۰۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۵۵ ب.ظ
با سلام .
برای پلمپ دفاتر 97 از طریق سامانه ثت اسناد ایاد میگیره که کد پستی و ادرس ثبت شده در مراجع ثبت هماهنگی با ادره پست نداره و از طریق ارسال صورت جلسه اول نسبت به رفع ان اقدام بعد پلمپ دفاتر رو انجام بدین
حالا میخواستم بدونم کسی این مشکاو داشته و این مراحل رو انجام داده و میتونه در این مورد من رو راهنمایی کنه .نوع جلسه .موضوعش .تاریخ جلسه . نحوه تنظیم دعوت نامه و تاریخش و بقیه کارهای که باید انجام بشه .
من میخوام طبق اساسنامه مجمع عمومی فوق العاده بزنم شرکتمون هم با مسولین محدود است.
موضوعشم تغیرر نشانی در یک واحد ثبتی
نمیدونم درسته یا نه
اون قسمت دعوت نامه هم در اساسنامه نوشته دعوت نامه برای تشکیل مجامع عمومی توشط مدیر عامل یا هر یک از شرکاء
به وسیله دعوت نامه کتبی یا درج اگهی در روزنامه کثیر النتشار به عمل خواهد امد و فاصله بین دعوت نامه و جلسه حداقل 10 روز و حد اکثر 40 روز است.
حالا با این توضیحات من باید به چه شکل دعوت نامه و صورت جلسه بزنم
پیام پلمپ دفاتر که نمیزاره به مرحله بعد برم
برای پلمپ دفاتر 97 از طریق سامانه ثت اسناد ایاد میگیره که کد پستی و ادرس ثبت شده در مراجع ثبت هماهنگی با ادره پست نداره و از طریق ارسال صورت جلسه اول نسبت به رفع ان اقدام بعد پلمپ دفاتر رو انجام بدین
حالا میخواستم بدونم کسی این مشکاو داشته و این مراحل رو انجام داده و میتونه در این مورد من رو راهنمایی کنه .نوع جلسه .موضوعش .تاریخ جلسه . نحوه تنظیم دعوت نامه و تاریخش و بقیه کارهای که باید انجام بشه .
من میخوام طبق اساسنامه مجمع عمومی فوق العاده بزنم شرکتمون هم با مسولین محدود است.
موضوعشم تغیرر نشانی در یک واحد ثبتی
نمیدونم درسته یا نه
اون قسمت دعوت نامه هم در اساسنامه نوشته دعوت نامه برای تشکیل مجامع عمومی توشط مدیر عامل یا هر یک از شرکاء
به وسیله دعوت نامه کتبی یا درج اگهی در روزنامه کثیر النتشار به عمل خواهد امد و فاصله بین دعوت نامه و جلسه حداقل 10 روز و حد اکثر 40 روز است.
حالا با این توضیحات من باید به چه شکل دعوت نامه و صورت جلسه بزنم
پیام پلمپ دفاتر که نمیزاره به مرحله بعد برم
نقل قول:آخرین آدرس اعلامی به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری ، فاقد کدپستی معتبر بوده و متقاضی می بایست نسبت به تنظیم صورتجلسه متناسب در جهت اعلام رسمی آدرس دقیق همراه با کدپستی معتبر از طریق سامانه جامع ثبت شرکتها ، به آدرس irsherkat.ssaa.ir اقدام نماید . بدیهی است هرگونه تاخیر در انجام امور پلمب به دلیل ایراد فوق و عدم بروز رسانی اطلاعات شخصیت حقوقی مسئولیتی را متوجه اداره ثبت شرکتها نخواهد کرد
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.