111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
سلام دوستان.
دررابطه با نرم افزار SAP چه اطلاعاتی دارید؟!
چه شرکتهایی در ایران از این نرم افزار استفاده میکنند؟
آیا این نرم افزار در ایران با موفقیت مواجه شده یا شکست؟!
تا چه اندازه این نرم افزار موجب سهولت حسابداری شرکتها شده است؟!
از دوستان مطلع خواستارم در این بحث شرکت کنند.
سپاسگزارم.
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
سالها قبل که ERP بحثش داغ بود من مطالعه ای راجع به این موضوع داشتم و شرکتهائی که اون زمان مثل آلان SAP توسط برخی شرکتها وارد شدن مثل سیستم سان یونین سیستمس تجربه نا موفقی را پشت سر گذاشتن.
به اعتقاد من تو کشورها بسیار قدرتمند صنعتی مثل خود امریکا هنوز آمار به بالای 20% نرسیده و من تصور میکنم این پروژه ها فقط در چند شرکت بیشتر مورد استقبال واقع نشود که البته اون هم مستلزم انجام مخارج سنگین و وقت زیاد خدای ناکرده باعث مایوسی مدیران هم ممکن است بشود.
خرید خود سیستم مهم نیست بلکه مهمترین بخش این سیستم ها نحوه پیاده سازی است و برای پیاده سازی لازم است شما سازماندهی قوی و با ایجاد امکانات آموزشی سیستم را پیاده سازی کنید. عواملی که باعث میشود این سیستم ها مورد استقبال واقع نشود افزایش بار مالی بخاطر تغییر ساختار سازمانی چه از لحاظ کمی و چه کیفی و نیز بحث زمان و هزینه های بالای خرید و پشتیبانی نرم افزار خواهد بود.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
سلام...
از دوستانی که در بحث مذکور شرکت کردند سپاسگزارم.
همانطور که مستحضرید این سیستم نیازمند یکپارچه سازی کل سازمان میباشد که نیازمند زمان، هزینه و انرژی است.
و اما در ایران: به نظر بنده و باتوجه به آشنایی ای که با سیستم مذکور دارم،فوق العاده سیستم دقیقیه که فکر نمیکنم در ایران موفق بشه.ما که در شرکتهای ایرانی حسابداریم ، از اوضاع اینجا بخوبی باخبریم.گاهی لازم است که سیستم انعطاف خاصی داشته باشد که در شرایط خاص پاسخگو باشد اما SAP این مسائل رو نمیشناسه.
اما اگر در شرکتی ران بشه و صحیح استفاده بشه،واقعا در وقت و هزینه صرفه جویی میکنه.
باسپاس...
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything