220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
اول اینکه میفرمائید هیئت مدیره سند مالکیت این ماشین آلات رو شما دیدید؟ به نام چه شخصی خورده است؟
اگر به نام هیئت مدیره قرارداد کنید هیئت مدیره نه شخص حقیقی است نه حقوقی در واقع همان شرکت خودتان است . در مورد بیمه سازمان تامین اجتماعی بعدا" ذفاتر شما رو رسیدگی خواهد کرد و از بابت هر مبلغ اجاره 30% بیمه با جریمه عدم پرداخت از شما مطالبه خواهد شد. این بیمه بیمه پیمانکاری است نه اون بیمه ای که شما فرمودید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
باتشکر و سپاس از شما موضوع بیمه که عرض میکنم خدمت شما مربوط به ماده 85 و نیز بخشنامه های 145 و 146 تامین اجتماعی است یه سرچ بزنید مطالب زیاد توی اینترنت پیدا میکنید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
75
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 298
سپاس گرفتهشده: 143 بار در 37 ارسال
با عرض سلام و ادب خدمت اساتید بزرگوار
شرکت ما بعنوان پیمانکار یک قرارداد منعقد کرده با موضوع اجاره ماشین الات سنگین مورد نیاز به همراه راننده و عوامل راهبری به مبلغ 16/486/000/000 ریال که مبلغ 7/765/798/281 ریال قطعی شده و صورت وضعیت تنظیم شده
ما با اشخاصی جهت تامین ماشین الات قرارداد بستیم جهت تامین ماشین و راننده هم با خودشون و هزینه خوراک هم با ما که جمع کل صورت وضعیت پیمانکاران ( اشخاص ) 5/320/564/516 ریال هست
1- با توجه به اینکه تکلیفی از اول 95 حذف شده ایا این مالیاتی که به اجاره ماشین الات تعلق میگرفت نیز حذف شده ؟
2- من باید با چه نرخی مالیات اجاره پرداخت کنم ؟
3- ایا مالیات اجاره رو از پیمانکاران دست دومی که بابت تامین ماشین الات گرفتیم باید کسر کنم و یا بعهده خودمون هست؟
4- با توجه به اینکه من برای ازاد سازی سپرده هایی که نزد کارفرما هست میبایست مفاصا حساب بیمه بگیرم و تحویل بدم تکلیف بیمه چی میشه ؟ و با چه نرخی باید بیمه پرداخت کنم ؟
5- و مورد اخر اینکه این قرارداد من و کل کار انجام شده مربوط به نیمه اول سال 95 هست آیا بابت تاخیر در پرداخت مالیات (در صورت تعلق) به من جریمه ای تعلق میگرد؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام سرکار خانم فرهادی نسب گرامی
ابتدا بابت تأخیر در پاسخ از جنابعالی عذرخواهی میکنم؛
(۱۱ تير ۱۳۹۶، ۰۲:۱۲ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: 1- با توجه به اینکه تکلیفی از اول 95 حذف شده ایا این مالیاتی که به اجاره ماشین الات تعلق میگرفت نیز حذف شده؟
2- من باید با چه نرخی مالیات اجاره پرداخت کنم ؟
3- ایا مالیات اجاره رو از پیمانکاران دست دومی که بابت تامین ماشین الات گرفتیم باید کسر کنم و یا بعهده خودمون هست؟
5- و مورد اخر اینکه این قرارداد من و کل کار انجام شده مربوط به نیمه اول سال 95 هست آیا بابت تاخیر در پرداخت مالیات (در صورت تعلق) به من جریمه ای تعلق میگرد؟
در مورد سوالات فوق لازم به ذکر است همانگونه که مستحضر هستید مالیات تکلیفی موضوع ماده ۱۰۴ ق.م.م قبلی حذف گردیده است؛ بنابراین بابت اجاره ماشینآلات نیز که در ماده مذکور قید گردیده بود نیازی به کسر مالیات نمیباشد.
(۱۱ تير ۱۳۹۶، ۰۲:۱۲ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: 4- با توجه به اینکه من برای ازاد سازی سپرده هایی که نزد کارفرما هست میبایست مفاصا حساب بیمه بگیرم و تحویل بدم تکلیف بیمه چی میشه ؟ و با چه نرخی باید بیمه پرداخت کنم ؟
چنانچه قراردادهای اجاره ماشینآلات را بدون راننده منعقد نمائید، مشمول کسر حقبیمه نمیباشد؛ در غیر اینصورت شركت مكلف و ملزم به كسر ۵٪ از صورت وضعيت پيمانكار دست دوم و كنترل ليست بيمه وی به سازمان ميباشد و در زمان ارائه مفاصا حساب ایشان، سپرده را به وی مسترد مینماید.
