Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امکان search
با سلام
قبل از اینکه درخواست خود را مطرح کنم لازم می بینم از مدیریت محترم سایت و همه کسانی که در راه اندازی و ارتقاء امکانات سایت تلاش می کنند سپاسگذاری داشته باشم.Smile
و اما درخواست
آیا مقدور است امکان search در سایت تعریف شود.
تا از طرح پرسش های تکراری توسط کاربران جلوگیری شود و بتوان قبل از طرح سوال با نمونه های سوال و پاسخ های دوستان در زمینه مورد نظر آگاهی یافت.
با تشکر فراوان
با احترام
ستاره
«خـواستن ، تـوانستن است»
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
با سلام خدمت شما، قابلیت جستجو در گوشه بالا سمت چپ انجمن موجود هست.

آیا منظورتون همین قابلیت هست یا چیزی فراتر از این ؟؟

ممنون از شما...
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh ، ستاره ، Masoud_MI
سلام عرض ادب
فکرمیکنم منظور ستاره جون جستجوگوگل باشد(برخی سایتها جستجوی مطالب در گوگل بازمیکنه)

موفق باشید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: ستاره
ضمن سلام و عرض ادب

سرکار خانم ستاره گرامی ، آیا منظور شما همین جستجوی مطالب در گوگل می باشد ؟

چرا که امکان Search همین سایت باعث می شود که کاربران سوالات تکراری مطرح نکنند ، و اینکه آن سوال در سایت های مشابه مطرح شده باشد ؛ آیا ایرادی دارد که اینجا هم مطرح شود ؟

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: Milad
باسلام
متاسفانه يابنده از نحوه استفاده از گزينه جستجو اطلاع ندارم ويا اينكه اين گزينه به درستي عمل نمي كند.اگر دوستان مطلع ، چگونگي استفاده اين گزينه را توضيح دهند ممنون خواهم شد.
مثال :مطمئن بودم كه راجع به سرقلي منفي يكي از دوستان سوالي را در سايت مطرح كرده بودند.اما نميدونستم كه در كدام قسمت سايت طرح شده بود،از گزينه جستجو هم در بخش حسابداري وهم در صفحه نخست تالار استفاده كردم و واژه سرقفلي منفي را نوشتم اما به من پاسخي داده نشد.
پس از  گشتن شخصي متوجه شدم كه سرقفلي منفي يكي از تاپيك هاي  قسمت حسابداري مالي هست.
بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۲:۵۸ ب.ظ)'marzieh' نوشته: باسلام
متاسفانه یابنده از نحوه استفاده از گزینه جستجو اطلاع ندارم ویا اینكه این گزینه به درستی عمل نمی كند.اگر دوستان مطلع ، چگونگی استفاده این گزینه را توضیح دهند ممنون خواهم شد.
مثال :مطمئن بودم كه راجع به سرقلی منفی یكی از دوستان سوالی را در سایت مطرح كرده بودند.اما نمیدونستم كه در كدام قسمت سایت طرح شده بود،از گزینه جستجو هم در بخش حسابداری وهم در صفحه نخست تالار استفاده كردم و واژه سرقفلی منفی را نوشتم اما به من پاسخی داده نشد.
پس از  گشتن شخصی متوجه شدم كه سرقفلی منفی یكی از تاپیك های  قسمت حسابداری مالی هست.
بااحترام

سلام سركار خانم مرضيه گرامي

گزينه "جستجو" ي سايت كاملا صحيح عمل مي كند.
اين مشكلات ناشي از كاراكترهاي متفاوت مي باشد كه در كادر جستجوي موجود در هدر سايت بروز پيدا مي كند. اگر شما از گزينه جستجوي پيشرفته سايت استفاده كنيد هميشه به نتيجه خواهيد رسيد.
براي مثال اگر شما دو عبارت "سرقفلي منفي" و "سرقفلی منفی" را جستجو كنيد به دو نتيجه متفاوت خواهيد رسيد (به دليل حرف "ي" كه در عبارت اول عربي و در عبارت دوم فارسي است).

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، Milad

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۲۲ ق.ظ