1
موضوعها:
مرداد ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 2 بار در 1 ارسال
سلام.
من انقد در درس صنعتی ضعیف بودم که می خواستم این درس را حذف کنم و نزنم تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستانم در کلاس های استاد درگاهی که یکی از اساتید مدرسان شریف می باشد شرکت کردم و الان درصدهای این درس را بالای 55 درصد می زنم و به نظر من هرکسی که در این درس مشکل دارد حتما به کلاس های دکتر درگاهی بیاید.
موفق باشید.
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
سلام مهدیه خانم دوست عزیزم
به سایت خودت خوش اومدی
بابت پیشنهادت ممنون ودر این که این استاد بزرگوار و اساتیدی مانند آقای نوروش عالی هستن شکی نیست وحتی با نگاه به کتابهای این اساتید میشه به این مطلب پی برد
اما مشکل خیلی از دوستان شرکت در این کلاسهاست و مجبورن به کتابهای این اساتید اکتفا کنند
اگردوستان این کتابها رو با دقت و نه فقط سر سری بخونن میتونن درصدهای خوبی تو کنکور بزنن یعنی تا مطلبی رو یاد نگرفتی هرگز نری سراغ بعدی و تمرین زیاد وزیاد
شادباشی
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
18
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 87 بار در 47 ارسال
راستي دوست عزيز آيا مطالب گفته شده در كلاس هاي ايشان به صورت جزو يا كتاب در بازار هست يا خير ؟ با تشكر
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
من یک دوره با جناب درگاهی کلاس داشتم. خیلی خوب توضیح میدهند و کتاب خوبی هم دارند ولی دوست عزیز حسابداری صنعتی این چیزی نیست که توی کتاب و یا مطالب استاد تدریس شود.
مشکل ما یکی سیستم غلط آموزشی است که در درجه اول انتخاب رشته بر اساس استعدادها و قابلیتهای افراد شکل نمی گیرد و بخش دوم ما همیشه از یک راه روش مطالعه را آموخته ایم که حفظ کنیم مثلا" مطالعه شعر با ریاضی فرق دارد و هر درسی را باید با شیوه خاص آن درس مطالعه کرد. حسابداری صنعتی نیاز به درک انتزاعی و فیزیکی دارد و باید مفاهیم و قوانین آن را درک کرد.
در بحث حسابداری صنعتی باید بدانیم هر فعالیتی بر اساس یک سری قواعد تعریف میشود که آن را استاندارد مینامیم و انجام فعالیت بطور واقعی را رویداد مینامیم که حاصل آنچه که قواعد است با آنچه که اتفاق می افتد باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
حسابدار خوب صنعتی باید تولید را خوب درک کند و شناخت کافی از وظایف مشاغل داشته باشد و بتواند فعالیتها را شناسائی کند و هر فعالیت را از آغاز تا انتها آنالیز کند و ارتباط آنان را با یکدیگر شناسائی کند .
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
186
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 1678
سپاس گرفتهشده: 613 بار در 302 ارسال
سلام
کلاس خوبه اماتا من متوجه نشم هزاران کلاس برم فایده نداره.یه شخصی میگف توحسابداری هرشاخه ایش که هستی واسه خودت تجزیه وتحلیل کن تابفهمی.
موفق باشید.
*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
۰۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶ ب.ظ
سلام
کلاس رفتن خوبه ولی اصل کار علاقه اس
شما علاقه داشته باشی با مطالعه کتاب هم می تونی یه صنعتی کار خوب بشی کتاب کسایی مثل احمد هومن رو با اشتیاق مطالعه کنید هم کافیه فقط یادتون باشه برای رسیدن به مقاطع عالی زحمت بیشتری نیازه
109
موضوعها:
مهر ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 29
سپاس گرفتهشده: 23 بار در 23 ارسال
نظرتون در مورد کتاب منصور بروجردیان چیه؟ایا برای ورو به بازار کار حسابداری صنعتی کتاب خوبیه یا نه؟مـنبع بهتری برای ورود به بازار کار صنعتی اگه میشناسید معرفی کنید