28
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۵
سپاس دادهشده: 18
سپاس گرفتهشده: 5 بار در 5 ارسال
۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۰۱:۲۸ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷، ۰۱:۳۰ ق.ظ توسط RezaKasra.)
سلام جناب معدلی . امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه
با عرض معذرت سوالی داشتم
شرکتی حقوق و دسمزد پرسنلش و بصورت نقدی درون پاکت پرداخت میکنه همراه تنها یه قبض بدون مهر و امضا درون پاکت که میزان مرخصی رفته شده پرسنل با مبلغ پول درون پاکت توش قید شده و دیگه هیچ.خواستم بدونم کارفرما ازین کار چه سودی میبره و چه ضرری متوجه پرسنل هست.
هیچ قرارداد کتبی هم موجود نیست و صرفاً سابقه پرداخت بیمه تنها مدرک ادعایی پرسنل هست.شرکت فاقد دستگاه ساعت زن هم هست.
چون خودم شاغلم تو این شرکت و قصد تصفیه دارم استدعا دارم هر نکته و راهنمایی هست دریغ نفرمایید. باز هم ممنونم.
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام جناب آقای کسری عزیز
در برخی موارد مشاهده شده است که کارفرما جهت پرداخت حقبیمه کمتر اقدام به پرداخت نقدی حقوق و دستمزد مینماید. بدین صورت که بعنوان مثال به کارگر ۲ میلیون تومان پرداخت نموده و در لیست بیمه حداقل حقوق را لحاظ میکند. یا زمانی که کارفرما قصد دارد کلیه حقوق و مزایا را به کارگر پرداخت نکند، از این روش استفاده میکند. در موارد دیگر هم ممکن است که کارفرما قصد دارد درگیر امور مالیاتی نگردد و از پرداخت مالیات فرار کند، که در این حالت نیز نهایت سعی خود را انجام داده تا مدارکی دال بر انجام فعالیت از خود بر جای نگذارد.
البته موضوع پرداخت نقدی حقوق نهایتاً به ضرر خود کارفرما است، چراکه طبق رأی
دادنامه (وحدت رویه) شماره ۲۰-۱۷ مورخ ۲۱ فروردین ۱۳۹۷، صرف اینکه کارگر با تنظیم یادداشتی اعلام کند که مزد و حقوق مربوط را دریافت کرده بدون اینکه کارفرما اسناد مالی ناظر بر نحوه پرداخت را ارائه کند موجد یقین بر پرداخت مزد و حقوق کارگر نخواهد بود؛ بنابراین حتی کارگر میتواند مدعی عدم پرداخت حقوق و مزایای خود گردد.
چنانچه کارفرمای جنابعالی کلیه حق و حقوق شما را بصورت قانونی پرداخت مینماید، پرداخت نقدی آن چندان موضوع مهمی نیست، نگران نباشید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "