد) یا سایرحسابهای پرداختنی جاری مدیرعامل ثبت میشود و در سند افتتاحیه مشخص می گردد
بانک   100
          جاری مدیرعامل  100
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، negar218 ، معین
سلام سرکار خانم نگار گرامی

ضمن تشکر از پاسخ صحیح سرکار خانم شریفیان محترم و در تکمیل فرمایشان ایشان، لازم به ذکر است که ثبت حسابداری مربوط به اردیبهشت ماه ۹۶ نیز دقیقاً بر عکس ثبت همکار گرامی ما می‌باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، negar218 ، معین ، حسین
ببخشید مدیر عامل از حساب بانک برداشت میکنه واسه کارهای شخصیش مثل تعمیر ماشینش و بنزین ثبتشو چظوری بزنم 
یعنی یه تنخواه واسه مدیر عامل باز کنم؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۳ دى ۱۳۹۶، ۰۲:۵۹ ب.ظ)شریفیان نوشته: سلام
این مبلغ به عنوان واریزی شرکا(چنانچه مدیرعامل جز صاحبان سهام باشد) یا سایرحسابهای پرداختنی جاری مدیرعامل ثبت میشود و در سند افتتاحیه مشخص می گردد
بانک 100
جاری مدیرعامل 100

سلام
شروع فعالیت شرکت سال 96 بوده من مانده بانک و شروع عالیت زدم تو تراز افتتاحیه از قبل مثلا 83696040 بوده تو حساب یعنی اون پولی که تو سال 95 ریخته شده به این حساب الان توی این مانده هست به نظرتون الان من فقط ثبت بزنم درسته؟ توی تراز افتتاحیه هم فقط یه ح پرداختنی اضافه کنم

حسابهای پرداختنی جاری مدیر عامل
                         بانک
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ دى ۱۳۹۶، ۰۲:۲۳ ب.ظ)negar218 نوشته:
ببخشید مدیر عامل از حساب بانک برداشت میکنه واسه کارهای شخصیش مثل تعمیر ماشینش و بنزین ثبتشو چظوری بزنم 
یعنی یه تنخواه واسه مدیر عامل باز کنم؟

با سلام . برداشتهای شخصی مدیر عامل توی حساب جاری اعضاء ثبت میشه . تنخواه‌گردان وقتی استفاده میشه که بخشی از وجه نقد شرکت رو به مدیرعامل بدن تا هزینه‌ های جاری شرکت رو پرداخت کنه نه هزینه های شخصی خودش رو . لینک زیر هم بخونین

پرسش: جاری اعضاء
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور
(۲۴ دى ۱۳۹۶، ۰۴:۱۳ ب.ظ)حسین نوشته: با سلام . برداشتهای شخصی مدیر عامل توی حساب جاری اعضاء ثبت میشه . تنخواه‌گردان وقتی استفاده میشه که بخشی از وجه نقد شرکت رو به مدیرعامل بدن تا هزینه‌ های جاری شرکت رو پرداخت کنه نه هزینه های شخصی خودش رو . لینک زیر هم بخونین

پرسش: جاری اعضاء

با سلام ممنون از راهنماییتون ببخشید یک جا خوندم

ثبت های غیر مجاز با حساب جاری شرکاء
از حساب جاری شرکاء نباید در راستای فعالیتهایی مانند وصول مطالبات، پرداخت بدهی ها وهمچنین انجام هزینه ها استفاده کرد به عبارت دیگر ثبت های ذیل از طریق جاری شرکاء غیر مجاز می باشد.

هزینه ها ۰۰۰/۰۰۰
                                                     جاری شرکاء ۰۰۰/۰۰۰
                             خرید ۰۰۰/۰۰۰
                                                     جاری شرکاء ۰۰۰/۰۰۰
                             جاری شرکاء ۰۰۰/۰۰۰
                                                     حسابهای دریافتی ۰۰۰/۰۰۰
                             حساب پرداختی ۰۰۰/۰۰۰
                                                     جاری شرکاء ۰۰۰/۰۰۰

می تونم برداشت و واریزای مدیر عامل و چون مربوط به سود شرکت نیست بزن برداشت معین احمدی
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۵ دى ۱۳۹۶، ۱۱:۰۱ ق.ظ)negar218 نوشته:
با سلام ممنون از راهنماییتون ببخشید یک جا خوندم

ثبت های غیر مجاز با حساب جاری شرکاء
از حساب جاری شرکاء نباید در راستای فعالیتهایی مانند وصول مطالبات، پرداخت بدهی ها وهمچنین انجام هزینه ها استفاده کرد به عبارت دیگر ثبت های ذیل از طریق جاری شرکاء غیر مجاز می باشد.

