Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و گفتگو: چگونه یک شرکت تازه تاسیس را بصورت عملی حسابداری کنیم؟
سلام اولا ممنون از خانوم آسنا بابت درست کردن این تاپیک مفید

دوما ممنون از بقیه اساتید بابت جواب هاشون! من دارم کم کم جوابها رو میخونم

سوما من الان دریک شرکتی هستم که فقط یک مدیرعامل داره و یک مدیر پروژه و منم حسابدارشم مبتدی هم هستم و کارهنوز شروع نشده حتی کامپیوتر به مقدار مکفی نیست و من الان دارم از سیستم مدیر پروژه استفاده میکنم چون تا ظهر نمیاد , مدیرعامل میگه به 30 پرسنل نیاز داریم منشی و تایپیست و مترجم زبان چینی انگلیسی عربی و ....

حالا یک سوال ! شما در گزینه سوم نوشتید که مشخص شدن اعضا ! یعنی اگه شرکتی مثل شرکت ما که 3 نفر هستیم کارشو نمیتونه شروع کنه؟ چون اعضا به طور کامل مشخص نشدن !

یک سوال دیگه ! آیا یک فرد مبتدی میتونه کار حسابداری یک شرکت نوپا رو انجام بده؟ من تنها هستم و فقط از طریق تلفن به برادرم که حسابدار هست و دوست برادرم که مدیر مالی هست میتونم کارو پیش ببرم راستش کمی استرس دارم که از پسش برنیام آیا شدنیه؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱ ب.ظ)asena نوشته: حالا یک سوال ! شما در گزینه سوم نوشتید که مشخص شدن اعضا ! یعنی اگه شرکتی مثل شرکت ما که 3 نفر هستیم کارشو نمیتونه شروع کنه؟ چون اعضا به طور کامل مشخص نشدن !

یک سوال دیگه ! آیا یک فرد مبتدی میتونه کار حسابداری یک شرکت نوپا رو انجام بده؟ من تنها هستم و فقط از طریق تلفن به برادرم که حسابدار هست و دوست برادرم که مدیر مالی هست میتونم کارو پیش ببرم راستش کمی استرس دارم که از پسش برنیام آیا شدنیه؟
سلام دوست عزیز
فکر میکنم هنوز کارهای اصلی شرکت شما شروع نشده باشه و صد درصد این تعداد بعد بیشتر میشه
و اینکه میگین از پسش برمیان یا نه! این بستگی به اراده وپشتکار واعتماد به نفس شما داره
شما اول خدا و بعد هم افرادی رو برای کمک گرفتن دارین و مطمئنا از پسش برمیان شک نکنین
استرس هم عادیه ابتدای کار هست وشما تازه شروع به کار کردین
مزیت خوبی که این شرکت داره اینه که نوپاست وتقریبا همه چی از ابتدای اون دست شماست وروال کار به مرور دستتون میادوتقریبا همیشه نیازمندتون میشن فقط تلاشتون رو بیشتر کنیدهمین
شادباشید
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط: javad tavana
سلام ممنون بابت جواب ! من منظورم اعتماد بنفس نبود حرف شما درسته ولی منظورم از دید فنی و اصولی قضیه بود آیا از نظر اصولی یک فرد مبتدی , حسابداری یک شرکت رو میتونه انجام بده؟ در صورتیکه دسترسی به افراد مجرب خیلی محدود باشه چون این افراد خودشون شاغل هستند و خیلی وقتها جواب تلفن براشون مقدور نیست چون مدام از شرکتی به شرکت دیگر درحرکتند و خیلی وقتها وسط خیابون هستند

در ضمن من بعید میدونم تلفنی بشه چیزی یاد گرفت اونم برای من که هر چیزی رو باید به 10 شکل مختلف توضیح بدن بهم تا متوجه بشم ! اونم به ساده ترین شکل ممکن! به قول اساتید "..." توضیح داده بشه ! کافیه یه ذره پیچیده صحبت بشه اونوقت هیچی نمی فهمم ! کلا کمی دیرفهمم !
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۳۵ ق.ظ)javad tavana نوشته: سلام ممنون بابت جواب ! من منظورم اعتماد بنفس نبود حرف شما درسته ولی منظورم از دید فنی و اصولی قضیه بود آیا از نظر اصولی یک فرد مبتدی , حسابداری یک شرکت رو میتونه انجام بده؟ در صورتیکه دسترسی به افراد مجرب خیلی محدود باشه چون این افراد خودشون شاغل هستند و خیلی وقتها جواب تلفن براشون مقدور نیست چون مدام از شرکتی به شرکت دیگر درحرکتند و خیلی وقتها وسط خیابون هستند

در ضمن من بعید میدونم تلفنی بشه چیزی یاد گرفت اونم برای من که هر چیزی رو باید به 10 شکل مختلف توضیح بدن بهم تا متوجه بشم ! اونم به ساده ترین شکل ممکن! به قول اساتید "..." توضیح داده بشه ! کافیه یه ذره پیچیده صحبت بشه اونوقت هیچی نمی فهمم ! کلا کمی دیرفهمم !
بله متوجه شدم دوست گرامی اما این حرف شما که میگن یه فرد مبتدیم وایا میتونم یا نه یعنی هنوز ترس تو دلتون هست
درسته مشکله اما اون طور که شما فرمودین این شرکت تازه شروع کرده وفعالیت اصلیش هم شروع نشده پس هنوز کارتون سخت نشده اگه شما تسلط بر اصول اولیه حسابداری داشته باشین مطمئنن تا حدودی به تنهایی از پس کار برمیان
و درمورد حرفتون که میگین تلفنی نمیشه من یکی از افرادی هستم که بیشتر یا بگم بیشتر از بیشترSmileحسابداری رو تلفنی اموزش دیدم با کمک همین دوستان پس مطمئن باشین که امکانش هست
شادباشید
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط: javad tavana

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۰۱ ق.ظ