بنده در یک شرکت تولیدی مشغول شدم و قرار هست حسابداری صنعتی را بندازم از دوستان خواهش میکنم یه راهنمایی در مورد کاربرگهای مربوط در فرمت ایکسل رو برام بزارن خیلی حیاطیه نمیدونم از کجا شروع کنم .موجودی ها رو تو انبارها تعریف کردم
مراحل کار
دایره 1-ذوب برنز
دایره2-ریخته گری
دایره 3-برشکاری
دایره 4-سوراخکاری
دایره5-تراشکاری داخل
6-مونتاژ
7-تست
محصول کنتور اب
اگر مقدور هست به ایمیلم ارسال کنید ممنون از لطفتون
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
لازم به ذکر است که قبلاً درخصوص هزینهیابی مرحلهای یک فایل نمونه توسط دوست عزیز بنده جناب آقای mehdiasiabanتهیه گردیده است. توضیحات و فایل مربوط در ادامه آمده است. امیدوارم که مفید واقع گردد و بتوانید از آن به عنوان نمونه استفاده کنید و فایل مورد نیاز خود را طراحی بفرمایید.
با احترام...
پیادهسازی هزینهیابی مرحلهای تحت اکسل برگرفته شده از صنعتی ایرج نوروش
در فایل پیوست شده فرض بر این است که:
۱) ضایعات وجود ندارد
۲) از یک نوع مواد اولیه استفاده شده است
هزینهیابی مرحلهای مربوط به دوایر اول و دوم است:
دایره اول منتاژ
دایره دوم لعاب کاری
از روشهای میانگین و فایفو استفاده شده است.
از مثال کتاب مروری جامع بر حسابداری صنعتی (نوروش) استفاده شده است.
سیستم هزینهیابی مرحلهای
سیستمی است که در آن بهای تمام شده یا خدمت از طریق تسهیم هزینهها به مجموعهای از محصولات یکسانی یا مشابه، محاسبه میشود. این سیستم در صنایعی کاربردی دارد که محصولات یکسان یا مشابه در حجم انبوه تولید میشود. در هزینهیابی مرحلهای، تأکید اصلی بر روی دایره یا مرکز هزینه میباشد. در هر دایره یا مرکز هزینه، عملیات تولیدی مختلفی صورت میگیرد مانند دایره تراشکاری یا مونتاژ.
در هزینهیابی مرحلهای، هزینههای تولید (مواد مستقیم، دستمزد مستقیم و سرباز کارخانه) هر دایره به حساب موجودی کالای در جریان ساخت همان دایره منظور میشود و گزارش هزینه تولید برای هر دایره در پایان دوره در زمانی معین تهیه میگردد. صنایعی که از این سیستم استفاده مینمایند مانند صنایع شیمیایی، کاغذ سازی، داروسازی، پلاستیک و… در این صنایع محصولات نسبتاً همگن تقریباً از فرایند تولید یکسانی میگذرد و از این رو فرض میشود هزینههای مواد مستقیم، دستمزد مستقیم و سربار ساخت هر واحد از این محصولات یکسان است.
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
خیلی ممنون از لطفتون میخاستم خواهش کنم کاربرگی که بدم تولید پر کنه رو هم اگه داشتین بزارین .یا راهنمایی کنین خودم درس کنم .اولین اطلاعات که میگه از نظر دستمزد و سربار 50 درصد تکمیل رو چجوری جمع کنم از تولید
وبسایت فروملرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان میباشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایههای گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.