Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: نحوه ثبت حساب مالیات و عوارض سنوات قبل
با سلام و تشکر از جناب معدلی و سایر دوستان

به طور کلی تحلیلی که من بر روی این مورد انجام دادم و از سود و زیان سنواتی استفاده کردم بخاطر تاثیر گذاری اسناد در سالهای قبل بود ، که خود به خود روی سود و زیان تاثیر گذاشته و باید اصلاح شود، و کلیه ثبت های بنده ثبتهای بین شرکت و سازمان دارایی هست (ثبت های شرکت با شرکت دارای مشکل مد نظرگرفته نشده است با توجه به اطلاعات اعلامی که جزو لیست سیاه نیستند و فقط مشکل در تایید گواهی بوده است).
با بررسی که روی ثبت های خودم داشتم ، و با توضیحاتی که جناب معدلی عزیز ارائه دادند، شاید ثبت های زیر مناسب و قابل ارائه باشند

زمان اعلام سازمان دارایی
ارزش افزوده خرید (بد)***
                سود و زیان سنواتی(بس) ***
اصلاح اسناد سالهای **
-----
زمان مشخص شدن میزان جریمه و اعلامیه پرداخت وجه به دارایی

سود و زیان سنواتی(بد)***
هزینه غیر عملیاتی(بد) ***(جریمه)
                        حساب پرداختنی به سازمان دارایی(بس)***
در این ثبت تغییرات سود و زیان سنواتی صفر می شود به دلیل اینکه در همین سال شناسایی اعلامیه پرداخت ارائه شده است که می توانیم برای حساس نشدن نسبت به انجام تعدیل سنواتی این دو سند را ادغام و به سند زیر برسیم

ارزش افزوده خرید(بد) ****
------
زمان پرداخت به سازمان مالیاتی
حساب پرداختنی به سازمان دارایی(بد)***
                              ارزش افزوده خرید(بس) ****
                              سود و زیان سنواتی(بس) ***(جریمه پرداختی در صورتی که در سال 99 پرداخت شود  )

---------------------------------------------------------------------------

ممنون میشم دوستان عزیز اشکالات را اعلام بفرمایند .
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
(۰۴ دى ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ب.ظ)barkat نوشته: ممنون میشم دوستان عزیز اشکالات را اعلام بفرمایند .

با سلام و تشکر از پاسخ شما .در زمان پرداخت در سال 98 
حساب پرداختنی 
                     بانک
چون ما این مبلغ رو پرداخت کردیم 
پس تکلیف حساب ارزش افزوده خرید چی میشه؟
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام
ثبت قبل تر باید زده شده باشد تا بعد ثبت پرداخت به سازمان دارایی زده شود.
زمان پرداخت به سازمان دارایی ، حساب پرداختنی به بانک بسته می شود و حساب ارزش افزوده خرید باز باقی می ماند تا زمانی که سازمان دارایی مدارک شرکت مشکل دار را بررسی و وجه مرتبط با خرید های شما برگشت بدهد. در آن زمان میزان مانده ارزش افزوده خرید شما بابت آن خریدها صفر و هزینه جریمه پرداختی اگر در سال بعد باشه از سود سنوات صفر میگردد.
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور
(۰۸ دى ۱۳۹۸، ۰۹:۱۹ ق.ظ)barkat نوشته: با سلام
ثبت قبل تر باید زده شده باشد تا بعد ثبت پرداخت به سازمان دارایی زده شود.
زمان پرداخت به سازمان دارایی ، حساب پرداختنی به بانک بسته می شود و حساب ارزش افزوده خرید باز باقی می ماند تا زمانی که سازمان دارایی مدارک شرکت مشکل دار را بررسی و وجه مرتبط با خرید های شما برگشت بدهد. در آن زمان میزان مانده ارزش افزوده خرید شما بابت آن خریدها صفر و هزینه جریمه پرداختی اگر در سال بعد باشه از سود سنوات صفر میگردد.

با تشکر از پاسخ شما

ولی من الان نمیدونم باید مطابق روش جناب معدلی عمل کنم یا شما خانم بهارک ؟؟
همینطوری موندم .ثبت ها هم که اینقدر قاطی شدن همه رو قاطی کردم و گیج شدم .کلا Sad Sad
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام و تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز.

من طبق ثبت های که اعلام شده بود این کار رو انجام دادم

حالا الان هم موقع بستن حسابهای سال 98 و هم اظهار نامه ارزش افزوده زمستان 98

و این حساب مالیات و عوارضی که من دوباره در دفاتر ایجاد کردم بابت مالیات و عوارض سال 94 و باز منوده الان باید چطور باهاش برخورد کنم؟

1- باید همینطور بمونه تا زمان اعلام نتیجه توسط دارایی؟

2- باید در اظهار نامه زمستان 98 تاثیر داشته باشه منظورم اینه که این مبلغ هم جز خریدامون لحاظ بشه ؟ که در این صورت بسته میشه و اگر در سال اینده اداره دارایی جواب شکایت ما رو بده و وجه ما رو پس بده و ما این حساب رو دوباره ایجاد کنیم به مشکل میخوریم

3- اگر در حسابها ثبت باشه و من مانده مالیات و عوارضم صفر نشه در پایان سال و این مبلغ در حسابها بمونه و ان را در اظهار نامه زمستان تاثیر ندهم به مشکل میخورم توسط دارایی؟

لطفا اگر امکان داره منو زودتر راهنمایی کنین راجب این موضوع الان چند ماهه که این مساله بلا تکلیف مانده و باید اظهار نامه ارسال کنم و نمیدونم باید چیکار کنم

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: barkat
سلام سرکار خانم برکت گرامی

مدتی از این موضوع گذشته است و بخاطر طولانی بودن پاسخ‌ها و کمبود وقت، بنده نتوانستم در خدمت شما و سایر دوستان عزیزم باشم. ولیکن از آنجا که فرمودید ایرادات ثبت‌های جنابعالی را بیان کنیم، درصدد باز کردن این موضوع برآمدم.

(۰۴ دى ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ب.ظ)barkat نوشته: زمان اعلام سازمان دارایی
ارزش افزوده خرید (بد)***
               سود و زیان سنواتی(بس) ***
اصلاح اسناد سالهای **

تأثیر ایجاد مبلغ مذکور در بستانکار سود و زیان سنواتی چیست؟ ما در اینجا مشمول جریمه‌ای شده‌ایم که منجر به ایجاد خسارت به شرکت (ضرر) گردیده است، آیا بستانکار نمودن حساب فوق صحیح می‌باشد؟ اینطور نیست که با بستانکار نمودن این حساب عملاً سود و زیان انباشته شرکت بیشتر خواهد شد؟

زمانی که ما خرید انجام می‌دهیم، حساب مالیات بر ارزش افزوده خرید بدهکار می‌گردد و زمان تهاتر آن با مالیات بر ارزش افزوده فروش در پایان فصل، حساب مالیات بر ارزش افزوده خرید بستانکار می‌گردد. اگر تا اینجا را قبول دارید به مرحله بعد برویم. فرض کنید که این موضوع در سال جاری اتفاق افتاده است و حال که مالیات بر ارزش افزوده خرید ما به مبلغ x ریال بیشتر بستانکار شده است (به دلیل عدم تأیید سازمان امور مالیاتی)، بنابراین می‌بایست این مبلغ مجدد بدهکار گردد. از طرفی با انجام ثبت فوق، حساب مالیات ارزش افزوده خرید می‌بایست مدت‌ها در دفاتر باز باشد و مشکلاتی مانند آنچه در سوالات بعدی سرکار خانم رحیمی‌پور مشاهده فرمودید پیش خواهد آمد.

امیدوارم مورد قبول واقع گردد و پی به اشتباه بودن این ثبت خود برده باشید و یا درصورتی که برداشت بنده اشتباه بوده است بزرگی فرموده و راهنمایی کنید.

(۰۴ دى ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ب.ظ)barkat نوشته: زمان مشخص شدن میزان جریمه و اعلامیه پرداخت وجه به دارایی

سود و زیان سنواتی(بد)***

شما در ثبت قبلی خود مالیات بر ارزش افزوده خرید را بدهکار نموده‌اید، بنابراین اکنون و در زمانی شناسایی جریمه پرداختنی به دارایی می‌بایست این حساب را در دفاتر خود ببندید ولیکن عملاً این اتفاق نیفتاده است. بنابراین این ثبت نیز اشتباه می‌باشد.

(۰۴ دى ۱۳۹۸، ۰۴:۵۷ ب.ظ)barkat نوشته: زمان پرداخت به سازمان مالیاتی
حساب پرداختنی به سازمان دارایی(بد)***
                             ارزش افزوده خرید(بس) ****
                             سود و زیان سنواتی(بس) ***(جریمه پرداختی در صورتی که در سال 99 پرداخت شود  )

درنهایت زمان پرداخت به سازمان امور مالیاتی، می‌بایست حساب بانک گردش داشته باشد ولیکن در این ثبت نیز اثری از این رویداد مالی دیده نمی‌شود، همچنین مجدداْ سود و زیان انباشته ما با ثبت فوق بیشتر می‌شود در صورتی که می‌بایست کمتر گردد. بنابراین ثبت سوم جنابعالی نیز به نظر بنده صحیح نیست.

ثبت‌های لازم را در ارسال بعد مرقوم می‌کنم، امیدوارم نظر خود را بیان کنید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، barkat ، حسین
(۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: من طبق ثبت های که اعلام شده بود این کار رو انجام دادم

سلام دوست گرامی

بنده متوجه نشدم که شما مطابق کدام ثبت‌ها عمل نمودید، ولیکن جمع بندی این حقیر درخصوص ثبت‌های لازم پیرامون موضوع با عنایت به اینکه فرمودید شرکت مربوطه در لیست سیاه دارایی نبوده است، دقیقاً مانند پاسخ ارائه شده توسط جناب آقای پسرکلو عزیز (پاسخ شماره ۶ این تایپیک) و به شرح ذیل است:

ثبت اول:
تعدیلات سنواتی                               *** (به‌میزان مالیات و عوارض بر ارزش افزوده‌ای که به عنوان اعتبار مالیاتی مورد قبول واقع نگردیده است)
هزینه جرائم دولتی و حقوقی             *** (به‌میزان مبلغ جریمه)
         ح. پرداختنی - اداره دارایی              ***
بابت شناسایی بدهی به دارایی بابت مالیات و جرایم مزبور

ثبت دوم:
ح. دریافتنی - اداره دارایی                  ***
         تعدیلات سنواتی                           *** (به‌میزان مبلغ مالیات و عوارض بر ارزش افزوده‌ بعلاوه جریمه‌ای که عودت شده است)
بابت شناسایی طلب از دارایی جهت عودت مالیات و عوارض بر ارزش افزوده و جرائم آن (با فرض تأخیر یکساله)

چنانچه در سال قبل این مشکل رفع گردیده بود، می‌بایست مانند ثبت اول، مبلغ جریمه و اصل مالیات را در حساب‌های مربوط ثبت نمود.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، barkat ، حسین
(۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۰۷:۳۸ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
بنده متوجه نشدم که شما مطابق کدام ثبت‌ها عمل نمودید، ولیکن جمع بندی این حقیر درخصوص ثبت‌های لازم پیرامون موضوع با عنایت به اینکه فرمودید شرکت مربوطه در لیست سیاه دارایی نبوده است، دقیقاً مانند پاسخ ارائه شده توسط جناب آقای پسرکلو عزیز (پاسخ شماره ۸ این تایپیک) و به شرح ذیل است:

با تشکر از پاسخ شما
 ثبت اول رو برای سال 98 بزنم و ثبت دوم ذر سال 99 موقع برگشت وجه توسط دارایی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۰۲ ب.ظ)رحیمی پور نوشته:  ثبت اول رو برای سال 98 بزنم و ثبت دوم ذر سال 99 موقع برگشت وجه توسط دارایی؟

ثبت اول در سال ۱۳۹۸ (شناسایی جریمه) در دفاتر ثبت می‌کنیم، سپس ثبت پرداخت مالیات و عوارض بر ارزش افزوده و جرايم آن را در زمان پرداخت (که بنده با توجه به عدم آگاهی از زمان آن، ثبتی در این خصوص نزدم)، و ثبت دوم را در زمان اعلام برگشت وجوه دریافتی توسط اداره دارایی، در نهایت زمانی که وجه را پرداخت نمود ثبت وصول آن را نیز در دفاتر می‌زنیم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: barkat ، رحیمی پور ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ دى ۱۴۰۳، ۰۷:۲۸ ق.ظ