269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
۱۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱ ب.ظ
باسلام وخداقوت
دوستانی که تجربه دارن لطفا" گام به گام توضیح دهند
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
با اجازه از شما دوستان شرکت بازرگانی وفعالیتش هم خرید و فروش لوازم الکترونیکی واردات و صادرات باشه
حالا دوستانی که مایل هستن شرکت کنند بسم الله
(واسه تاسیس این شرکت از اول باید چیکار کنم ؟)
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۵۲ ب.ظ)marzieh نوشته: سلام
سعی میکنم از گذاشتن نقطه چین خودداری کنم/
قسمتی از کارهای اولیه
1:گفتن نام خدا وتوکل بر اوستا
2:هدف تشکیل شرکت هست اما موضوع ویا نوعش مشخص بشه (احتمالا سهامی خاص مد نظره)
3:مشخص شدن اعضا وسمت ها و سرمایه
4:آماده سازی اساسنامه
اگر احساس میشه که بایست جزء به جزء باید گفته شود تذکر بدید وعرایضم را تصحیح وکامل بفرمایید
با احترام
سهامی خاص بهتره برای شروع ممنون از نظرت
مرضیه جان میشه بفرمائین حداقل چند نفر برای تشکیل شرکت نیاز هست ومیزان سرمایه مورد نیاز وشروع مراحل اولیه
اگر یه اساسنامه هم برای این شرکت دوستان قرار بدن ممنون میشم
باتشکر
111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
شرکت با حداقل سه نفر سهامدار قابل تشکیل است ودر شرکت سهامی خاص الزاما ۳۵% مبلغ اعلامی میبایست به صورت نقد به حساب شرکت واریز گردد و ۶۵% در تعهد مابقی ظرف ۵ سال تادیه گردد.
سرمايه شركت به هنگام تاسيس نبايد كمتر از000./000/1 ريال باشد.
بااحترام.
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
راجع به انتخاب موسسین و اعضاء هیئت مدیره و مدیر عامل دوستان لطفا" توضیح بفرمایند.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام وخداقوت
باتشکر از استاد گرامی ودوستان عزیز
اگر منظور مجمع موسس باشه :
ماده ٧٢(ل.ا.ق.ت) می گوید: مجمع عمومی شركت سهامی از اجتماع صاحبان سهام تشكیل می شود. براساس این ماده و ماده ١٧ از لایحه قانونی مذكور و ماده ٤٥ سابق قانون تجارت مصوب ١٣/١٢/١٣١١ می توان مجمع عمومی موسس در شرف تاسیس را به شرح آتی تعریف نمود:
به صحت اظهارات موسسین در زمینه احراز پذیره نویس كلیه سهام شركت و تادیه مبالغ لازم و شور درباره اساسنامه شركت و تصویب آن انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شركت و تعیین روزنامه كثیرالانتشار برای هر گونه دعوت و اطلاعیه بعدی سهامداران با رعایت مقررات قانونی.
به مستفاد از مواد ٢٠ و ٢٣ لایحه قانونی فوق الذكر در شركت های سهامی خاص اولین جلسه كلیه سهامداران كه طبق مقررات قانونی با هدف های فوق تشكیل می شود به منزله مجمع عمومی موسس تلقی خواهدشد
منبعwww.samalaw.com
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
۱۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۴ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۸ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶ ق.ظ توسط amirehsani.)
سلام
ممنون دوستان بابت پاسخ درستی که دادید و من موارد مهم از قانون تجارت را در این باب تقدیم میکنم :
نقل قول:1- مواد قانوني مربوط به شركت سهامي خاص
(قانون اصلاح قسمتي از قانون تجارت مصوب 24/12/1347)
ماده 1- شركت سهامي، شركتي است كه سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام، محدود به مبلغ اسمي سهام آنهاست.
ماده 2- شركت سهامي شركت بازرگاني محسوب ميشود ولو اين كه موضوع عمليات آن امور بازرگاني نباشد.
ماده 3- در شركت سهامي تعداد شركاء نبايد از سه نفر كمتر باشد.
ماده 4- شركت سهامي به دو نوع تقسيم ميشود:
نوع اول: شركتهايي كه موسسين آنها قسمتي از سرمايه شركت را از طريق فروش سهام به مردم تامين مي كنند اين گونه شركتها شركت سهامي عام ناميده ميشوند.
نوع دوم : شركتهايي كه تمام سرمايه آنها در موقع تاسيس منحصراً توسط موسسين تامين گرديده است. اين گونه شركتها شركت سهامي خاص ناميده ميشود.
تبصره : در شركتهاي سهامي عام عبارت «شركت سهامي عام» و در شركتهاي سهامي خاص عبارت «شركت سهامي خاص» بايد قبل از نام شركت يا بعد از آن بدون فاصله با نام شركت در كليه اوراق و اطلاعيهها و آگهيهاي شركت به طور روشن و خوانا قيد شود.
ماده 5- در موقع تاسيس، سرمايه شركتهاي سهامي عام از پنج ميليون ريال و سرمايه شركتهاي سهامي خاص از يك ميليون ريال نبايد كمتر باشد، در صورتي كه سرمايه شركت بعد از تاسيس به هر علت از حداقل مذكور در اين ماده كمتر شود، بايد ظرف يك سال نسبت به افزايش سرمايه تا ميزان حداقل مقرر اقدام به عمل آيد يا شركت به نوع ديگري از انواع شركتهاي مذكور در قانون تجارت تغيير شكل بايد وگرنه هر ذينفع ميتواند انحلال آن را از دادگاه صلاحيت دار درخواست كند. هرگاه قبل از صدور راي قطعي موجب درخواست انحلال منتفي گردد، دادگاه رسيدگي را موقوف خواهد نمود.
تاسیس شرکت سهامی خاص:
نقل قول:ماده 20- براي تاسيس و ثبت شركتهاي سهامي خاص فقط تسليم اظهارنامه به ضميمه مدارك زير به مرجع ثبت شركتها كافي خواهد بود:
1- اساسنامه شركت كه بايد به امضاء كليه سهامداران رسيده باشد.
2- اظهارنامه مشعر بر تعهد كليه سهام و گواهي نامه بانكي حاكي از تاديه قسمت نقدي آن كه نبايد كمتر از 35% كل سهام باشد.
3- انتخاب اولين مديران و بازرس يا بازرسان شركت كه بايد در صورت جلسهاي قيد و به امضاي كليه سهامداران رسيده باشد.
4- قبول سمت مديريت و بازرسي با رعايت قسمت اخير ماده 17
5- ذكر نام روزنامه كثيرالانتشاري كه هرگونه آگهي راجع به شركت يا تشكيل اولين مجمع عمومي عادي در آن منتشر خواهد شد.
ماده 82-
در شركتهاي سهامي خاص تشكيل مجمع عمومي موسس الزامي نيست. ليكن جلب نظر كارشناس مذكور در ماده 76 اين قانون ضروري است و نميتوان آوردههاي غير نقدي به مبلغي بيش از ارزيابي كارشناس قبول نمود.
ماده 270- هرگاه مقررات قانوني در مورد تشكيل شركت سهامي يا عمليات آن يا تصميماتي كه توسط هر يك از اركان شركت اتخاذ مي گردد رعايت نشود بر حسب مورد بنا به درخواست هر ذينفع بطلان شركت يا عمليات يا تصميمات مذكور به حكم دادگاه اعلان خواهد شد ليكن موسسين و مديران آن و بازرسان و صاحبان سهام شركت نميتوانند در مقابل اشخاص ثالث به اين بطلان استناد نمايند.
ماده 278- شركت سهامي خاص در صورتي ميتواند به شركت سهامي عام تبديل شود كه اولاً موضوع به تصويب مجمع عمومي فوقالعاده شركت سهامي خاص رسيده باشد،
ثانيا – سرمايه آن حداقل به ميزان باشد كه براي شركتهاي سهامي عام مقرر شده باشد و يا شركت سرمايه خود را به ميزان مذكور افزايش دهد.
ثالثاً – دو سال تمام از تاريخ تاسيس و ثبت شركت گذشته و دو ترازنامه آن به تصويب عمومي صاحبان سهام رسيده باشد.
رابعاً – اساسنامه آن با رعايت مقررات اين قانون در مورد شركتهاي سهامي عام تنظيم يا اصلاح شده باشد.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام وخداقوت
دوستان به نظرشما چقدر سرمایه برای شروع اولیه این کار لازمه؟ چه دارائیها نیاز هست ؟و ثبت های اولیه سرمایه واورده ها و انشالله مراحل اداری ثبت اسناد هم برای اشنایی دوستان نابلدی مثل من فکر کنم خوب باشه تاااااااااا سوالات بعدی ...
باتشکراز عزیزان