1
موضوعها:
شهریور ۱۳۹۸
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۰۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷ ق.ظ
سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوالی که من دارم اینه در نرم افزار حسابداری ( هلو -سپیدارو ...) برای مشاغلی مثل کارگاه نجاری که میز و تلویزیون و ...درست میکنند و شغل قصابی که گوشت میفرشد و همچین شرکتهای مسافرتی محصول و کالا چطوی در سیستم ثبت میشه و اعمال حسابداری بابت وجه نفد وفروش آن انجام میگردد. مثلا در شغل نجاری باید با متر کار کرد. مثلا تحته میز ال سی دی 1.20 . قیمت رو چطوری باید محاسبه کرد و درسیستم درج کرد. دوستانی که قبلا انجام دادن ممنون میشم پاسخ بدن.باتشکر
21
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۸
سپاس دادهشده: 69
سپاس گرفتهشده: 9 بار در 4 ارسال
۰۵ شهریور ۱۳۹۸، ۰۶:۰۵ ب.ظ
سلام وقت بخیر
برای ثبت فاکتور خرید مثلا 50کیلو گوشت خریداری کردید کیلویی 60هزار تومن از صدور فاکتور خرید در نرم افزار استفاده میشه و سیستم به طور خودکار این سند را صادر میکند
خرید 3/000/000(بدهکار)
بستانکاران (همون فروشنده) 3/000/000(بستانکار)
وزمانی که تسویه حساب بشه با این فروشنده این سند صادر میشه که هم میشه سند دستی صادر کنی هم به صورت اتوماتیک
بستانکاران (همون فروشنده )3/000/000(بدهکار )
وجه نقد/یا بانک 3/000/000(بستانکار )
وبرای صدور فاکتور فروش موقعی که میخوای فاکتورفروش بزنی و برای فاکتور های فروشی که به صورت تک فروشی است از دکمه های Ctri +N در نرم افزار هلو استفاده میشه وقتی اسم اون کالا رو وارد کنی سه تا آیتم داره یکی تعداد که همون میزان فروش گوشت هست و فی واحد که همون قیمت فروش یک کیلو گوشت هست خب مشتری نیم کیلو گوشت میخواد و شما میتونی تو قسمت تعداد 0/5وارد کنی یا مثلا 300گرم بخواد میشه0/3به همین راحتی میتونید فاکتور بزنید .
واین سند صادر میشه
بدهکاران (همون خریدار)***
فروش***
نقد/بانک***
بدهکاران (همون خریدار)***
خیالی نیست
این نیز بگذرد...
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
۰۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۳۶ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۳۷ ق.ظ)ali870 نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوالی که من دارم اینه در نرم افزار حسابداری ( هلو -سپیدارو ...) برای مشاغلی مثل کارگاه نجاری که میز و تلویزیون و ...درست میکنند و شغل قصابی که گوشت میفرشد و همچین شرکتهای مسافرتی محصول و کالا چطوی در سیستم ثبت میشه و اعمال حسابداری بابت وجه نفد وفروش آن انجام میگردد. مثلا در شغل نجاری باید با متر کار کرد. مثلا تحته میز ال سی دی 1.20 . قیمت رو چطوری باید محاسبه کرد و درسیستم درج کرد. دوستانی که قبلا انجام دادن ممنون میشم پاسخ بدن.باتشکر
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
ضمن تشکر از پاسخ سرکار خانم کوهکن گرامی، لازم به ذکر است که اکثر نرمافزارهای مالی مانند هلو نیز یک ماژول به نام تولید دارند که در آن فرمول تولید درج و پس از تولید هر واحد محصول، از میزان موجودی مصرفی کسر و به میزان موجودی کالا اضافه میشود.
بهعنوان نمونه در کارگاههای نجاری، مواد اولیه شامل پیچ، چوب، ریل و ... در سیستم ثبت شده و در قسمت تولید، فرمول میدهیم که برای تولید یک عدد میز ال سی دی، نیاز به x عدد پیچ، y متر چوب و تعداد z عدد ریل میباشد. سپس بعد از تولید یک واحد کالای ساخته شده، از طریق گزینه تولید بصورت خودکار از موجودی چوب، پیچ و ریل و ... کسر شده و به موجودی کالای ساخته شده اضافه میشود.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "