Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: یادآوری تاریخ سررسید در اكسل
با سلام وخداقوت
راهی برای یاد آوری تاریخ سررسید چکها در اکسل میخواستم مثلاً دوسه روز مونده به سررسید چک یادآوری کنه
با تشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام وعرض ادب

به نظر من چرا تواكسل اينكارانجام بدي.تونرم افزارحسابداري قسمت ياداوري تاريخشو تنظيم كن هشداربده .

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، hoda
سرکار خانم سپیده

خب ممکنه نرم افزاری مالی که دوستتون استفاده میکنه گزینه یاداوری تاریخ سررسید چکها رو نداشته باشه .
پیشنهاد میکنم نرم افزار چک نگار که قیمت مناسبی داره خریداری کنید و چکها را در این نرم افزار ثبت و پاس نمایید .
پاسخ
عزیز جون سلام
این ویژگی رو که بشه از مایکروسافت آفیس به عنوان یاد آور استفاده کرد من در برنامه Microsoft Outlook دیدم وکار کردم والبته برای یادآوری تاریخ تولد که مطمئنا" باید بشه برای کارهای دیگه هم بسطش داد(مانند قرارملاقات)
اما تو اکسل اگر وجود داشته باشه فعلا بلد نیستم
نکته:برنامه هایی نیز برای دانلود کردن این فرمایش شما فکر میکنم وجودداشته باشه

برای استفاده از مایکروسافت اوت لوک کافیه کارهای زیررو انجام بدی:
1:برنامه Microsoft Outlook رو که یکی از برنامه های Microsoft Officeهست رو اجرا کنی
2:ازمنوی file روی new وبعد contact (برای وارد کردن مشخصات دوست همکار و...) رابزنی
3:پس از واردکردن اطلاعات وارد تب Details بشی و در جلوی عبارت Birthday تاریخ تولد دوست خود را از روی تقویم انتخاب وتایید کن
4: Save and Close را بزن و از این قسمت خارج شو
فقط دراین صورت برنامه بصورت خودکار 15دقیقه قبل از اون تاریخ به شما اطلاع میده که تولد دوستته (که Angry میشی)
برای جلوگیری از این کار (یعنی زمانشو خودت تعیین کنی )هم راهکار داره

باید بری روی اسم دوستت و دوبار کلیک بزنی ، درقسمت Help (اون بالا) روی Open the series کلیک کنی
یه پنجره باز میشود که در قسمت Reminder شما میتونی مدت زمانی را که میخوای شمارو با خبر کند را مشخص وتنظیم کنید.
مرحله آخر Save and close .

حال برای چک میشه یجورایی ازقسمت قرارملاقات استفاده کنی باین صورت که تو توضیحاتش راجع به چکت بنویسی وتاریخ بدی وزمان مشخص کنی/امتحان کردم جواب داد

آسنای عزیز ببخش اونچیزی بود که به ذهنم میرسیدBlush امیدوارم مشکلت حل شه
با احترام
پاسخ
سلام

شما می تونین از طرق اکسل با توجه به آموزش زیر  در زمان نزدیکی سر رسید چک (با توجه به روزهای مانده مدنظر خودتون) هشدارهای مختلف برای بازه زمانی متفاوت دریافت کنین

اعلام سررسید چک در اکسل

ارادتمند
حسین اعطایی هوجقان

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، ATEFE ، hoda
(۱۳ خرداد ۱۳۹۲، ۰۹:۲۱ ق.ظ)asena نوشته: با سلام وخداقوت
راهی برای یاد آوری تاریخ سررسید چکها در اکسل میخواستم مثلاً دوسه روز مونده به سررسید چک یادآوری کنه
با تشکر

سلام
نرم افزارهای اوراش خیلی خوبن
نسخه های 7 روزه و رایگانم بابت آشنایی دارند
قیمتاشم مناسبه

لینک دانلود
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۱ ب.ظ