Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

نظرسنجی: آیا با حذف تاپیک های متفرقه (نظیر شعر، دلنوشته و...) موافقید؟
شما دسترسی شرکت در این نظرسنجی را ندارید.
بلی
75.00%
6 75.00%
خیر
25.00%
2 25.00%
مجموع 8 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم شرکت در مسائل تخصصی حسابداری
با سلام

همراهان و دوستان بزرگوار

ضمن عرض ادب خدمت شما عزیزان ، متاسفانه بنده از زمانیکه در این تالار تخصصی حسابداری عضو شدم ، مشاهده کردم که دوستان 10% به موضوعات اصلی حسابداری و سئوالاتی در این زمینه میپردازند و 90% بقیه مطالب مربوط به شعر و جملات قصار و سلام و احوالپرسی و ........ می باشد .
البته قصد جسارت و بی احترامی و یا از بین بردن محیط دوستانه این تالار را ندارم بلکه صرفا پیشنهاد میکنم تا در این محیط مجازی از وقت به نحوه احسن استفاده کرده و هر گونه ابهام در هر زمینه علوم و یا گرایش حسابداری داریم مطرح کنیم و این میزان 10% و 90% را جابجا کرده و بیشتر به موضوعات اصلی این تالار برسیم تا مسائل تفریحی و حاشیه ایی .

در پایان از کلیه دوستان عذر خواهی کرده و اگر پیشنهاد و نظری باشد بنده خوشحال میشوم در این تاپیک قرار دهید .

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، asena ، حسین ، rahmati ، alisaedi
درود
اگر اجازه بدید مختصر ومحترمانه همراه خطابتون کنم
همراه گرامی ازاینکه این قضیه رو عنوان کردید بسیار ممنونم.راجع به این مورد مذکور بصورت خصوصی با بعضی دوستان قبلا صحبت شده بود به نظرم موضوع اصلی متاسفانه حداقل راجع به خودم اینه که چون تو کارحسابداری به مشکلاتی برنمیخورم یا سوالی برام پیش نمیاد(به علت روزمرگی کارها) موضوعی برای مطرح کردن ندارم وفکر کنم متوجه شده باشید که تو بحث رایانه بیشتر سوال پرسیده ام. برای برطرف کردن این امر ،یه پیشنهادی به یکی از دوستان دادم شاید اینجا هم مطرح بشه خالی از لطف نباشه
عرض کردم اگر اساتید محترم سوالی را مطرح کنند ومابقی کاربران درپی پاسخگویی آن باشند (یجورایی قضیه یک تیرو چند نشون بشه) شاید اون 10درصدی که فرمودید به درصد بالاتری ارتقا پیدا کنه که البته نیاز به علاقه و پشتکار ووقت و...داره
با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Acc helper ، حسین
استاد ودوست بزرگوار
باسلام خدمت شما
سپاسگذار جهت مطلبي كه عنوان فرمودين كه بسيار هم بجابودونهايتا نه فقط از جانب شما ممكن بود از طرف دوستان ديگرنيزمطرح گردد.درخصوص خود من پاسخي مشابه پاسخ خانم مرضيه دارم.....واكثرا وقتي به سوالي بربخورم...يابراي شفاف سازي بيشتر وتوضيحات تكميلي وارد مباحث ميشوم.چون وقتي مدتي شاغل باشي ديگه با انواع مشكلات وسوالات برخورد شده وكمتردچارسوال ميشويم.........اما از جهتي هم ناگفته نماند كه متاسفانه بنده وقطعا ديگر دوستان گرامي نيز حضور اساتيداين سايت را بسيار كم رنگ ميبينيم.....وواقعا از اين جهت كم لطفي فرمودن......قطعا ما دوست داريم از تجربيات اساتيداستفاده ببريم كه خود هنوز شاگردكوچكي هستيم دراين راه..................عنوان شدن موضوعي از سوي اساتيدودعوت دوستان براي نظردهي وبيان ديدگاه ها هم ميتونه بسيار مفيدواقع بشه.....كه آن10%جاي خودرابه 90%بدهد.
باسپاس......................
" ...u only live once..."
پاسخ
سلام جناب ای سی سی

واقعا درسته حق باشماست .

تواین سایت ازیک چیز متعجبم شوماقسمت (افرادی که امروز در انجمن حضور داشته اند)مشاهده کنید بعدببینید چندنفر مطلب تو تایپیکی گذاشتند.دلیلشواخرش نفهمیدم چرافعال نیستند!!!!!!!!!!!!!

بااحترام

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
(۰۹ تير ۱۳۹۲، ۰۳:۵۸ ب.ظ)Acc helper نوشته: در پایان از کلیه دوستان عذر خواهی کرده و اگر پیشنهاد و نظری باشد بنده خوشحال میشوم در این تاپیک قرار دهید .

ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما استاد عزیز
و همینطور سلام و خسته نباشید خدمت دوستانی که در بحث شرکت می کنند

پیشنهاد من این هست که شما بزرگواران سایت مطالب و بحث هایی را که می دانید ممکنه خیلی از تازه کار ها و کم تجربه ها مثل بنده حقیر در اونها به مشکل بخوریم رو مطرح کنید تا پیرامون آنها بحث و تبادل نظر کنیم و نهایتا به جمع بندی مطلوبی با کمک شما برسیم و همه بتوانند از آن استفاده کنند .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad ، asena ، حسین
سلام

اگر این دوستان به حسابداری علاقه مند نباشند خوب تالارهای شعر و سرگرمی کم نیست که مختص همین کار هم هست . اما به نظر من چند نکته وجود دارد اول اینکه این جمع که اینجا هستن اکثرا" بر اساس شناخت قبلی از سایت ای سی سی و پیوند دوستانه در اینجا هم جمع شدن و نیز اینکه 99% کسانی که عضو این سایتها میشوند طلبه هستن نه استاد. به این دلیل هر روز سر میزنن تا از سمت دیگران مطالبی که ارائه میشود مطالعه کنند و دانش خود را تقویت کنند.
مشکلی که در سیستم تربیتی ما وجود دارد بعنوان مثال سر کلاس درس هم به ندرت سوال میکنیم و بیشتر شنونده هستیم به این دلیل مدیران سایت باید سعی کنند برنامه ریزی کنند تا دوستان به در مباحث شرکت کنند.
البته نباید عامل بی انگیزگی در تمام احاد این رشته رو هم نادیده گرفت ولی با تمام این بی انگیزگی ها دوستان میتوانند حداقل کپی پیست کنند و راجع به مطالب بیرون سایت نظر دهند.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
سلام. من مدتي در اين سايت هستم اما انصافا بعضيا كم لطفي ميكنند و جواب كاربرا رو نميدن
خب چرا وقتي اينقدر بازديدكننده هست و اساتيدو... حضور دارن بحثهاي تخصصي مطرح نميشه؟؟ منمم مثل بقيه دوستان خواهش ميكنم اساتيد بحثهايي رو كه مسلطن آغاز كنن تا ماهم استفاده كنيم.
من خودم كم شركت ميكنم خوب راستش باخودم ميگم شايد جواب اشتباه باشه ولي اساتيد كه ميتونن اينكارو انجام بدن
يعني هركسي مطمينم توي يه چيزخاص تبحرداره پس لطفا بيايم اين سايت روبيشتر رونق بديم
ممنون
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh ، iranempire1381
(۰۹ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۱۸ ق.ظ)حسین نوشته: سلام. من مدتی در این سایت هستم اما انصافا بعضیا كم لطفی میكنند و جواب كاربرا رو نمیدن
خب چرا وقتی اینقدر بازدیدكننده هست و اساتیدو... حضور دارن بحثهای تخصصی مطرح نمیشه؟؟ منمم مثل بقیه دوستان خواهش میكنم اساتید بحثهایی رو كه مسلطن آغاز كنن تا ماهم استفاده كنیم.
من خودم كم شركت میكنم خوب راستش باخودم میگم شاید جواب اشتباه باشه ولی اساتید كه میتونن اینكارو انجام بدن
یعنی هركسی مطمینم توی یه چیزخاص تبحرداره پس لطفا بیایم این سایت روبیشتر رونق بدیم
ممنون

