481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
(۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۱۴ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام.
من توصیه میکنم سند درآمد به صورت تجمیعی انجام بشه و مدارک پیوست سند گردد
اگه نقدیه : صندوق (بد) درآمد(بس)
اگه به جساب یک شخص واریز میشه میتونید اون شخص رو به عنوان تنخواه گردان و یا صندوقدار تعریف کنید و پایان هر روز و یا هر موعد استاندارد دیگری ، وجوه واریز شده به حساب ایشان را به حساب شرکت منتقل نمائید.
صندوق آنلاین و یا تنخواهگردان (بد) درآمد (بس)
و در زمان انتقال وجوه به حساب شرکت : بانک (بد) صندوق آنلاین و یا تنخواهگردان (بس)
با تشکر
فقط حساب شارژ انلاین ما 2 عدد درگاه اینترنتی داره که به اسم دو شخص متفاوته که مدیر عامل شرکت هم نیست
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۹ ب.ظ)امیدها نوشته: فقط حساب شارژ انلاین ما 2 عدد درگاه اینترنتی داره که به اسم دو شخص متفاوته که مدیر عامل شرکت هم نیست
باید این اشخاص رو در تفصیلی تعریف کنید.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
(۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۵۱ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: باید این اشخاص رو در تفصیلی تعریف کنید.
یعنی من تجمیعی یه رقم درامد بزنم و بعد براش فاکتور بزنم
این کار تفکیک خیلی سخته الان که دیگه گذشته این همه یوزر داریم چطور من شارژ اینا رو برا هر روز ثبت کنم
برا فاکتورش میگم
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۰۹ مهر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۷ ب.ظ)amirehsani نوشته: فاکتور این نیست که حتما" باید روی کاغذ نوشته بشه همون فرمی که مشترک شما پر میکنه و تائید میکنه که شارژ کنه بعدشم پرداخت انجام میده همون فاکتوره
پیرو فرمایشات دوست عزیز
هر مدرکی که نشان دهد شما چه خدمتی را با چه مبلغی ارائه کرده اید کافیست و دیگر نیاز به صدور فاکتور ندارد. یعنی همان خلاصه گزارش فروش شار که در آن نام طرف و مبلغ و نوع شارژ در آن درج شده باشد کافیست.این گزارش هم قطعا باید از سایتی که اقدام به فروش میکنید تهیه گردد.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست