Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مالیات بر حقوق و حق بیمه
سلام روز بخیر
من هستم و کوهی از سئوال و کلی شرمندگی. کار من در شرکتی خصوصیست. برای حقوق پرسنل به صورت توافقی یه مبلغی رو تعیین میکنن. حالا برای محاسبه بیمه و مالیات اون به مشکل خوردم.Undecided

در قسمت بعدی در ارزش افزوده باز هم اذیتهای من رو شاهد خواهید بود Tongue
پاسخ
سپاس شده توسط: Acc helper
سرکار خانم فرشته
عرض ادب و احترام

شما هر سئوالی دارید در این محیط مطرح فرمایید و مطمئن باشید دوستان در صورت داشتن اطلاعات و تجربه پاسخگو خواهند بود .

موفق و پیروزباشید .
پاسخ
سپاس شده توسط: فرشته
سلام ... وقت بخیر ... مزاحم همیشگی اومد
در سال پیش ما دو تا فروم حقوق داشتیم یکیش زیر مبلغ مالیات بود که بر مبنای اون هم بیمه پرداخت میکردیم. مدیریت امسال با حسابرس صحبت کرده و اونا بهش پیشنهاد دادن که حقوق واقعی رو اعمال کنند و بر مبنای اون بیمه و مالیات پرداخت کنید تا در آخر سال سود و مالیات عملکردتون اینقدر بالا نباشه...
حالا دو تا مشکل پیش اومده ... اول اینکه کلیه امور مالیات حقوق و بیمه و ... برای ماههای فروردین و اردیبهشت رو انجام دادیم، اگر بخواهیم از این ماه این محاسبات رو انجام بدیم، مشکل داره یا باید محاسبات فروردین و اردیبهشت رو هم برگردونیم.
دیگه اینکه مالیات حقوق بدهند، بهتره! یا مالیات عملکرد ؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم Confused
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوباره

خانم فرشته ، هر کاری قانونی انجام دادنش مهمه و فرار مالیاتی کار درستی نیست ، حسابرس شما درست پیشنهاد دادن و بهتره از خرداد ماه با موضوع، حقوق، لیست واقعی را ارسال نمایید و مالیات مربوط به حقوق پرداخت گردد (در زمان مشخص و قانونی ) بهتر است مالیات عملکرد همراه با جریمه و ........
پاسخ
سپاس شده توسط: فرشته ، asena
بیمه سقف دارد؟ یا به 5 میلیون حقوق 7% بیمه تعلق میگیرد؟Blush

چقدر این حقوق سخته... چرا امسال انداختن گردن من گردن شکسته Confused
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۲ تير ۱۳۹۲، ۰۲:۰۰ ب.ظ)فرشته نوشته: بیمه سقف دارد؟ یا به 5 میلیون حقوق 7% بیمه تعلق میگیرد؟Blush

چقدر این حقوق سخته... چرا امسال انداختن گردن من گردن شکسته Confused

با سلام

حداقل دستمزد روزانه مبنای کسر حق بیمه ، بیمه شدگان در سال 92 مبلغ 162,375 ریال اعلام گردید ( ماهانه 4,871,250 ریال )
حداکثر دستمزد روزانه مشمول کسر حق بیمه در سال 92 احتمالاً 7 برابر حداقل دستمزد روزانه معادل 1,136,600 ریال تعیین می گردد ( ماهانه 34098000 ریال برای ماه 30روز)
و برای ماههای 31روز 35.234.600 ريال می باشد . پس توجه داشته باشید از این مقدار تجاوز نکند که کارگذاری ایست را قبول نمیکند .

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: فرشته ، Masoud_MI
من واقعا شرمنده ام اگر با سئوالهای زیادی که میپرسم اذیت میشید...
الان حقوق مدیر عامل 40524250 هست. مالیات اون چقدر میشه؟ طبق لیستی که آقای مسعود فرمودند، در ستون نرخ مالیاتی اعداد 30،25،20،10 قید شده!!! BlushDodgy
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۴ تير ۱۳۹۲، ۰۲:۱۰ ب.ظ)فرشته نوشته: من واقعا شرمنده ام اگر با سئوالهای زیادی که میپرسم اذیت میشید...
الان حقوق مدیر عامل 40524250 هست. مالیات اون چقدر میشه؟ طبق لیستی که آقای مسعود فرمودند، در ستون نرخ مالیاتی اعداد 30،25،20،10 قید شده!!! BlushDodgy

خواهش می کنم دوست گرامی

ضمن تشکر از استاد خوبمون و با کسب اجازه از ایشون ؛
شما طبق تاپیک نحوه محاسبه مالیات حقوق سال92 و همینطور جدول معافیت مالیاتی حقوق در سال ۱۳۹۲ رو مطالعه بفرمائید و اگر به جواب نرسیدید بفرمائید تا کمکتان کنیم .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: فرشته ، حسین
( 40524250-29166667 ) * 30%
( 29166667-16666667 ) * 25%
( 16666667-11833333 ) * 20%
( 11833333-8333333 )* 10%

آقا مسعود درست میشه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۴ تير ۱۳۹۲، ۰۳:۰۱ ب.ظ)فرشته نوشته: ( 40524250-29166667 ) * 30%
( 29166667-16666667 ) * 25%
( 16666667-11833333 ) * 20%
( 11833333-8333333 )* 10%

آقا مسعود درست میشه؟

بله کاملا درسته ، البته به فرض اینکه توی حقوق فوق مبالغی بابت اقلامی که مالیات بهش تعلق نمی گیره گنجانده نشده باشه .

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: فرشته ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ آذر ۱۴۰۳، ۰۹:۱۸ ب.ظ