می تونم برداشت و واریزای مدیر عامل و چون مربوط به سود شرکت نیست بزن برداشت معین احمدی

با سلام اینکه گفتن این ثبتها غیر مجاز هست درست نیست . ولی خب ممیزها روی حساب جاری شرکا حساس هستن نه اینکه اصلا ثبت نزنین . شما برداشت و واریزی های مدیر عامل رو باید توی همون حساب جاری شرکا با معین مدیر عامل یا اقای احمدی ثبت کنین نه حساب برداشت . با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: شریفیان ، Masoud_MI
(۲۴ دى ۱۳۹۶، ۰۲:۳۲ ب.ظ)negar218 نوشته: شروع فعالیت شرکت سال 96 بوده من مانده بانک و شروع عالیت زدم تو تراز افتتاحیه از قبل مثلا 83696040 بوده تو حساب یعنی اون پولی که تو سال 95 ریخته شده به این حساب الان توی این مانده هست به نظرتون الان من فقط ثبت بزنم درسته؟ توی تراز افتتاحیه هم فقط یه ح پرداختنی اضافه کنم

حسابهای پرداختنی جاری مدیر عامل
                        بانک

سلام دوست گرامی

ضمن تشکر از مشارکت کنندگان در موضوع و با کسب اجازه از ایشان، لازم به ذکر است که می‌بایست آرتیکل درج شده توسط سرکار خانم شریفیان گرامی در سند افتتاحیه وجود داشته باشد. چنانچه وجه نقد تأمین شده توسط مدیر عامل در سند افتتاحیه مشخص نگردیده است و حساب وی از این بابت بستانکار نگردیده است، می‌بایست یک سند اصلاحی بابت سند افتتاحیه صادر کنید.

خواهشمند است سند افتتاحیه خود را درج کنید تا جهت اصلاح آن شما را راهنمایی کنیم، چنانچه قصد اضافه کردن یک آرتیکل (حساب پرداختنی) به سند افتتاحیه را داشته باشید می‌بایست به مبلغ حساب مذکور، از حساب دیگری (احتمالاً حساب سرمایه) کسر کنید تا سند تراز شود، چرا که مانده بانک در دفاتر طبق فرمایش جنابعالی با مانده صورتحساب بانک مغایرتی ندارد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین ، ATEFE
سند افتتاحیه در تاریخ 1396/03/18 مبلغ 1000000 ریال منقسم به 100 سهم 1000 ریالی با نام عادی می باشد که 350000 ریال آن نزد بانک شهر واریز شده 
مدیر عامل 88 سهم و مابقی 4نفر دیگر 3 سهم 
تاریخ ثبت شرکت 1396/03/28 است 
بانک کشاورزی حسابی هست که باهاش کار میشه ایا باید از 03/28 که شرکت ثبت شده من مانده بانکمو بیارم و بقیع فعالیت ها را که قبلا انجام شده رو در سایر دارایی ها بیارم  وا

من اینجوری ثبت زدم ایا درسته اومدم                                                                                           650000=350000-1000000
                                                                                                                                            572000=88*650000
                                                                                                                                            19500=3*65000
بانک شهر 350000
جاری شرکا مدیر عامل 572000
جاری شرکا احمدی 19500
               محمدی 19500
               اشرفی19500
               رضایی 19500
                                  سرمایه 1000000
بابت افتتاحیه در تاریخ 03/18
 مانده بانک کشاورزیمو از تاریخ ثبتم 03/28 بیارم درسته؟ 
چطوزی میشه ثبتش
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۸:۱۲ ق.ظ