Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ویرایش معاملات فصلی و ارزش افزوده
سلام و درود خدمت دوستان گرامی

اظهارنامه های معاملات فصلی و ارزش افزوده چندبار امکان ویرایش دارند ؟
آیا برای ویرایش مهلتی تعیین شده است ؟
درصورت ویرایش آیا جریمه ای تعلق می گیرد ؟
ویرایش از طریق همان گزارش قبلی است که در سایت ارسال کرده ایم ؟

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام جناب آقای تولایی عزیز

معمولاً اظهارنامه‌های فوق تنها یک بار قابلیت ویرایش دارند، و چنانچه مجدداً نیاز به اصلاح آنها باشد می‌بایست درخواست خود را بصورت کتبی به شعبه مربوطه دارایی ارائه نمائید.

مهلت اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده و معاملات فصلی نیز تا قبل از زمان رسیدگی می‌باشد ولیکن چنانچه بعد از مهلت قانونی ارسال آنها نسبت به اصلاح هریک اقدام نمائید، مشمول جریمه مربوطه (مانند جریمه تأخیر در ارسال و ثبت) خواهید گشت.

در خصوص نحوه اصلاح اشتباهات نیز لازم به ذکر است که در سامانه معاملات فصلی از آنجا كه در حال حاضر فقط امكان ویرایش یا حذف ركورد وجود دارد، در صورتی كه نیاز به اضافه كردن ركورد جدید دارید می‌بایست گزارش جدید برای سال و فصل مربوطه را ایجاد و بعنوان اطلاعات جدید آن را ثبت و سپس ثبت نهایي كنید؛ در غیر اینصورت می‌توانید رکورد مربوطه را در همان گزارش قبلی ویرایش یا حذف بفرمائید. این عملیات را باید شخصاً خودتان انجام دهید و نباید به اداره امور مالیاتی درخواست اصلاح بدهید. ولیکن برای اصلاح اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تنها راه، ثبت اظهارنامه اصلاحی در قسمت "اصلاح اظهارنامه" سامانه مالیات بر ارزش افزوده می‌باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سلام وقت بخیر
اگردر فصل قبل دو خرید داشته باشیم از یک فروشنده و با اعداد مشابه و یکی از آنها در معاملات فصلی اعلام شود و دیگری فراموش گردد ، این امکان وجود دارد که بتوانیم ردیف خرید ثبت شده آن فروشنده را ویرایش و مجموع دوفاکتور را اعلام کنیم یا باید حتما برای آن فصل یک اظهارنامه جدید با یک رکورد تهیه کنیم ؟ لازم به ذکر است اعداد بالاتراز حد تصاب مجموع هستند و امکان ویرایش رکورد مجموع وجود ندارد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ مهر ۱۳۹۸، ۰۱:۲۸ ب.ظ)barkat نوشته: اگردر فصل قبل دو خرید داشته باشیم از یک فروشنده و با اعداد مشابه و یکی از آنها در معاملات فصلی اعلام شود و دیگری فراموش گردد ، این امکان وجود دارد که بتوانیم ردیف خرید ثبت شده آن فروشنده را ویرایش و مجموع دوفاکتور را اعلام کنیم یا باید حتما برای آن فصل یک اظهارنامه جدید با یک رکورد تهیه کنیم ؟ لازم  به ذکر است اعداد بالاتراز حد تصاب مجموع هستند و امکان ویرایش رکورد مجموع وجود ندارد.

سلام سرکار خانم برکت گرامی

من دقیقاً متوجه آخر فرمایشات شما نشدم، آیا منظورتان این است که هر فاکتور زیر ۵٪ حدنصاب معاملات کوچک است و مجموع آن‌ها بالاتر از نصاب مذکور می‌گردد و جنابعالی فاکتور قبلی را بصورت تجمیعی ارسال نمودید؟ درصورتی که پاسخ مثبت باشد، می‌بایست نسبت به ثبت اظهارنامه جدید اقدام بفرماييد.

درغیر این صورت و با فرض اینکه کالا/ خدمات خریداری شده یکسان باشد، به نظر بنده می‌توانید نسبت به ویرایش رکورد قبلی اقدام نموده و آن را اصلاح کنید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: barkat
سلام
ممنون از شما جناب معدلی عزیز، ببخشید من بد سوالم را اعلام کردم و گمراه کننده شد . دو تا فاکتور 5 میلیونی از یک خریدار داشتیم که به دلیل مشابه بودن اقلام و عدد سهوا یکی از آنها از قلم افتاده و در معاملات فصلی ثبت نگردیده . الان سوال من اینه که آیا می تونم ردیف فروشم را که 5 میلیون هست از همون فروشنده را ویرایش کنم به 10 میلیون یا باید حتما یک ردیف جدید به نام آن فروشنده ایجاد کنم ؟
اگر الزام به داشتن دو ردیف متناسب با دو فاکتور از فروشنده باشم مجبور به زدن یک اظهارنامه جدید هستم در غیر این صورت اظهارنامه قبلی ویرایش می کنم .
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

تا جایی که بنده مطلع هستم، برای دارایی مبلغ معاملات مهم است که دقیقاً باید برای طرفین خریدار و فروشنده در هر فصل یکسان باشد و نیازی نیست که حتماً در دو ردیف مجزا گزارش گردد. بنابراین همانطور که در ارسال قبلی خدمت جنالبعالی عرض شد، می‌توانید نسبت به ویرایش رکورد قبلی اقدام نموده و آن را اصلاح کنید (نیازی به ثبت اظهارنامه اصلاحی ندارید).

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: barkat ، رحیمی پور
(۱۷ مهر ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
تا جایی که بنده مطلع هستم، برای دارایی مبلغ معاملات مهم است که دقیقاً باید برای طرفین خریدار و فروشنده در هر فصل یکسان باشد و نیازی نیست که حتماً در دو ردیف مجزا گزارش گردد. بنابراین همانطور که در ارسال قبلی خدمت جنالبعالی عرض شد، می‌توانید نسبت به ویرایش رکورد قبلی اقدام نموده و آن را اصلاح کنید (نیازی به ثبت اظهارنامه اصلاحی ندارید).

با سلام و تشکر از پاسخ شما فقط یک نکته .مبلغ هر فاکتور از مجموع حد نصاب بیشترهع و طبق قانون 169 مکرر برای هر فاکتور باید رکورد جداگانه ثبت کنه .ممکنه دارایی بهش ایراد بگیره/.
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۴۱ ق.ظ