Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: سیستم ادواری یا دائمی؟
با عرض سلام خدمت دوستان

در یک شرکت بازرگانی که اجناس به صورت متنوع و خرده میباشد و روزی بیش از 300 فروش انجام میشود باید از چه سیستمی استفاده شود ادواری و یا دائمی و اینکه باید برای هر فروش به صورت جداگانه ثبت و خروج انبار ثبت شود با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: iranempire1381
سلام جناب آقای امید عزیز

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

به نظر بنده سیستم ادواری جهت کار شما به صرفه تر می‌باشد. این سیستم در آن گروه از واحدهای تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند که کالاهای نسبتاً ارزان قیمت می‌فروشند. در چنین شرکت‌هایی هزینه نگهداری سوابق موجودی کالا بیشتر از منافع آن می‌باشد به همین خاطر این شرکت‌ها در هر سال حداقل یکبار مبادرت به شمارش فیزیکی موجودی کالا می‌نمایند تا مقادیر موجودی کالا را مشخص کنند و از این مقادیر موجودی کالا در تهیه صورت‌های مالی استفاده می‌کنند. واحدهایی نظیر رستوران‌ها و فروشگاههای زنجیره‌ای کوچک نیز از این سیستم استفاده می‌کنند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین ، alipesaraklu ، iranempire1381
با سلام و عرض ادب خدمت تمام اعضای فروم لرن
باید خدمت آقای امید عرض کنم که اکثر شرکت ها با توجه به اطلاعات بنده از سیستم ثبت دائمی استفاده می کنند و اندک اند شرکت هایی که از سیستم ثبت ادواری استفاده کنند.
یکی از معایب سیستم ثبت دائمی اینه که شما برای اندازه گیری بهای تمام شده کالای فروش رفته میای از فرمول زیر استفاده میکنی:
موجودی اول دوره+خرید ها منهای برگشت از خرید-موجودی پایان دوره کالا=بهای تمام شده کالای فروش رفته
دراین فرمول شما دیگه کاری به موجودی در طی سال نداری و مشکل از اینجا شروع میشه که در این روش شما بافرض اینکه هرچی خروجی داشتی فروش بوده داری کارو میبری جلو و ممکنه این خروجی بابت سرقت و یا... باشه.
و مزیت سیستم دائمی همانطور که مسلم است اندازه گیری مرتب و نظارت و مدیریت بهتر موجودی کالا و جلوگیری از خرید ها و سفارشات اضافی است.

باتشکر
[عکس: sarbar_post.png]
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۵۴ ق.ظ)iranempire1381 نوشته: با سلام و عرض ادب خدمت تمام اعضای فروم لرن
باید خدمت آقای امید عرض کنم که اکثر شرکت ها با توجه به اطلاعات بنده از سیستم ثبت دائمی استفاده می کنند و اندک اند شرکت هایی که از سیستم ثبت ادواری استفاده کنند.
یکی از معایب سیستم ثبت دائمی اینه که شما برای اندازه گیری بهای تمام شده کالای فروش رفته میای از فرمول زیر استفاده میکنی:
موجودی اول دوره+خرید ها منهای برگشت از خرید-موجودی پایان دوره کالا=بهای تمام شده کالای فروش رفته
دراین فرمول شما دیگه کاری به موجودی در طی سال نداری و مشکل از اینجا شروع میشه که در این روش شما بافرض اینکه هرچی خروجی داشتی فروش بوده داری کارو میبری جلو و ممکنه این خروجی بابت سرقت و یا... باشه.
و مزیت سیستم دائمی همانطور که مسلم است اندازه گیری مرتب و نظارت و مدیریت بهتر موجودی کالا و جلوگیری از خرید ها و سفارشات اضافی است.

با سلام
همان گونه که جناب آقای معدلی فرمودند در خیلی از موارد استقرار روش دائمی مقرون به صرفه نمیباشد . مانند شرکت های بخش.
شایان ذکر است که در روش ثبت دائمی، موجودی ها به طور مداوم در طی دوره مشخص بوده و در ضمن تمامی خروجی ها به تفکیک قابل ثبت و گزارش میباشد. و این مشکلی که فرمودید بیشتر در روش ثبت ادواری قابل لمس است.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، رحیمی پور ، iranempire1381
(۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۲:۰۰ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: همان گونه که جناب آقای معدلی فرمودند در خیلی از موارد استقرار روش دائمی مقرون به صرفه نمیباشد . مانند شرکت های بخش.
شایان ذکر است که در روش ثبت دائمی، موجودی ها به طور مداوم در طی دوره مشخص بوده و در ضمن تمامی خروجی ها به تفکیک قابل ثبت و گزارش میباشد. و این مشکلی که فرمودید بیشتر در روش ثبت ادواری قابل لمس است.

ببخشید اشتباه لفظی بوده و معذرت خواهی می کنم. اصلاح شد  سپاس از دقتتون.

(۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۲:۵۱ ب.ظ)iranempire1381 نوشته: باید خدمت آقای امید عرض کنم که اکثر شرکت ها با توجه به اطلاعات بنده از سیستم ثبت دائمی استفاده می کنند و اندک اند شرکت هایی که از سیستم ثبت ادواری استفاده کنند.
یکی از معایب سیستم ثبت ادواری اینه که شما برای اندازه گیری بهای تمام شده کالای فروش رفته میای از فرمول زیر استفاده میکنی:
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام خدمت اعضای فروم لرن 1.در حال حاضر چه روشی در ایران(ادواری یا دائمی) رواج بیشتری دارد؟ به صورت درصدی بفرمائید
2.با توجه به اطلاعات بنده روش دائمی امکان پیاده سازی کامل رو نداره و اونجور که باید باشه نیست، مثلا در تخفیفات نقدی خرید ما موجودی کالا رو بستانکار میکنیم ولی در عمل آیا اینکار ممکنه؟ مثلا در نرم افزار های حسابداری وقتی رسید انبار تو سیستم انبار صادر شد آیا امکان اصلاح هست؟(من در نرم افزار سپیدار به عینه مشاهده کردم که با اینکه روش حسابداری دائمی است، ولی حسابی بنام تخفیف نقدی خرید در کدینگ پیش فرض وجود داره و تخفیفات نقدی رو در اون حساب ثبت می کنه و اون حساب رو در پایان سال مالی می بنده) به نظر شما ایا اینکار مورد قبول استاندارد ها و حسابرسان و ممیزین مالیاتی قرار دارد؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۹ تير ۱۳۹۷، ۱۰:۴۳ ق.ظ)iranempire1381 نوشته: سلام خدمت اعضای فروم لرن 1.در حال حاضر چه روشی در ایران(ادواری یا دائمی) رواج بیشتری دارد؟ به صورت درصدی بفرمائید
با سلام.

روش دائمی و روش ادواری هر دو مورد استفاده میباشد . اینکه با چه تناسبی مورد استفاده میباشد را نمیدانم ولی همانطور که قبلا نیز اشاه گردیده باید
1- مقرون به صرفه باشد
2- سطح اهمیت گزارشات حاصله برآورد شود
3- اطلاعات و گزارشات مربوطه به موقع باشد

(۱۹ تير ۱۳۹۷، ۱۰:۴۳ ق.ظ)iranempire1381 نوشته: 2.با توجه به اطلاعات بنده روش دائمی امکان پیاده سازی کامل رو نداره و اونجور که باید باشه نیست، مثلا در تخفیفات نقدی خرید ما موجودی کالا رو بستانکار میکنیم ولی در عمل آیا اینکار ممکنه؟ مثلا در نرم افزار های حسابداری وقتی رسید انبار تو سیستم انبار صادر شد آیا امکان اصلاح هست؟(من در نرم افزار سپیدار به عینه مشاهده کردم که با اینکه روش حسابداری دائمی است، ولی حسابی بنام تخفیف نقدی خرید در کدینگ پیش فرض وجود داره و تخفیفات نقدی رو در اون حساب ثبت می کنه و اون حساب رو در پایان سال مالی می بنده) به نظر شما ایا اینکار مورد قبول استاندارد ها و حسابرسان و ممیزین مالیاتی قرار دارد؟
در مورد تخفیفات نیز باید عرض نمایم که حساب خرید و تخفیفات خرید در روش ادواری مورد استفاده میباشند ولی در روش دائمی مبلغ خالص خرید به حساب موجودیها بدهکار میشود. و اگر خرید و دریافت تخفیف در دو زمان متفاوت صورت گرفته باشند باید از فی اصلاحی برای اسناد انبار استفاده کرد که البته شاید این قابلیت در تمامی نرم افزارها وجود نداشته باشد.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، iranempire1381
اگه نرم افزار سپیدار رو دیده باشین با اینکه روش دائمی داره ولی همچنان از حساب تخفیف نقدی خرید استفاده میکنه.
شما خودتون از چه روشی استفاده میکنید؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
نرم افزاری سراغ دارید که بتونه روش دائمی رو به حد قابل قبولی پیاده سازی کنه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۰ تير ۱۳۹۷، ۰۱:۲۱ ب.ظ)iranempire1381 نوشته: نرم افزاری سراغ دارید که بتونه روش دائمی رو به حد قابل قبولی پیاده سازی کنه؟

قطعا نرم افزارهای زیادی در بازار موجود میباشد که هر یک در این زمینه مدعی میباشند . ولیکن بنده از سیستم یکپارچه مالی ترازسامانه استفاده میکنم.
جدای از بحث تبلیغات و من باب آشنایی دوستان ، همانطور که عرض کردم این برنامه قابلیت" فی اصلاحی" را نیز دارا میباشد .در ضمن شما به شخصه میتواند روش دائمی یا ادواری را در این سیستم پیاده نمائید چرا که اسقرار و پیاده سازی آن کاملا منعطف با خواسته شماست.

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: iranempire1381 ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۷:۱۴ ق.ظ