۰۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۰۴ ق.ظ
با سلام
من نیاز به فرمت دستور پرداخت تنخواهدارم. توی گروه بزارید ممنون میشم
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
پرسش: فرم دستور پرداخت تنخواه
|
۰۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۰۴ ق.ظ
با سلام
۰۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۳۲ ق.ظ
سلام سرکار خانم فروزنده گرامی
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید! فرم مزبور قبلاً توسط همکار عزیزمان جناب آقای پسرکلو گرامی در تایپیک "پرسش: تنخواه گردان" قرار داده شده است. علیایحال مجدداً همان فایل به پیوست ارائه میگردد. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۰۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۹:۲۸ ق.ظ
ممنون از محبت شما
فرمت دیگه ای نداره اگه لطف بفرمایید ممنون میشم فرمت رسید و پرداخت نقدی هم بزارید و فرمت دستور پرداخت چک با تشکر
۰۸ خرداد ۱۳۹۷، ۰۷:۳۷ ق.ظ
ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالی
خواهش میکنم دوست گرامی، انجام وظیفه است. فرمهای مربوط به تنخواه گردان در تایپیک ارجاعی ارائه گردیده است، لطفاً موضوع فوق را مطالعه و آنها را دریافت نمائید. (۰۷ خرداد ۱۳۹۷، ۰۹:۲۸ ق.ظ)فروزنده نوشته: فرمت رسید و پرداخت نقدی هم بزارید خواهشمند است قوانین فعالیت در انجمن را رعایت فرمائید تا سریعتر به پاسخ سوالات برسید. (۱۰ اسفند ۱۳۹۱، ۰۹:۲۳ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: 3- ارسال مطالب: با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |