Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAP
سلام دوستان.
دررابطه با نرم افزار SAP چه اطلاعاتی دارید؟!
چه شرکتهایی در ایران از این نرم افزار استفاده میکنند؟
آیا این نرم افزار در ایران با موفقیت مواجه شده یا شکست؟!
تا چه اندازه این نرم افزار موجب سهولت حسابداری شرکتها شده است؟!

از دوستان مطلع خواستارم در این بحث شرکت کنند.
سپاسگزارم.
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything

پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، salar2love
سلام
من جزء دوستان مطلع نیستم اما از تاپیکت متشکرم
لینک زیر راجع به SAPتوضیح داده
مشاهده

وفایل پی دی اف زیر راجع به محصولات ERP وهمینطور نرم افزار مذکور
دریافت

نرم افزار/.. Oracle/people soft هم فک کنم تو همین زمینه هست که لینک زیر راجع به هردوتاش گفته
که طبق این گزارش
مشترکین ایرانی به 2قسمت تقسیم میشوند:شرکتهای بزرگ ومتوسط
همانطور که توضیح داده شده این نرم افزار آلمانیست وطبق جدول آخر نسخه فارسی آن در حال آماده سازیست.

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: moongirl ، Masoud_MI ، salar2love
دوست عزیز سیستمهای ERP برای شرکتهای Enterprise طراحی میشه. خیلی هم گرون هستند و در ضمن پیاده سازی اونها و آموزششون هم خیلی گرون تموم میشه. همینطور علیرغم قیمت بالا بسیار زمانبره . مثلآ شرکت ایران خودرو چندین سال درگیر پیاده سازی ERP بود. و هنوز هم خبری از موفقیت کامل این پروژه نیست. کلآ ERP رو نباید فقط به چشم حسابداری نگاه کنی هدف ERP خیلی فراتر از این حرفاست و قراره کل یک سازمان بزرگ رو پوشش بده مثل تولید ، بازرگانی ، منابع انسانی ، مالی و ... که همه باید یکپارچه بشند.
بد نیست بدونی شرکت SAP موفق ترین شرکت تولید کننده ERP در دنیاست . شرکت ایران خودرو هم یکی از نسخه های SAP رو خریده که از نسخه های قدیمی محسوب میشه. علیرغم اینکه این نرم افزار از بهترینهای دنیاست باید بگم که اساسآ پروژه های ERP چون به مسائل خیلی General نگاه می کنند تو localize کردن عمدتآ شکست میخورن . مثل پروژه ایران خودرو که اگر شکست خورده به حساب نیاریمش به اهدافش نرسیده. 
یه پیشنهادم دارم که اگر کلآ به موضوع ERP علاقه داری در مورد Workflow و BPMS و BPMN هم یه کم مطاله کنی چون خیلی ارتباط تنگاتنگ با ERP دارن.

با توضیحات بالا میخوام بگم که این سوالت که پرسیدی ،

"
تا چه اندازه این نرم افزار موجب سهولت حسابداری شرکتها شده است؟!"

کلآ از اساس مشکل داره. چرا که ERP تنها یک ماژول حسابداری نیست (هر چند که حوزه مالی رو هم پوشش میده) بلکه یک Solution برای کل سازمانه که منابع سازمان رو مدیریت کنه و بهره وری رو بالا ببره.

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، moongirl ، stabesh
سلام

سالها قبل که ERP بحثش داغ بود من مطالعه ای راجع به این موضوع داشتم و شرکتهائی که اون زمان مثل آلان SAP توسط برخی شرکتها وارد شدن مثل سیستم سان یونین سیستمس تجربه نا موفقی را پشت سر گذاشتن.
به اعتقاد من تو کشورها بسیار قدرتمند صنعتی مثل خود امریکا هنوز آمار به بالای 20% نرسیده و من تصور میکنم این پروژه ها فقط در چند شرکت بیشتر مورد استقبال واقع نشود که البته اون هم مستلزم انجام مخارج سنگین و وقت زیاد خدای ناکرده باعث مایوسی مدیران هم ممکن است بشود.
خرید خود سیستم مهم نیست بلکه مهمترین بخش این سیستم ها نحوه پیاده سازی است و برای پیاده سازی لازم است شما سازماندهی قوی و با ایجاد امکانات آموزشی سیستم را پیاده سازی کنید. عواملی که باعث میشود این سیستم ها مورد استقبال واقع نشود افزایش بار مالی بخاطر تغییر ساختار سازمانی چه از لحاظ کمی و چه کیفی و نیز بحث زمان و هزینه های بالای خرید و پشتیبانی نرم افزار خواهد بود.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، moongirl
سلام...
از دوستانی که در بحث مذکور شرکت کردند سپاسگزارم.
همانطور که مستحضرید این سیستم نیازمند یکپارچه سازی کل سازمان میباشد که نیازمند زمان، هزینه و انرژی است.
و اما در ایران: به نظر بنده و باتوجه به آشنایی ای که با سیستم مذکور دارم،فوق العاده سیستم دقیقیه که  فکر نمیکنم در ایران موفق بشه.ما که در شرکتهای ایرانی حسابداریم ، از اوضاع اینجا بخوبی باخبریم.گاهی لازم است که سیستم انعطاف خاصی داشته باشد که در شرایط خاص پاسخگو باشد اما SAP این مسائل رو نمیشناسه.
اما اگر در شرکتی ران بشه و صحیح استفاده بشه،واقعا در وقت و هزینه صرفه جویی میکنه.
باسپاس...
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything

پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ مهر ۱۴۰۳، ۰۷:۲۵ ق.ظ