5
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۶
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام خسته نباشید
میخاستم بدونم در رابطه با کار شراکتی به این صورت که 3نفر شریک هستن در یک کار خدماتی و تولیدی که برای هزینه هایی که شخصا انجام میدن و نیز فروشها به مشتری های خودشون خواهان این هستن که بصورت جداگانه ثبت بشه و مشخص باشه هر نفر چه هزینه هایی رو انجام داده و شرکت بابت کدوم مشتری ها از هریک از شرکاء طلبکار هست؟
ممنون میشم در مورد رویه کار جاری شرکا در این مورد و ثبتهای لازم راهنمایی بفرمایید.
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست گرامی
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیر مقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
ضمن عذرخواهی بابت تأخیر در ارائه پاسخ، لازم به ذکر است که بهترین و سادهترین کار در این خصوص استفاده از نرمافزاری است که قابلیت گزارش گیریهای مختلفی و امکاناتی مانند مرکز هزینه داشته باشد. امروزه بسیاری از نرمافزارهای حسابداری مانند نیکان این قابلیت را دارند که در زمان ثبت هزینهها، مرکز هزینه را نیز ثبت کنید و یا در خصوص فروشها، نام مسئول یا انجام دهنده این عملیات ثبت شده و بر اساس آن میتوان گزارش گیری انجام داد.
چنانچه نرمافزار شما جوابگوی این گزارشات نیست، میتوانید برای سرفصل کل هزینهها و یا فروشها، یک حساب معین جداگانه به نام شرکا ایجاد نموده و در حساب تفصیلی هر کدام هزینهها و یا فروشهای مربوط به آنها را ثبت نمائید. حتی در خصوص فروشها نیز میتوانید هر یک از شرکا را بعنوان بازاریاب تعریف نموده و زمان فروش، اسم هر کدام را بعنوان بازاریاب ثبت کنید و در نهایت با اخذ گزارشی از مشتریهای مربوط به هر بازاریاب، به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
5
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۶
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام وخسته نباشید خدمت شما
ممنون از راهنمایی مفیدتون فقط یک سوال در مورد روش دوم داشتم واینکه در مورد هزینه ها و فروش باید این سرفصل هارو در زیر مجموعه جاری شرکا تعریف کنم ؟ یا در قسمت هزینه ها سرفصل معین برای شرکا بزنم وهزینه هارو درتفضیی اون بیارم و به تعداد شرکا این کارو انجام بدم؟برنامه من هلو هستش و متاسفانه فعلا امکان ارتقای برنامه رو ندارم راستش ترجیح خودم بر این بود که بتونم حساب مشتریهارو هم با اسم خودشون داشته باشم و هم در حساب هریک از شرکا برای هر فاکتور فروش بدهکار ثبت بشه میخاستم بدونم این امکان وجود داره؟
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
خواهش میکنم، انجام وظیفه بود.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ ق.ظ)L.Z نوشته: اینکه در مورد هزینه ها و فروش باید این سرفصل هارو در زیر مجموعه جاری شرکا تعریف کنم ؟
خیر دوست گرامی، منظور بنده این نبود و قسمت دوم پاسخ شما صحیح است.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ ق.ظ)L.Z نوشته: یا در قسمت هزینه ها سرفصل معین برای شرکا بزنم وهزینه هارو درتفضیی اون بیارم و به تعداد شرکا این کارو انجام بدم؟
در حال حاضر و با توجه به توضیحات جنابعالی، تنها میتوانید همین کار را انجام دهید تا به نتیجه دلخواه خود برسید.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ ق.ظ)L.Z نوشته: برنامه من هلو هستش و متاسفانه فعلا امکان ارتقای برنامه رو ندارم راستش ترجیح خودم بر این بود که بتونم حساب مشتریهارو هم با اسم خودشون داشته باشم و هم در حساب هریک از شرکا برای هر فاکتور فروش بدهکار ثبت بشه میخاستم بدونم این امکان وجود داره؟
برای قسمت فروش هم میتوانید این کار را انجام دهید ولیکن بر اساس اصول و استانداردهای حسابداری نمیباشد. یک مشکلی که این روش دارد، شما نمیتوانید مانده حساب هر مشتری را داشته باشید و از طرفی ممکن است شرکاء در وصول مطالبات دچار اشتباه شوند. چنانچه قصد دارید جهت ثبت فروشها به این روش عمل کنید، چند کار جهت حل مشکل پیشنهاد میگردد.
اول اینکه در شرح فاکتورها نام خریدار را درج کنید، یعنی فاکتور به نام شرکاء باشد ولی در شرح فاکتور نام مشتری واقعی ثبت شود. دومین موضوع اینکه یک فایل اکسل تهیه کنید و مانده حساب هر مشتری را در آن وارد نمائید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "