Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: راه مطالعه ی صنعتی
سلام.
من انقد در درس صنعتی ضعیف بودم که می خواستم این درس را حذف کنم و نزنم تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستانم در کلاس های استاد درگاهی که یکی از اساتید مدرسان شریف می باشد شرکت کردم و الان درصدهای این درس را بالای 55 درصد می زنم و به نظر من هرکسی که در این درس مشکل دارد حتما به کلاس های دکتر درگاهی بیاید.
موفق باشید.
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، hossein
سلام مهدیه خانم دوست عزیزم
به سایت خودت خوش اومدی
بابت پیشنهادت ممنون ودر این که این استاد بزرگوار و اساتیدی مانند آقای نوروش عالی هستن شکی نیست وحتی با نگاه به کتابهای این اساتید میشه به این مطلب پی برد
اما مشکل خیلی از دوستان شرکت در این کلاسهاست و مجبورن به کتابهای این اساتید اکتفا کنند
اگردوستان این کتابها رو با دقت و نه فقط سر سری بخونن میتونن درصدهای خوبی تو کنکور بزنن یعنی تا مطلبی رو یاد نگرفتی هرگز نری سراغ بعدی و تمرین زیاد وزیاد
شادباشی
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲، ۰۴:۲۸ ب.ظ)مهدیه نوشته: سلام.
من انقد در درس صنعتی ضعیف بودم که می خواستم این درس را حذف کنم و نزنم تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستانم در کلاس های استاد درگاهی که یکی از اساتید مدرسان شریف می باشد شرکت کردم و الان درصدهای این درس را بالای 55 درصد می زنم و به نظر من هرکسی که در این درس مشکل دارد حتما به کلاس های دکتر درگاهی بیاید.
موففق باشید.

سلام مهديه خانم . مشكل اينجاست كه كلاس هاي مدرسان شريف فقط در تهران برگزار مي شود و در بقيه شهرستان ها به صورت ضبط شده ي مطالب هستش و بس
پاسخ
سپاس شده توسط: asena
راستي دوست عزيز آيا مطالب گفته شده در كلاس هاي ايشان به صورت جزو يا كتاب در بازار هست يا خير ؟ با تشكر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام

من یک دوره با جناب درگاهی کلاس داشتم. خیلی خوب توضیح میدهند و کتاب خوبی هم دارند ولی دوست عزیز حسابداری صنعتی این چیزی نیست که توی کتاب و یا مطالب استاد تدریس شود.
مشکل ما یکی سیستم غلط آموزشی است که در درجه اول انتخاب رشته بر اساس استعدادها و قابلیتهای افراد شکل نمی گیرد و بخش دوم ما همیشه از یک راه روش مطالعه را آموخته ایم که حفظ کنیم مثلا" مطالعه شعر با ریاضی فرق دارد و هر درسی را باید با شیوه خاص آن درس مطالعه کرد. حسابداری صنعتی نیاز به درک انتزاعی و فیزیکی دارد و باید مفاهیم و قوانین آن را درک کرد.
در بحث حسابداری صنعتی باید بدانیم هر فعالیتی بر اساس یک سری قواعد تعریف میشود که آن را استاندارد مینامیم و انجام فعالیت بطور واقعی را رویداد مینامیم که حاصل آنچه که قواعد است با آنچه که اتفاق می افتد باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
حسابدار خوب صنعتی باید تولید را خوب درک کند و شناخت کافی از وظایف مشاغل داشته باشد و بتواند فعالیتها را شناسائی کند و هر فعالیت را از آغاز تا انتها آنالیز کند و ارتباط آنان را با یکدیگر شناسائی کند .
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، mojan ، Mina ، رحیمی پور ، alipesaraklu ، sepideh
سلام

کلاس خوبه اماتا من متوجه نشم هزاران کلاس برم فایده نداره.یه شخصی میگف توحسابداری هرشاخه ایش که هستی واسه خودت تجزیه وتحلیل کن تابفهمی.
موفق باشید.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، mojan ، alipesaraklu
سلام
کلاس رفتن خوبه ولی اصل کار علاقه اس
شما علاقه داشته باشی با مطالعه کتاب هم می تونی یه صنعتی کار خوب بشی کتاب کسایی مثل احمد هومن رو با اشتیاق مطالعه کنید هم کافیه فقط یادتون باشه برای رسیدن به مقاطع عالی زحمت بیشتری نیازه
پاسخ
سپاس شده توسط:
نظرتون در مورد کتاب منصور بروجردیان چیه؟ایا برای ورو به بازار کار حسابداری صنعتی کتاب خوبیه یا نه؟مـنبع بهتری برای ورود به بازار کار صنعتی اگه میشناسید معرفی کنید
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۰۳:۰۴ ب.ظ)mah-sa-di نوشته: نظرتون در مورد کتاب منصور بروجردیان چیه؟ایا برای ورو به بازار کار حسابداری صنعتی کتاب خوبیه یا نه؟مـنبع بهتری برای ورود به بازار کار صنعتی اگه میشناسید معرفی کنید

سلام . به نظر من كتابهايي كه گفتين خيلي خوب نيست ميتونين بجاش كتابهاي قسيم عثماني رو بخونين . با تشكر
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، iranempire1381

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ ب.ظ