1
موضوعها:
آبان ۱۳۹۸
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام خدمت اساتید
دوستان اگه راهنمایی بفرمائید
ظروفی مثله قاشق و چنگال و بشقاب در رستوران رو به عنوان دارایی ثبت کنم یا هزینه ملزومات مصرفی ؟
بعضی از ظروف قیمت آنچنانی ندارن اما چون تعدادشون زیاده جمعا مبلغ چشمگیری میشه برا همین موندم تحت چه عنوانی ثبت کنم
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیر مقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
قبل از ارائه پاسخ مستقیم سوال مطرح شده، اشاره داشته باشم که بهتر است جنابعالی همیشه کلیه اقلام و داراییهای خریداری شده را به جهت گردش حساب دارایی در دفاتر مالی، ابتدا در حساب دارایی مربوط ثبت نمائید، سپس با توجه به مبلغ اهمیت آنها، درصورتی که کم اهمیت است به حساب هزینه منتقل نموده و آن را مستهلک کنید و چنانچه مبالغ آن بااهمیت باشد، مطابق جدول استهلاک موضوع ماده ۱۴۹ ق.م.م عمل نمائید.
(۱۹ آبان ۱۳۹۸، ۰۶:۳۵ ب.ظ)Troy65 نوشته: ظروفی مثله قاشق و چنگال و بشقاب در رستوران رو به عنوان دارایی ثبت کنم یا هزینه ملزومات مصرفی ؟
بعضی از ظروف قیمت آنچنانی ندارن اما چون تعدادشون زیاده جمعا مبلغ چشمگیری میشه برا همین موندم تحت چه عنوانی ثبت کنم
بنابراین درخصوص این سوال، چنانچه مبلغ آنها بااهمیت است میبایست در حساب دارایی ثبت و سپس مطابق بند ۲ گروه ۴ جدول استهلاک موضوع ماده ۱۴۹ ق.م.م طی ۶ سال مستهلک گردد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "