Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در بهای تمام شده یک کالا
دوستان در جایی که حسابداری صنعتی استفاده نشده و حدودی یه مبلغی رو بهای تمام شده خودشون قرار می دن چطور دقیقا در بیارم

1-تا الان حسابداری با انبار در ارتباط نبوده
2-سیستم حسابداری مالی فقط اجرا میشه

برای تولید یک متر مربع محصول نهایی فرمول زیر به کار میره(متراژ فقط با سفارش مشتری تولید میشه)
فکر کنم از سیستم هزینه یابی سفارشی باید استفاده کنم
فقط مشکل در هزینه های ماهانه هستش میدون چرا آخه یک محصول مثلا 80 متر تولید میشه 30 دقیقه طول میکشه یک سفارش 2500متر چطور به نظر شما پیدا کنم بهای تمام شده رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8کیلو ش از فی 35000ریال
47/8 گرم از فی 78500ریال
41/8 گرم از فی 91000ریال

هزینه های ماهانه
حقوق 75000000
قبوض 24000000
هزینه های متفرقه 60000000
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام وخسته نباشید
اولا شما باید bomویامتریال محصول رو دربیارید یعنی هراجزاء تشکیل دهنده محصول رو استخراج بکنید این کاررو مدیرتولید ویابرنامه ریزی تولید باید دربیاره بعدازاون کارفی هرموادرو بزارید توی اون متریال (bom) حالامیمونه دستمزد /به واحدتولید مراجه بفرمایید وtimesheetمحصول رو استخراج بفرمایید یعنی چقدراززمان مخصول اون تولید هست چقدرازکارگران روی اون محصول وقت میزارن دستمزد اون روزرو که دستتون هست فی 1کیلو رو که درآوردین میمونه سربار/سربارحدودا 75%دستمزد محاسبه بفرمایید تا قیمت 1کیلو محصول رو استخراج کنین بازم سوالی بود من درخدمتم
پاسخ
سپاس شده توسط:
با درود خدمت iacpa واقعا ممنون که پاسخ دادین

1- در کارخونه های کوچک به این جور مسائل اهمیت داده نمیشه و کارگر ساده همیه اینا رو در اختیار داره(ولی من میخام در اینجا شروع کنم به عنوان اولین تجربه)
2-تایم شیت وجود نداره
3-فکر کنم فرمول تولید رو گفتم
4-چرا سربار 75٪ حقوق میشه میشه یکم توضیح بدید

لطفا اگه امکان داره فرمهای خام timesheet , bom رو واسم بزارید
بقیه موارد رو هم اگه لازم دونستید توضیح بدید
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۳۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۳ ق.ظ