4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۰۸:۴۳ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۸:۴۸ ق.ظ)ابوذر نوشته: باسلام وضمن تشکرازشما بنده درمقام شاگردی باید عرض نمایم که بخشنامه فوق مربوط به شرکت هایی می باشد که فعالیتی نداشته باشندولیکن پاسخ بنده مربوط به اشخاصی است که درحین فعالیت اقتصادی کالا یا خدمات آن ها مشمول ارزش افزوده نمی باشد بنابراین این اشخاص ملزم به ارائه اظهارنامه ارزش افزوده بوده ورویدادهای خودراباید درقسمت کالاهاوخدمات معاف گزارش نمایند. باتشکر
ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالی
اختیار دارید، همه اینجا همکار هستیم و از نظر کسوت، من شاگرد تمام عزیزان از جمله شما هستم.
در این خصوص نظرتان را به پاراگراف آخر نامه اداره کل مالیات بر ارزش افزوده (عدم الزام ثبتنام و تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده مودیان غیر فعال) جلب مینمایم:
نقل قول:بنابراین مادامی که فعالان اقتصادی صرفاً به عرضه کالا و خدمت معاف مصرح در ماده ۱۲ اشتغال داشته باشند، الزامی به ثبتنام در این نظام مالیاتی و انجام مقررات این قانون نداشته، لیکن درصورتیکه فعالات اقتصادی اقدام به عرضه توأم کالا و خدمت معاف و غیرمعاف نمایند، مکلفند ضمن انطباق میزان و نوع فعالیت خود با فراخوانهای هفتگانه این نظام مالیاتی، نسبت به ثبتنام و اجرای مقررات (از حیث وصول مالیات و عوارض از خریداران و تسلیم اظهارنامه) از تاریخ شمولیت اقدام نمایند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۰۹:۰۸ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۰۹:۳۷ ق.ظ)masoudsardar نوشته: سلام خدمت استاد بزرگوار
بله فرمایش شما صحیح است منظور این بود که اگر بخوام مبالغ ارزش افزودی که بابت خرید دادم رو جداگانه ببینم ارزش افزوده ها رو جداگانه ثبت کنم چون با روش های دیگه مثل بدست اوردن با اکسل و ... شاید به اندازه ثبت دقیق نباشه
با عرض سلام مجدد خدمت شما
از حسن نیت جنابعالی سپاسگزارم ولیکن بنده در مقام شاگردی انجام وظیفه میکنم.
همانگونه که در ارسال قبل بیان گردید، بهتر است مالیات و عوارض بر ارزش افزوده در حساب خرید ثبت گردد. بنابراین پیشنهاد میگردد در حساب خرید، یک حساب معین/ تفصیلی (بسته به نوع کدینگ فعلی) به نام مالیات و عوارض بر ارزش اقزوده ایجاد نمائید. با این کار هم مبلغ مالیات و عوارض بر ارزش افزوده در حساب خرید ثبت شده است و هم اینکه شما یک کد معین/ تفصیلی جداگانه جهت اخذ گزارشات خود دارید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "