Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: پیمانکاری آشپزخانه ادارات
#1
Question 
سلام دوستان اگه امکان داشته باشه در مورد پیمانکاری تهیه و توزیع عذای بیمارستان منو راهنمایی فرمایید . 
چون در اشپز خانه قرار داد بر اساس بهای واحد هستش. و بستگی به حجم غذایی داره که ما تحویل بیمارستان میدیم . و بابت خود اشپزخانه هم اجاره میدیم به بیمارستان . از چه روشی استفاده کنیم کار تکمیل شده یا .....
و موجودی مواد اولیه پایان دوره رو چطوری برخورد کنیم و اگه کسی تجربه داره ممنون میشم کمک کنین
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۱: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۱ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۰۰ ق.ظ