2
موضوعها:
مرداد ۱۳۹۸
سپاس دادهشده: 2
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
۱۸ مرداد ۱۳۹۸، ۰۸:۴۳ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸، ۰۸:۴۵ ب.ظ توسط noorbakhsh_arash.)
با سلام خدمت دوستان بنده فارق التحصیل کارشناسی حسابداری شهید شمسی پور هستم راستش برای ادامه تحصیل واقعا گیر کردم برخی بهم میگن که برم سراغ acca و برخی هم میگن که برم کنکور بدم برای ارشد نظر دوستان چی هست با توجه به اینکه سطح زبانم متوسط است و زبان تخصصی خوبی هم دارم ممنون میشم کمکم کنین واقعا گیر کردم
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
۰۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۸، ۰۸:۴۳ ب.ظ)noorbakhsh_arash نوشته: با سلام خدمت دوستان بنده فارق التحصیل کارشناسی حسابداری شهید شمسی پور هستم راستش برای ادامه تحصیل واقعا گیر کردم برخی بهم میگن که برم سراغ acca و برخی هم میگن که برم کنکور بدم برای ارشد نظر دوستان چی هست با توجه به اینکه سطح زبانم متوسط است و زبان تخصصی خوبی هم دارم ممنون میشم کمکم کنین واقعا گیر کردم
سلام جناب آقای نوربخش عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
ضمن تشکر از کلیه دوستانی که در این بحث مشارکت فرمودند، بنده هم با نظر سرکار خانم برکت گرامی هم عقیده هستم. بنده فکر نمیکنم که به این زودی شرکتهای غیر ایرانی به کشور ورود کنند، بنابراین گزینه کارشناسی ارشد جهت زندگی در ایران مناسب تر هست. بعد از کارشناسی ارشد میتونید یک دوره acca رو هم بگذرانید و مدرک آن را دریافت کنید. اما چنانچه قصد مهاجرت دارید گزینه دوم محتمل تر میباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "