۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۰۸:۵۳ ب.ظ
سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان و همراهان گرامی
نمیدانم چطور و از کجا شروع کنم؟ پیام سال نو امسال با سالهای دیگر متفاوت هست. همه میدانیم که سال خوبی برای ما بخاطر بیماری کرونا شروع نشد، ولی زندگی جاری است...
مدتی بود دل و دماغ بروز رسانی سایت را نداشتم و کمتر فرصت داشتم اینجا در خدمت شما عزیزان باشم، یکی بخاطر بیماری مذکور و دیگری اینکه فکر میکردم واقعا دست تنها شدم و کسی به من کمک نمیکند. فشار کاری زیادی هم روی دوشم بود و همه چیز دست در دست هم داده بود که مدتی فعالیتم کم شده بود. این روزها فکرم خیلی درگیر بود که کلاً عطای فروملرن را به لقائش ببخشم. من برای این انجمن خیلی سختی و زحمت کشیدم، چندین بار هک شدیم و باز دست از کار بر نداشتم. برام سخت بود که بخوام این کار را انجام بدم چون مدام با خودم میگفتم علاوه بر من، خیلی از عزیزان هم وقت خودشان را برای پاسخگویی به اعضاء گذاشتند. در نهایت تصمیم گرفتم مجدد با قدرت در خدمت دوستان باشم و بتونم از علم و تجربه گرانقدر شما استفاده کنم.
امیدوارم سال ۱۳۹۹، هر چه بدی و مشکل در سال قبل داشتیم را با خود بشوید و ببرد!
با تأخیر، سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد...
ارادتمند شما - مسعود معدلی
با احترام...
نمیدانم چطور و از کجا شروع کنم؟ پیام سال نو امسال با سالهای دیگر متفاوت هست. همه میدانیم که سال خوبی برای ما بخاطر بیماری کرونا شروع نشد، ولی زندگی جاری است...
مدتی بود دل و دماغ بروز رسانی سایت را نداشتم و کمتر فرصت داشتم اینجا در خدمت شما عزیزان باشم، یکی بخاطر بیماری مذکور و دیگری اینکه فکر میکردم واقعا دست تنها شدم و کسی به من کمک نمیکند. فشار کاری زیادی هم روی دوشم بود و همه چیز دست در دست هم داده بود که مدتی فعالیتم کم شده بود. این روزها فکرم خیلی درگیر بود که کلاً عطای فروملرن را به لقائش ببخشم. من برای این انجمن خیلی سختی و زحمت کشیدم، چندین بار هک شدیم و باز دست از کار بر نداشتم. برام سخت بود که بخوام این کار را انجام بدم چون مدام با خودم میگفتم علاوه بر من، خیلی از عزیزان هم وقت خودشان را برای پاسخگویی به اعضاء گذاشتند. در نهایت تصمیم گرفتم مجدد با قدرت در خدمت دوستان باشم و بتونم از علم و تجربه گرانقدر شما استفاده کنم.
امیدوارم سال ۱۳۹۹، هر چه بدی و مشکل در سال قبل داشتیم را با خود بشوید و ببرد!
با تأخیر، سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد...
ارادتمند شما - مسعود معدلی
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "