۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۵۴ ق.ظ
میخواستم بدونم از سیستم حسابداری حسابفا که بصورت آنلاین و تحت وب می باشد اطلاعی دارید؟
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
پرسش: نرم افزار حسابداری ابری و آنلاین
|
۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۵۴ ق.ظ
میخواستم بدونم از سیستم حسابداری حسابفا که بصورت آنلاین و تحت وب می باشد اطلاعی دارید؟
۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۴۹ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۵۳ ب.ظ توسط alipesaraklu.)
(۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۵۴ ق.ظ)زارع پور نوشته: میخواستم بدونم از سیستم حسابداری حسابفا که بصورت آنلاین و تحت وب می باشد اطلاعی دارید؟ با سلام امروزه برای ذخیره سازی داده ها می توان از فضاهای ابری استفاده کرد که دسترسی به داده ها را در هر زمان و مکان امکان پذیر می نماید. برای متصل شدن به فضاهای ابری می توان از نرم افزارهای مختلفی برای انواع سیستم عامل ها استفاده کرد که این نرم افزارها شامل Windows,Android,Ios نیز می باشد. در اصل فضای ابری مجموعه ای از کامپیوترهای به هم متصل است که طراحی شده اند تا به عنوان یک اکوسیستم واحد فعالیت کنند. فضاهای ابری ایجاد شده اند تا یک یا چند سرویس مختلف را (اعم از فضای ذخیره سازی، ارسال و دریافت داده و امکان استفاده از نرم افزارهای مختلف) عرضه کنند، تا کاربرانی مثل ما و شما بتوانند از راه دور از این سرویس ها استفاده نمایند نتیجه این امر بدین صورت می گردد که کاربران مجبور نیستند خود فضای ابری یا سرویس های مورد استفاده را هر بار روی سیستم (یا سیستم هایشان) نصب کنند. یعنی دیگر نیاز به خریداری سرور جداگانه برای نصب نرم افزارها ندارید. جهت مطالعه بیشتر میتوانید به لینک زیر مراجعه نمائید. فضای ابری چیست؟
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
سپاس شده توسط:
۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۴۰ ق.ظ
سلام. از راهنمایی شما بسیار متشکرم.
در مورد نرم افزار حسابفا نیز اطلاعاتی در اختیار دارید؟
۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰ ق.ظ توسط امیرعلی.
دلیل ویرایش: -
)
(۱۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۴۰ ق.ظ)زارع پور نوشته: سلام. از راهنمایی شما بسیار متشکرم. نرم افزارهای ابری و انلاین نسل جدید نرم افزارها هستند و نرم افزارهای ویندوزی رو به منسوخ شدن هستند.نرم افزارهای ابری بخاطر استفاده در هرمکان،زمان،و با هر وسیله (کامپیوتر-موبایل-تبلت) به سرعت در حال گسترش هستند..حالا نرم افزاهای حسابداری هم جدا از این داستان نیستند و نمونه خارجی موفق نرم افزارحسابداری ابری زیرو هست. نمونه های ایرانی این دست نرم افزارها هم در حال افزایش هستند. نرم افزارحسابداری انلاین حسابفا واقعا قوی کار کرده و امکانات خوبی داره و شگفت زده میشین وقتی محیط و امکاناتشو میبیند. ویژه کسب و کارهای کوچک و متوسط طراحی شده و پشتیبانی خوبی هم داره... من به شخصه که باهاش کار میکنم راضی هستم...پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید ازش مخصوصا اینکه یک ماه استفاده رایگان داره و اگر شما راضی بودید بعد از یک ماه نرم افزار رو باتوجه به نیازتون شارژ میکنید و استفاده میکنید.
۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ ق.ظ)امیرعلی نوشته: نرم افزارهای ابری و انلاین نسل جدید نرم افزارها هستند و نرم افزارهای ویندوزی رو به منسوخ شدن هستند.نرم افزارهای ابری بخاطر استفاده در هرمکان،زمان،و با هر وسیله (کامپیوتر-موبایل-تبلت) به سرعت در حال گسترش هستند..حالا نرم افزاهای حسابداری هم جدا از این داستان نیستند و نمونه خارجی موفق نرم افزارحسابداری ابری زیرو هست. سلام. از راهنمایی خوبتون بسیار متشکرم چقدر عالی. یعنی من الان میتونم وارد سایت حساب فا بشم و ثبت نام کنم و یک ماه بصورت رایگان از نرم افزار استفاده کنم و با محیط و امکانات آن آشنا بشم؟
۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱ ق.ظ)زارع پور نوشته: سلام. از راهنمایی خوبتون بسیار متشکرم با سلام. بنده این برنامه رو به صورت اجمالی بررسی کردم . نظر من رو جلب کرد و فکر میکنم کاربردی باشه . سرعتش هم نسبت به برنامه پارمیس آنلاین خیلی بهتره. و البته حسابدار پسنده. البته این نظر بنده است. با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
۲۵ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۵۷ ق.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام. سلام. بنده هم نرم افزار حساب فا رو تست کردم و الان دارم از آن استفاده میکنم و بسیار راضی ام. واقعا امکانات فوق العاده ای دارد.
۰۸ دى ۱۳۹۸، ۱۲:۰۶ ب.ظ
قبل از پاسخ به این سوال بهتره به این سوال پاسخ بدیم که
ویژگی های بهترین نرم افزار حسابداری ابری و آنلاین چیست؟ پاسخ : اهمیت و حساسیت خرید بهترین نرم افزار حسابداری، کمتر از نرم افزار هایی چون CRM نیست.(نرم افزار CRM چیست؟) بنابراین برای خرید بهترین نرم افزار حسابداری، توجه به فاکتورهای ویژه ای که به شفافیت هرچه بیشتر وضعیت مالی کمک می کند، خالی از لطف نیست. مهمترین ویژگی های بهترین نرم افزار حسابداری به شرح زیر هستند: کاربری آسان و گرافیک مناسب برای سهولت کارکرد پرسنل داشبورد کامل و جامع برای دسترسی سریعتر و آسانتر قابلیت شخصی سازی بر اساس نیازهای سازمان و تعداد کاربران قابلیت به روز رسانی نرم افزار و استفاده از خدمات پشتیبانی قابلیت گستردن نرم افزار و نصب ماژول های مختلف پوشش دادن کل فعالیت های مورد نیاز امور مالی قابلیت اتصال به سیستم هایی چون نرم افزار CRM امنیت بالای نرم افزار و مقاوم بودن در برابر هک شدن قابلیت گزارش گیری با امکان تعیین سطوح دسترسی مختلف |
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |