Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امکان آبدیت کردن صفحه در همان صفحه
باسلام
بامثالی منظورم را عنوان میکنم
بفرض بنده مشغول رویت صفحه دکمه های کاربردی انجمن از زیر مجموعه بخش انتقادات وپیشنهادات هستم.دوستی دراین قسمت پاسخی میدهد.بنده نمیخوام برگردم به صفحه انتقادات وپیشنهادات واز آنجا مجدد به صفحه دکمه های کاربردی ،بلکه هدفم این است که درهمون بخش کلمه های کاربردی ارسال جدید را ببینم.

توضیحات تکمیلی:

درپایین هر صفحه شما دو کلمه قدیمی تر وتازه تر قرار داده اید که مربوط میشه به موضوعات ارسالی جدید ویا قدیم که از این بابت تشکر

اما اگر درهمان بالای صفحه ،زیر قسمتی که اسم کاربری مشخص شده اون صفحه مورد بازدید(صفحه دکمه های کاربردی) نیز فعال باشه(بجای رنگ مشکی ،آبی باشد)
بنظرم مشکل حل خواهدشد ویا با هرروش دیگرShy
یعنی:
:::::تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن::::: / عمومی / نظرات ، پیشنهادات وانتقادات شما / دکمه های کاربردی انجمن

با احترام وتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
با عرض سلام خدمت جنابعالی

این موضوع مورد نظر شما یا همون بروز رسانی صفحه ، تنها با فشردن کلید F5 یا استفاده از کلید رفرش بر روی مرورگرتان امکان پذیر هست و نیازی به اون همه کار که فرمودید نیست .

(۲۵ فروردین ۱۳۹۲، ۰۱:۳۸ ب.ظ)marzieh نوشته: یعنی:
:::::تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن::::: / عمومی / نظرات ، پیشنهادات وانتقادات شما / دکمه های کاربردی انجمن
این موردی که فرمودید هم امکان پذیر نیست چون باید مشخص بشود که کاربر در حال مطالعه چه موضوعی هست (متن مشکی) ، و اگر شما بر روی هر کدام از بقیه عناوین کلیک کنید به اون قسمت هدایت خواهید شد .

در مورد کلیدهای "قدیمی تر" و "تازه تر" ، این دو کلید شما رو به موضوع قبلی و بعدی هدایت می کنند نه پاسخ ها .

و اما باید خدمت شما عرض کنم در حال تهیه یه سری امکانات جدیدتر و کاربردی تر برای سایت هستیم که این مورد خواسته شما رو هم داخل اونها می گنجانیم ، بدین صورت که بالای موضوع یا پائین آخرین ارسال تاپیک ، یک گزینه "دیدن پاسخ های جدید به موضوع" یا چیزی شبیه به همین مورد باشه .
فقط اینجا دو نکته وجود داره : زمان و دلگرمی ما ، زمان رو حتی اگر باشه من شب تا صبح مجبور بشم برای آسایش کاربران عزیز کار کنم موردی نیست اما بحث دلگرمی ما مربوط به فعالیت کاربران هست که یه مقدار پائین است .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، sepideh ، Navid
با سلام

درخواست شما انجام شد .

با کلیک بر روی "بروز رسانی موضوع" خواسته مد نظر شما انجام می گیرد .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، Navid

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۴۲ ق.ظ