111
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 123
سپاس گرفتهشده: 208 بار در 104 ارسال
۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۰۶:۵۶ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۰۶:۵۸ ب.ظ توسط moongirl.)
باعرض سلام خدمت تمامی دوستانم...
بنظر بنده تعداد ارسال در هر بخش، و تعداد سپاس دوستان که مطمئنا" بدلیل مفید بودن تاپیک و یا پاسخ میباشد، میتواند در انتخاب سرپرست لحاظ گردد.
و اما بخش زبان : از دوستانی که بنده را برای این بخش شایسته دانستند سپاسگزارم اما مایلم نظر سایر دوستان را نیز جویا شوم.
ولی اگر بنده نیز بتوانم در این نظرسنجی فردی را انتخاب کنم، سرکار خانم "مرضیه" را انتخاب میکنم.
باسپاس...
Happy people don`t have the best of everything but they made best of everything
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
با عرض سلام خدمت سرکار خانمهای گرامی: مینا، مون گیرل و مرضیه...
ممنون از بابت نظر شما، من به شخصه از هرگونه اظهارنظری خودداری می کنم ولی از نظرات شما استفاده خواهم کرد. بابت پیشنهادات شما سپاسگزارم. منتظر نظر دیگر عزیزان در این زمینه هستم.
(۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۱ ب.ظ)marzieh نوشته: البته باید عرض کنم که احتمالا داداش مدیر باید نسبت به حضور افراد ودوستان دیگری که به این امر مسلطند و حضور کمتری در تاپیک ها دارند بیشتر آگاه باشند.آیا نمیشود از علم اونها استفاده کرد و...؟
بااحترام وتشکر
من دقیقا متوجه منظور شما از این نقل قول نشدم (قسمت اول و دوم).
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
36
موضوعها:
شهریور ۱۳۹۲
سپاس گرفتهشده: 40 بار در 22 ارسال
سلام دوستان حوبم
من هم با انتخاب سرپرست موافقم؛ چراکه همین کار ممکنه باعث رونق گرفتن یک بخش بشود(گرچه در روال عادی و منطقیش برعکسه).
در مورد رای گیری هم بنده سعادت آشنایی با خیلی از دوستان عزیز و استعدادها و توانایی هاشون را نداشتم؛ به همین دلیل هرکسی انتخاب شود در حد توانم و میزان فرصتی که دارم باهاش همکاری خواهم نمود.
با آرزوی موفقیت و بهروزی هرچه بیشتر