۰۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳ ب.ظ
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
جنابعالی در ابتدا (ارسال شماره ۵) فرمودید که وجه واریزی توسط مدیر عامل در حساب بانکی مربوط به سند افتتاحیه آمده است، ولی در ارسال قبل (ارسال شماره ۱۰) بیان داشتید که وجه مزبور (که توسط مدیر عامل پرداخت گردیده) در حساب بانک کشاورزی است ولیکن در سند افتتاحیه، تنها بانک شهر ثبت شده است. بنده در ارسالات شما تناقض مشاهده میکنم و علت این امر که تاکنون پاسخی به سوالتان داده نشده است همین میباشد.
درصورتی که به پاسخ صحیحی نیاز دارید، خواهشمند است متن فوق که را که قبلاً ارسال کرده بودید با ارسال آخر خود مقایسه کنید و توضیح روشنتری ارائه نمائید. البته حدس میزنم که مانده بانک کشاورزی بعد از سند افتتاحیه به حساب بانک شهر انتقال یافته است ولیکن نمیتوانم بر اساس حدسیات به شما پاسخ دهم.
با احترام...
(۲۴ دى ۱۳۹۶، ۰۲:۳۲ ب.ظ)negar218 نوشته: شروع فعالیت شرکت سال 96 بوده من مانده بانک و شروع عالیت زدم تو تراز افتتاحیه از قبل مثلا 83696040 بوده تو حساب یعنی اون پولی که تو سال 95 ریخته شده به این حساب الان توی این مانده هست به نظرتون الان من فقط ثبت بزنم درسته؟
جنابعالی در ابتدا (ارسال شماره ۵) فرمودید که وجه واریزی توسط مدیر عامل در حساب بانکی مربوط به سند افتتاحیه آمده است، ولی در ارسال قبل (ارسال شماره ۱۰) بیان داشتید که وجه مزبور (که توسط مدیر عامل پرداخت گردیده) در حساب بانک کشاورزی است ولیکن در سند افتتاحیه، تنها بانک شهر ثبت شده است. بنده در ارسالات شما تناقض مشاهده میکنم و علت این امر که تاکنون پاسخی به سوالتان داده نشده است همین میباشد.
درصورتی که به پاسخ صحیحی نیاز دارید، خواهشمند است متن فوق که را که قبلاً ارسال کرده بودید با ارسال آخر خود مقایسه کنید و توضیح روشنتری ارائه نمائید. البته حدس میزنم که مانده بانک کشاورزی بعد از سند افتتاحیه به حساب بانک شهر انتقال یافته است ولیکن نمیتوانم بر اساس حدسیات به شما پاسخ دهم.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "