Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت بستانکاری محاسباتی
با سلام

ما از یک شرکت خدمات دریافت میکنیم که تحت عنوان هزینه ثبت میکنیم برای فاکتور این دوره که شامل دو ماه است مبلغ 140331 ریال بستانکاری  محاسباتی زده که ریز ان را ضمیمه کرده و مالیات و عوارض هم دارد و این مبلغ را از صورتحساب این دوره ما کسر کرده که مربوط به سالهال 91-93-94 میباشد
 مبالغ 128744 +مالیات7725+عوارض3862 جمع کل هزینه 140331
 این رو من الان چطور میتونم ثبت کنم که در دفاترم مانده دار نشه این شرکت
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سرکار خانم رحیمی‌پور گرامی

می‌توانید این هزینه‌ را در سال جاری و به طرفیت حساب آن شرکت خدماتی ثبت کنید.

(۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۰۱:۴۳ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: این رو من الان چطور میتونم ثبت کنم که در دفاترم مانده دار نشه این شرکت

ضمناً بنده اصلاً متوجه صحبت جنابعالی نشدم. شما باید تمام صورتحساب‌های شرکت مذکور را ابتدا ثبت و در نهایت پرداخت کنید که زمان ثبت آن‌ها، حساب ایشان بستانکار (دارای مانده) و در زمان پرداخت بدهی، بدهکار می‌گردد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، alipesaraklu ، رحیمی پور
با سلام و تشکر از پاسخ شما 
این مبالغ به عنوان بستانکاری برای ما بوده یعنی یهجور برگشت هزینه که مربوط  به سالهای قبل است مبلغ  هم در پست اول نوشتم نمی شه که من هزینه ثبتش بزنم چون باید از حسابهای ما کسر بشه نه اضافه 

این شرکت از مبلغی که بابت فاکتور این ماه ما میخواهیم پرداخت کنیم این مبلغ رو کسر کرده 

ببینین فاکتور این ماه به  این مبالغ بوده است 4374720مبلغ +393725 مالیات و عوارض =جمع مبلغ با مالیات و عوارض 4768445

بعد که مبالغ بالا از ان کسر شده به عنوان لستانکاری محاسباتی که جمعا 140331 است و مبلغ قابل پرداخت ما رو 4628000 زده حالا من ثبت این مبلغی که کسر شده رو نمیدونم؟

اگه میشه راهنماییم کنین .ممنون
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ آبان ۱۳۹۷، ۰۲:۰۶ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: این شرکت از مبلغی که بابت فاکتور این ماه ما میخواهیم پرداخت کنیم این مبلغ رو کسر کرده 

ببینین فاکتور این ماه به  این مبالغ بوده است 4374720مبلغ +393725 مالیات و عوارض =جمع مبلغ با مالیات و عوارض 4768445

بعد که مبالغ بالا از ان کسر شده به عنوان لستانکاری محاسباتی که جمعا 140331 است و مبلغ قابل پرداخت ما رو 4628000 زده حالا من ثبت این مبلغی که کسر شده رو نمیدونم؟

سلام
اگه برای سالهای قبل هست و مبلغش براتون با اهمیته..از سود(زیان) انباشته برگردونید
اگه هم نیست که از هزینه سال جاری برگردونید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ مهر ۱۴۰۳، ۰۸:۵۹ ق.ظ