Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دفاتر روزنامه و کل
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۰۸:۳۳ ب.ظ)علی.م نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوال در مورد دفاتر روزنامه و کل یه شرکت بازرگانی دارم. پیشاپیش از شما عزیزان سپاسگذارم .
شرح شرایط:این شرکت مدت دو یا سه ساله که دفاترشو پلمب کرده (نرم افزار معرفی نکرده پس دفاترش دستی نگهداری می شه) ولی هیچگونه ثبت حسابداری داخل دفاترش تا به امروز ثبت نکرده در نتیجه دفاتر سال گذشته رد شده و اقدامی بابت پرداخت مالیات صورت نگرفته و دفاتر امسال هم کاملا سفیده
و از لحاظ مدارک هم متاسفانه فاکتورهای خرید و فروش ناقصه و فاقد سریال چاپی هست و یا اصلا فاکتوری وجود نداره.
حالا دو تا سوال :1- آیا هنوز هم میشه کاری کرد که دفاتر رد نشه چون بعید به نظر میرسه حسابهاش تراز در بیاد و از طرفی حتی سند افتتاحیه هم نخورده 2-تجربه من در حسابداری زیاد نیست و معطوف به کار با نرم افزار های واحد انبار بوده و تابه حال دفاتر شرکتیو به صورت دستی ننوشتم توصیه شما دوستان در مورد قبول کردن یا نکردن این مسئولیت چیه ممنون میشم اگر منو راهنمایی بفرمایید

سلام خدمت دوست عزیز

اگر چنانچه شما برای عملکرد91 اظهارنامه تکمیل و ارائه فرموده اید و اطلاعات اظهارنامه شما با اسناد و مدارک و دفاتر شما همخوانی داشته باشد و تکالیف مالیاتی خود را به موقع انجام داده باشید دفاتر شما مورد قبول واقع خواهد شد. اما از مطلب شما استنباط بنده این است که شما اظهارنامه سال 91 را ارائه نفرمودید در اینصورت سال 91 شما هم دفاتر رد خواهد شد و علی الراس مالیات شما محاسبه خواهد گردید.
برای سال 92 میتوانید از همین حالا کار کنید مدارک و مستندات را تهیه و ثبت کنید و گزارشات فصلی خرید و فروش خود را نیز اعلام فرمائید و درموعد مقرر اظهارنامه تهیه و ارائه فرمائید در این صورت دفاتر سال 92 شما مورد قبول واقع خواهد شد.(در صورت رعایت آئین نامه ثبت و نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر).
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، marzieh ، asena
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲، ۰۸:۳۳ ب.ظ)علی.م نوشته: حالا دو تا سوال :1- آیا هنوز هم میشه کاری کرد که دفاتر رد نشه چون بعید به نظر میرسه حسابهاش تراز در بیاد و از طرفی حتی سند افتتاحیه هم نخورده 2-تجربه من در حسابداری زیاد نیست و معطوف به کار با نرم افزار های واحد انبار بوده و تابه حال دفاتر شرکتیو به صورت دستی ننوشتم توصیه شما دوستان در مورد قبول کردن یا نکردن این مسئولیت چیه ممنون میشم اگر منو راهنمایی بفرمایید
سلام وخیر مقدم بابت حضورتون در جمع دوستان
درمورد سوال اول جناب احسانی پاسخ فرمودند
نظرم درمورد سوال دوم:به هرحال بایست ازجایی شروع کرد /البته کاملا واضح هست که کار سخت وپراسترسی در پیش روتون هست که نیاز به کاربلدی دارید که بالا سرتون باشدومشکلاتتونو حل کنه/من اگر جای شما بودم سعی میکردم با پرس وجو از این استاد واون عزیز کاررا به خوبی انجام بدم(ویکبار انجام دادم/دردسراش زیاد بود اما مطلب یاد گرفتم) /راهکار اولیه را جناب احسانی فرمودند
امیدوارم موفق باشید
با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: amirehsani ، asena ، parisa68

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۴ ق.ظ