Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثبت اموال و اثاثه در دفتر اموال
سلام خدمت دوستان عزیز .من تازه عضو این سایت شدم .در یک شرکت خصوصی تازه مشغول به کار شدم سوالی که داشتم برای ثبت اموال واثاثه در دفتر اموال به صورت دستی باید چه جوری باشه؟ اینکه اموال طبقه بندی خاصی دارند وبراساس طبقه ثبت میشن یا اینکه برچسب اموال رو همینطور به ترتیب بزنم ودر دفتر شماره رو ثبت کنم ممنوم میشم جوابتون رو زودتر به ایمیلم بفرستید .
آدرس ایمیلم z_s_289@yahoo.com
پاسخ
سپاس شده توسط: sommayyeh91
باسلام وخوش آمد گویی به سایت خودتون
امیدوارم دوستانم عرایضم را تکمیل ویا تصحیح بفرمایند.
همینطوری اگر اموال رو از یه سر شروع کنید به شماره گزاری اموال تا به انتهایش(بصورت دیمی) پیش برده شه به نظرم کاردرستی نباشه/ازلحاظ شماره گزاری و استفاده از نوع حروف وعلامات به خودتون بستگی دارد/البته توجه کنید که برای هر قسمت از داراییهاتون یک حرف مخصوص به آن که نشانگر همون واحد باشه برگزینید(آیین نامه اموالی برای خودتون بنا به نیاز شرکت تهیه کنید که هم راهنمای خودتان وهم سهل الوصول برای سایر اعضای گروهتان باشد)

فایل زیر راجع به کدگذاری اموال هست امیدوارم مفید باشه وسوالتون رو درست متوجه شده باشم

دریافت فایل

برچسب اموال

بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh ، zahra ، asena
ممنون از جوابی که دادید خوب بود دفتر اموالی که دارم این ایتم هارو داره 1-شماره مخصوص اموال- نوع اموال -تعداد- -تاریخ ومحل تهیه -مشخصات -وضعیت فعلی-درچه حساب وچه ماهی بهزینه درآمد -بها- حالا سوالم اینه که به طور مثال میز وصندلی وکمدها وفایلها یک دسته-اسپیلت وکولر را یک دسته تجهیزات رایانه ای را یک دسته بعد ترتیب برچسب ها باید به همین صورت دسته بندی بشه یامهم نیست قبلا از پاسخی که دادید تشکرمیکنم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲، ۰۹:۴۸ ق.ظ)z_s_289 نوشته: ممنون از جوابی که دادید خوب بود دفتر اموالی که دارم این ایتم هارو داره 1-شماره مخصوص اموال- نوع اموال -تعداد- -تاریخ ومحل تهیه -مشخصات -وضعیت فعلی-درچه حساب وچه ماهی بهزینه درآمد -بها- حالا سوالم اینه که به طور مثال میز وصندلی وکمدها وفایلها یک دسته-اسپیلت وکولر را یک دسته تجهیزات رایانه ای را یک دسته بعد ترتیب برچسب ها باید به همین صورت دسته بندی بشه یامهم نیست قبلا از پاسخی که دادید تشکرمیکنم.
خداروشکر/متاسفانه متوجه سوالتون نشدم؟ترتیب برچسب ها یعنی چی؟
بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: asena
شماره مخصوص اموالی که قراره به صورت برچسب زده بشه که ازشماره 610/55110 شروع میشه سو الم این بود به اموال ره به صورت دسته بندی که گفتم شماره بزنم یا مهم نیست سریال شماره پشت سرهم باشه ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام وشب بخیر
دیمی کار نفرمایید/سلیقه ای کار کردن با دیمی وهمینطوری کار کردن تفاوت داره
معمولا" شماره گذاری وبرچسب اموال وکالاها سلیقه ای هست وبخاطر همینه که در دوشرکت نحوه شماره گذاری یکسان مشاهده نمیشه مگر بصورت تصادفی ویا اینکه به هم مرتبط باشند.
شما تا به روزی که قصد دارید اموالتون را پلاک کوبی کنید لیستی از اموالتون تهیه کنید (براساس تاریخ ورود اموال به شرکت) وسپس براساس گروه بندی خودتان آنها را سورت کنید/وبعد به ترتیب ازشماره ها استفاده کنید/بنا به وسعت شرکتتون از یک عدد اولیه تا یک عدد ذهنیه Shyرا مختص به گروه خاصی کنید

نمیدونم شماره مذکور شما براساس چیست( از روی چه منطقی تهیه شده) اما
بفرض باتوجه به سوالتون که فقط اموال هست اگر در گروه دارایی های ثابت :کولر/اسپیلت/بخاری/یخچال و...دارید
610/55110و610/55111و610/55112و610/55113 و...
تا عدد 610/55150 به این گروه اختصاص بدید و استفاده نشده (برای اموال بعدی این گروه)نگهدارید همینطور مابقی گروه ها.
امیدوارم تونسته باشم آنچه که درذهنم هست رو خوب بیان کرده باشم ونیز از نظر اساتید هم درست باشد

در نوشتن دفتر اموال نیز به صفحات آخر لینک پاسخ اول(برچسب اموال) دقت نمایید
بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، sommayyeh91

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۰۵:۳۷ ق.ظ