در مورد نرخ بیمه نیز نظر شما را به بخشنامههای ذیل جلب مینمایم:
بخشنامه ۱۴ جدید درآمد نوشته: ب- قراردادهای خرید و فروش
۱-قراردادهای خرید و فروش اجناس، مواد و تجهیزات که نیاز به انجام کار اضافی نباشد و موضوع قرارداد منحصراً خرید یا فروش باشد، مشمول کسر حقبیمه نبوده و صدور مفاصاحساب بدون وصول حقبیمه بلامانع خواهد بود. همچنین در مورد قراردادهای اجاره انواع ماشین آلات و اتومبیل، در صورتیکه بدون راننده باشد مطابق این بند عمل خواهد شد.
۲-در مواردیکه پیمانکار دارای کارگاه تولیدی – صنعتی و فنی (اعم از حقیقی یا حقوقی) قرارداد ساخت یا فروش (ساخت در کارگاه وی انجام مشود) همراه با حمل و نصب اجرا نماید، در مورد قسمت ساخت طبق بند "الف" و در مورد فروش حقبیمه ای تعلق نخواهد گرفت و در خصوص حمل و نصب طبق مصوبه مورخ ۱۳۷۰/۰۱/۲۴ عمل خواهد شد. ضمناً چنانچه واگذارندگان کار میزان کارکرد حمل و نصب را مشخص ننمایند، حقبیمه نسبت به کل کارکرد اعم از ساخت یا فروش و حمل و نصب کلاً طبق مصوبه مذکور محاسبه خواهد شد .
بخشنامه شماره ۱۴۹ مورخ ۱۳۷۰/۲/۳۰ نوشته: به پیوست یک نسخه از نامه شماره ۶۳۰۱ ش ت مورخ ۴-۲-۷۰ منضم به تصویبنامه درصد حق بیمه قراردادهای پیمانکاری و مهندسین مشاور مصوب دویست و چهلمین جلسه شورای عالی تأمین اجتماعی مورخ ۲۴-۱-۷۰ ارسال و مقرر میدارد:
.
.
.
- قراردادهایی که عملیات آنها منحصراً ارائه خدمات بوده و کلاً به صورت مکانیکی انجام میگیرد (مانند حمل و نقل، تخلیه و بارگیری به وسیله جرثقیل و لودر و کرایه ماشینآلات مختلف) بایستی حقبیمه آنها طبق ماده ۲ تصویبنامه مأخذ هفت درصد (۷%) کل کارکرد محاسبه و وصول شود.
- در مواردی که عملیات قرارداد منحصراً ارائه خدمات بوده و نوع کار ایجاب نماید، تواماً به صورت دستی و مکانیکی انجام گیرد در صورت تأیید واگذارنده کار و اعلام میزان با درصد کارکرد مکانیکی و غیرمکانیکی از سوی وی طبق ماده ۴ تصویبنامه بایستی حقبیمه به نسبت کارکرد مکانیکی به مأخذ هفت درصد (۷%) و به نسبت کارکرد انجام شده به صورت غیرمکانیکی (دستی) به مأخذ پانزده درصد (۱۵%) محاسبه و وصول نماید. بدیهی است چنانچه میزان و یا درصد کارکرد مکانیکی و دستی از سوی واگذارنده کار اعلام نشود و یا نوع عملیات قرارداد به صورتی باشد که نیاز به استفاده از وسائل مکانیکی نداشته باشد و همچنین در مواردی که تمام یا قسمتی از کار به صورت مکانیکی انجام میگیرد، لیکن وسایل مکانیکی توسط واگذارنده کار تهیه و در اختیار پیمانکار قرار داده میشود کار موضوع قرارداد غیرمکانیکی تلقی شده و بایستی حقبیمه آن به مأخذ پانزده درصد کل کارکرد محاسبه و وصول شود.
.
.
.
- در هر حال واگذارنده کار ملزم به رعایت ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی در مورد این گروه از پیمانکاران نیز میباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
75
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 298
سپاس گرفتهشده: 143 بار در 37 ارسال
با عرض سلام و تشکر از جنابعالی
جناب اقای معدلی آیا اجاره ماشین آلات بر اساس ماده 131 محاسبه نمیشه ؟
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
(۱۹ تير ۱۳۹۶، ۰۸:۳۳ ق.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: با عرض سلام و تشکر از جنابعالی
جناب اقای معدلی آیا اجاره ماشین آلات بر اساس ماده 131 محاسبه نمیشه ؟
سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما
همانطور که خدمت شما عرض کردم، تا جایی که بنده مطلع هستم در ق.م.م قبلی، اجاره ماشین آلات مشمول ۳٪ مالیات تکلیفی موضوع ماده ۱۰۴ بود که در ق.م.م اصلاحی (جدید) حذف گردیده است و مالیات دیگری به آن تعلق نخواهد گرفت.
امیدوارم اگر اشتباه میکنم سایر دوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "