269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
باسلام وخداقوت
به این جمله توجه کنین :
((اصطلاحات هزینه مواد،هزینه دستمزد،هزینه سربار درواقع بهای تمام شده است که اشتباهاٌ از لغت هزینه برا ی آنها استفاده میشود))
خب میدونیم که هزینه منافع آتی نداره اما بهای تمام شده منافع اتی داره سوالم اینه دستمزد که پرداخت شده خب منافع نداره پس به نظر من هزینه ست حالا
این جمله چرا میگه اشتباهه وباید بگیم بهای تمام شده ؟
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
118
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 15
سپاس گرفتهشده: 266 بار در 102 ارسال
باسلام..فرض شود که دستمزد پرداخت شده مربوط به دایره تولید یک کارخانه باشد و برای تولید 1واحد محصول پرداخت شده باشد. این پرداخت نهایتا به عنوان دستمزد مستقیم یا (غیرمستقیم=سربار) به بهای یه کالا منتقل شده باشد..تازمانی که کالا بفروش نرسیده باشد این پرداخت بابت دستمزد بها محسوب شده چون انتظار می رود کالا بفروش رسد و منفعتی حاصل گردد.پس تا این مرحله دستمزد پرداختی به عنوان بها شناخته می شود...اما زمانی که کالا به فروش رسید چون منفعت مورد انتظار بابت فروش کالا حاصل شد این پرداخت دیگر بها نیست و هزینه تلقی می شود ،زیرا منافعی دیگر ندارد....
بهای استفاده از این مطلب 12صلوات واسه ظهور آقا امام زمان می باشد...البته اگه تمایل داشتید.
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱، ۰۳:۳۳ ق.ظ)khoshnoud نوشته: باسلام..فرض شود که دستمزد پرداخت شده مربوط به دایره تولید یک کارخانه باشد و برای تولید 1واحد محصول پرداخت شده باشد. این پرداخت نهایتا به عنوان دستمزد مستقیم یا (غیرمستقیم=سربار) به بهای یه کالا منتقل شده باشد..تازمانی که کالا بفروش نرسیده باشد این پرداخت بابت دستمزد بها محسوب شده چون انتظار می رود کالا بفروش رسد و منفعتی حاصل گردد.پس تا این مرحله دستمزد پرداختی به عنوان بها شناخته می شود...اما زمانی که کالا به فروش رسید چون منفعت مورد انتظار بابت فروش کالا حاصل شد این پرداخت دیگر بها نیست و هزینه تلقی می شود ،زیرا منافعی دیگر ندارد....
سلام وخدا قوت
آقای خشنود خب پس دستمزد پرداخت شده هزینه ست بله؟واون موارد هزینه مواد ودستمزد وسربار قبل از ایجاد منفعت گفته میشه هزینه ,درست متوجه شدم؟
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
27
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 58 بار در 23 ارسال
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۳۰ ق.ظ
بهای تمام شده درارزش تاریخی جهت منافع سود نیست رقابت است تادراقتصاد چند قطبی واقتصاد رقابتی سری گردن کرد .ما همیشه سعی کردیم هزینه یابی کنیم سعی نکردیم جلو هزینه هارو بگیریم مهندسی عملکرد نداشتیم مهندسی پرت هزینه نداشتیم برنامه ریزی تولید واسه ماه آینده نداشتیم چون اقتصادمون اقتصاد پویا نیست یعنی نرخ ثابت توی مواداولیه نداریم که براین اساس قیمت تمام شده ثابت هم نخواهیم داشت .آیا حساب کردیم نرخ مالیات بر تولید مون چقدرهست آیا موقعی که دفاترمون به جهت عدم ارائه قیمت تمام شده مدون توی دارایی رد میشه استقامت به خرج بدیم وبگیم آقای ممیز دارایی شما که عقل کلی خودت بیا دربیارببینم میتونی دربیاری اصلا مدون سازی توی قیمت تمام شده یعنی چی
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۱۵ ق.ظ
iacpa محترم حال اگر حسابداری باعنایت به تمام مواردی که فرمودید خصوصا مشخص نبودن بهای مواد اولیه قصد داشته باشد برای کارخانه اش ،علاوه بر محاسبه بهای تمام شده محصولاتش(باتوجه به هزینه های انجام شده روی محصول) ، مدیریت هزینه کند چه موضوعاتی رو باید یاد بگیرید وبکاربندد ؟
با احترام وتشکر
27
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 58 بار در 23 ارسال
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۰۵:۴۶ ب.ظ
ببینید درسته که حسابداری صنعتی یعنی مدیریت هزینه ورقابت آزاد ولی اینرو هم مورد توجه خودمون قراربدیم که حسابداری بهای تمام شده ماهیتا اساس تولید کالاوخدمات هست ولی متاثرازاینکه مدیریت یاسهامدار صرفا دفاتررو جهت ارائه به دارایی نگاه میکند مالیات برتولید هم یک بخشی ازقیمت تمام شده هست که مدیریت رو برمیزان مالیات برتولید رو هم آگاه میکند
2
موضوعها:
آبان ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
بنام خدا و با سلام
آیا امکان دارد که دو تعریف جداگانه از (هزینه) و (بهای تمام شده) بفرمائید؟ من که گیج شدم.
با تشکر
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
(۲۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۲۵ ب.ظ)jazini نوشته: بنام خدا و با سلام
آیا امکان دارد که دو تعریف جداگانه از (هزینه) و (بهای تمام شده) بفرمائید؟ من که گیج شدم.
با تشکر
سلام دوست عزيز
ابتدا از طرف كليه كاربران فروم لرن و تيم مديريت به شما خير مقدم عرض مي كنم، به سايت خودتان خوش آمديد.
هزينه (Expense) عبارت است از هزینه هایی که در پایان هر دوره؛ در صورت سود و زیان، از درآمد همان دوره کسر می شود اما بهاي تمام شده (Cost) عبارت است از مخارجی که به بهای تمام شده تخصیص می یابند و در پایان دوره می تواند هزینه شود و در صورت سود و زیان نشان داده شود یا بصورت موجودی باقی مانده و در ترازنامه منعکس شود.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "