۰۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۳ ق.ظ توسط saberarabian.)
سلام دوستان اگه امکان داشته باشه در مورد پیمانکاری تهیه و توزیع عذای بیمارستان منو راهنمایی فرمایید .
چون در اشپز خانه قرار داد بر اساس بهای واحد هستش. و بستگی به حجم غذایی داره که ما تحویل بیمارستان میدیم . و بابت خود اشپزخانه هم اجاره میدیم به بیمارستان . از چه روشی استفاده کنیم کار تکمیل شده یا .....
و موجودی مواد اولیه پایان دوره رو چطوری برخورد کنیم و اگه کسی تجربه داره ممنون میشم کمک کنین
چون در اشپز خانه قرار داد بر اساس بهای واحد هستش. و بستگی به حجم غذایی داره که ما تحویل بیمارستان میدیم . و بابت خود اشپزخانه هم اجاره میدیم به بیمارستان . از چه روشی استفاده کنیم کار تکمیل شده یا .....
و موجودی مواد اولیه پایان دوره رو چطوری برخورد کنیم و اگه کسی تجربه داره ممنون میشم کمک کنین