Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد از یک وبلاگ
سلام خدمت دوستان
بنده علیرضا قاسمی هستم ویکی ازاعضای جامعه مجازی حسابداری (***********که درتاریخ 1392/04/08بعلت عدم کارآمدی مدیریت وبلاگ حذف گردیدم باتوجه به به این که دراین وبلاگ مدیریتی بسیار ناکارامد وناآزموده حضوردارند نتوانسته اند تاکنون هدفی مشترک وتخصصی درچارچوب اهداف وبلاگ به سرانجام برسانند دراین سو درصورت انتقاد ازمدیریت وبلاگ سعی درحذف کاربر مینمایند واین حرف وعملی بسیارناپسندیده وخلاف اخلاق حرفه ای است مدیریتی که هنوز آشنا به سیستم های امروزی درخصوص آی پی های هر رایانه راندارد هرچند بیشترازاین نیز مورد انتظارنیست درکناراین مدیریت ناکارآمد کاربرانی هستند که بابیشرمی وباحمایت مدیریت وبلاگ سعی در حذف کاربران پرسابقه درحرفه حسابداری مینمایند وهمینطور دور ازانتظارنیست .بنده اززمانی که اخراج وحذف شده ام باتمام احترام به کاربران حاضردروبلاگ هنوز به وبلاگ مراجعه ننموده ام دراین میان دوستان بنده در محل کار بامراجعه به وبلاگ باواکنش تند مدیریت وبلاگ وحذف آنها ازوبلاگ گشته اند واین نیز دور ازانتظارنیست واین بازناکارآمدی مدیریت وبلاگ رامیرساند متاسفانه درچنین وبلاگی مثال (forumlearn.ir)محلی جهت گفتگوی آزاد وسرگرمی وتفریح وجود ندارد وباارائه چنین مطالبی سعی در برخورد فصیحانه باکاربرمینمایند دراین جا ازمدیریت این وبلاگ جناب آقای مسعود (افشین )بخاطر برخورد صحیح وبجا کمال تشکر وقدردانی رادارم وازکلیه کاربران محترم خواهش میکنم درادامه این پیغام نسبته به قدردانی خود ابرازمتن بنمایند باتشکر علیرضاقاسمی
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
با درود و احترام خدمت شما دوست گرامی
درج نام سایت به جز Forumlearn.ir با توجه به قوانین سایت ممنوع میباشد.به همین خاطر پست شما ویرایش شد.

ودر مورد فرمایشاتون عرض کنم که در این سایت سعی بر درست و بهتر کردن انجمن فروم لرن(انجمن خودتون )میشه.بنابرین شایان ذکر است که انتقاد از سایت ها و وبلاگ های دیگران به این انجمن مربوط نمیشه.لذا از هرگونه بحث در مورد سایت های همکار و فضاهای مجازی دیگر جدا خودداری کنید

از حسن نیت و قدردانی شما کمال تشکر رو داریم و توفیق روز افزون برای شما و خانواده ی محترمتون آرزومندیم....

با احترام....
میلاد
پاسخ
سپاس شده توسط: Acc helper ، Mina ، Masoud_MI
با عرض سلام خدمت تمامیه عزیزان

بنده هم به نوبه خود کمال تشکر و سپاس را از مدیران عزیز این تالار دارم و ضمن ادای احترام به این عزیزان فقط و فقط آرزو میکنم که این تالار تخصصی بدون توجه به هیچ مسئله حاشیه ایی و جدا از عمکلرد دیگر تالار های حسابداری به مسیر پیشرفت خود ادامه داده و از کلیه همراهان و اعضاو تقاضا دارم تمامیه تلاش خود را در جهت پیشرفت و پیشبرد اهداف به کار گیرند .
عملکرد و نحوه برخورد مدیران انجمنهای دیگر به خودشان ربط دارد و ما صحبتمان در مورد این تالار است و لا غیر .

آرزوی سلامتی و پیروزی برای تک تک دوستان دارم
پاسخ
سپاس شده توسط: Mina ، Milad ، Masoud_MI
سلام خدمت دوستان گرامی
اقای قاسمی ناراحت نشیدازاون سایت هامتاسفانه شاهداینجورموارد زیادبودم
بنده برای دعوت دوستان هم حتی درسایتهای دیگرتبلیغ نکردم جزازطریق ایمیل
بنده هم ب عنوان یکی ازافراد سایت فرم لرن از زحمات برادربزرگوارومدیرسایت تشکرفراوان دارم
یاعلی
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad
سلام جناب قاسمی

نگوووو نگو ازاین سایتها که دل پری ازشون دارم. سایتی که بیادپیغام خصوصی کاربراشو بخونه این سایته؟ توسایتی من اصلا حرفی نامربوط درهیچ تایپیکی نزدم منع کاربریم کردم نه تنها من بلکه چندنفرازدوستانمم همین کارکردند.

ازتیم مدیریت فروم لرن خیلی تشکرمیکنم که زحمات بسیارکشیدند.

بااحترام

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۲۹ ق.ظ