سلام

یکی از مشکلاتی که من دارم شاید هم راهش رو بلد نیستم و از آقای معدلی تقاضا میکنم کمک کنن این است که موضوعاتی که مطلب گذاشتم به ایمیلم ارسال نمیشه تا از وضعیت تاپیک مطلع شوم . اگر تنظیمی دارد راهنمائی بفرمائید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
(۰۹ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۱۸ ق.ظ)حسین نوشته: سلام. من مدتی در این سایت هستم اما انصافا بعضیا كم لطفی میكنند و جواب كاربرا رو نمیدن
خب چرا وقتی اینقدر بازدیدكننده هست و اساتیدو... حضور دارن بحثهای تخصصی مطرح نمیشه؟؟ منمم مثل بقیه دوستان خواهش میكنم اساتید بحثهایی رو كه مسلطن آغاز كنن تا ماهم استفاده كنیم.
من خودم كم شركت میكنم خوب راستش باخودم میگم شاید جواب اشتباه باشه ولی اساتید كه میتونن اینكارو انجام بدن
یعنی هركسی مطمینم توی یه چیزخاص تبحرداره پس لطفا بیایم این سایت روبیشتر رونق بدیم
ممنون

سلام دوست عزيز

از اينكه به فكر پيشرفت سايت خودتان هستيد از شما متشكرم. درسته كه بعضي وقتها مشاركت كم ميشه اما نميشه اسم اين رو كم لطفي گذاشت، درسته همه اينجا واسه كمك به خودمون و حرفه مون جمع شديم اما خب گاهي اوقات اساتيد عزيز يا ديگر كاربران نمي تونند به سايت سر بزنند حالا يا به دليل اينكه بعضاً در محل كار اينترنت دارند و تا ساعت اداري در خدمتشون هستيم و يا ممكنه همين ساعت هم خودشان مشغله زيادي داشته باشند كه يقيناً دارند و لطف مي كنند كه با اين همه مشغله باز هم تشريف مي آورند و به بي تجربه هايي مثل من كمك مي كنند.

من با اون نظر شما مخالفم، منم خيلي چيزها رو بلد نيستم اما در بحث ها شركت مي كنم تا ديگران ايراداتم رو بگيرن و بتونم مشكلم رو اصلاح كنم. درستشم اينه كه بدون مشاركت من، شما يا ديگر اعضاء نمي تونيم بفهميم كه آيا در بحثي مشكل داريم يا نه؟ پس اميدوارم همه عزيزان اين مورد رو مد نظر داشته باشند.

(۰۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۴۶ ق.ظ)amirehsani نوشته: سلام

یکی از مشکلاتی که من دارم شاید هم راهش رو بلد نیستم و از آقای معدلی تقاضا میکنم کمک کنن این است که موضوعاتی که مطلب گذاشتم به ایمیلم ارسال نمیشه تا از وضعیت تاپیک مطلع شوم . اگر تنظیمی دارد راهنمائی بفرمائید.

استاد عزيز سلام

ضمن تشكر از شما، جنابعالی مي تونيد در هنگام ارائه پاسخ يا موضوع جديد، در قسمت "اشتراك گذاري موضوع" از گزينه "اشتراک گذاری همراه با ارسال ایمیل برای اطلاع از پاسخ‌های جدید" استفاده بفرمائيد و اين گزينه مشكل شما رو حل خواهد كرد.
البته اگر از اين روش استفاده كنيد بايد براي ارسال در هر تاپيك اين كار را انجام دهيد، ‌اما روش ديگر اين است كه هميشه به طور پيش فرض در كليه موضوعات و تاپيك هايي كه مشاركت داشتيد در صورتي كه پاسخ جديدي ارائه شود از طريق ايميل اطلاع رساني خواهد شد. لطفا براي اين كار مسير و اقدامات زير را طي كنيد:

كنترل پنل كاربر -- پوشه من -- ويرايش تنظيمات -- پیام رسانی و آگاه سازی -- نحوه پیش فرض اشتراک در موضوع -- انتخاب گزينه "اشتراك فوري با ايميل" -- به روز رساني تنظيمات.

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، marzieh ، iranempire1381
ممنون از بابت توضیحات
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۱ آذر ۱۴۰۲، ۰۸:۰۳ ب.ظ