Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حساب بانک
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت ایام شهدت امام حسین و یاران ایشان

در شرکت ما یک حساب بانک تجارت است که فقط به خاطر گرفتن ضمانتنامه بانکی ایجاد شده
 از  بانک با ما تماس گرفتن و گفتن که 300000تومن به حساب بریزین برای تمدید ضمانتنامه و مبلغ تمدید اینقدره و ما هم این کار رو کردیم  برای سال 93
 حالا که من گردش حساب 93 رو گرفتم میبینم به جای 300000 -257500 برای تمدید ضمانتنامه کم کرده و در یک تاریخ دیگه 68684 تومن بابت یک تمدید دیگر بدون اطلاع ما از حساب شرکت کم کرده و حالا من چون اظهار نامه رد کردم نمیتونم مانده ها رو تغییر بدم و مانده اصلی بانک هم با مانده ابرازی اختلاف داره
 اگه میشه منو راهنمایی کنین در مورد این مشکل

باتشکر و ارزوی قبولی عزاداری ها
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم رحيمي پور گرامي

لطفاً بفرمائيد شما در چه تاريخي صورتحساب بانك را تهيه فرموديد، و تاريخ‌ برداشت‌هاي فوق را نيز ذكر بفرمائيد (كه قبل از پايان سال مالي بوده يا بعد از آن؟).

درصورتي كه جنابعالي مي‌بايست قبل از ارسال اظهارنامه،‌ اقدام به اخذ پرينت حساب بانكي و تهيه صورت مغايرت بانكي و رفع مغايرت اقدام مي‌فرموديد؛ الآن مشكلي نداشتيد. كه اين كار، يكي از كارهاي اصلي حسابدار در ابتداي سال مالي بعد (چند روز بعد از پايان سال مالي قبل) مي‌باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
با سلام و احترام خدمت شما
 میدونم که کم کاری از خودم بوده ولی تقصیر کارمند بانک هم بود اون منو بابت مقدار هزینه مطمئن کرد و اون یکی هم بدون گفته ما برداشته به صورت سیستمی این حساب چون گردش نداره کم تر بهش توجه میشه
 صورتحساب دیروز 08/03و برداشتها یکی08/18 به مبلغ 686849 ریال که از مانده حساب بانک برداشته و یکی 93/11/06بوده که من در جچهارم 3000000ریال به حساب شرکت ریختم که به من گفتن همه بابت تمدید ضمانتنامه میره و من هم 3000000 را هزینه تمدید ضمانتنامه زدم ولی بع از پرینت ریز حساب متوجه شدم که در 6 بهمن 2575000 ریال بابت تمدید ضمانتنامه کم کرده
 با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

به هرحال شما از این بابت 3.000.000 ريال هزینه در سال قبل شناسایی کردید و قطعاً طرف حساب آن بانک بوده است، بنابراین فقط شما 261.849 ريال مغایرت دارید که می توانید با ثبت در تعديلات سنواتي و همچنين تهیه صورت مغایرت بانکی و ارائه آن به حسابرس/ ممیز ایشان را از این موضوع مطلع سازید و مشکلی برای دفاتر شما پیش نخواهد آمد.

با احترام...

پاسخ
با سلام و تشکر
 ممنون از توجه شما
یعنی من هردو کسر را جزء هزینه حساب کنم  1-تاریخهاشون که فرق دارن چی 2-بعد جمع مبلغ دو هزینه بیشتر از این چیزها میشه3-صورتحساب بانک رو با صورت مغایرت درست کردم هزینه که فرق داره رو چیکار کنم
بعد صورت مغایرتم به چه نحوی و تحت چه سر فصلی باشه این تغییر-یه سوال دیگه ثبت 3000000 اصلاح کنم یا نه به همن شکل باشه و اون مبلغی که اصلا ثبت نکردم رو ثبت کنم یا فقط در صورت مغایرت نشونش بدم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم رحيمي پور گرامي

خواهش مي كنم، انجام وظيفه است.

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: یعنی من هردو کسر را جزء هزینه حساب کنم  1-تاریخهاشون که فرق دارن چی 2-بعد جمع مبلغ دو هزینه بیشتر از این چیزها میشه3-صورتحساب بانک رو با صورت مغایرت درست کردم هزینه که فرق داره رو چیکار کنم

شما بايد اين كار را خيلي زودتر از اين تاريخ انجام مي‌داديد،‌ البته درصورتي كه هر دو مبلغ بابت كارمزد تمديد است مي‌بايست به حساب هزينه برود. سوال مشابهي در اين رابطه داشتيد كه در تاپيك ذيل پاسخ داده شده است:

پرسش: ثبت سپرده نزد بانک بابت ضمانتنامه

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: 1-تاریخهاشون که فرق دارن چی 2-بعد جمع مبلغ دو هزینه بیشتر از این چیزها میشه3-صورتحساب بانک رو با صورت مغایرت درست کردم هزینه که فرق داره رو چیکار کنم

شما اين هزينه را در چه تاريخي ثبت كرديد؟ اون مابه‌التفاوت را بايد به حساب تعديلات سنواتي ببريد كه البته به احتمال زياد غيرقابل قبول تشخيص داده مي‌شود.

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: بعد صورت مغایرتم به چه نحوی و تحت چه سر فصلی باشه این تغییر

كارمزد مربوط در صورت مغايرت تحت عنوان "كارمزد بانكي" آورده مي‌شود.

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: یه سوال دیگه ثبت 3000000 اصلاح کنم یا نه به همن شکل باشه و اون مبلغی که اصلا ثبت نکردم رو ثبت کنم یا فقط در صورت مغایرت نشونش بدم

اگر دفاتر شما رسيدگي شده است كه نيازي به اصلاح ثبت‌هاي هزينه نمي‌باشد، فقط مابه التفاوت را به تعديلات سنواتي ببريد؛ ممكن است كه كل هزينه ثبت شده شما رد شود.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، الهه فرهادی نسب ، hoda
با تشکر و احترام
هزینه 3000000 را در تاریخ 11/04 سال93 ثبت زدم
 بعد برای تعدیلات سنواتی یعنی 686849که در تاریخ 08/18 کم شده رو به چه صورت به تعدیلات ببرم یا مابه تفاوتشون فاصله زمانی اون ها از هم زیاده
 این اشتباه ممکنه موجب رد کل هزینه ها بشه. ممکنه دارایی بهش توجه نکنه چون حسابش همش 3گردش داره که مربوط به تمدید ضمانتنامه است
میشه ثبتشو برام بزنین
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۲۸ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: هزینه 3000000 را در تاریخ 11/04 سال93 ثبت زدم

این موضوع می تواند به دلیل تأخیر در ثبت موجب رد دفاتر بشود، ولی امکان آن کم است به دو دلیل:

1- کارمزد بانکی است و فاکتوری ندارد، همچنین برداشت بانک از حساب بدون اطلاع بوده است و تا زمان اخذ صورتحساب و تهیه صورت مغایرت بانکی نمی توان متوجه کسر این هزینه شد.

2- تبصره دو ماده 13 آئین نامه مربوط به روش نگهداری دفاتر و اسناد و مدارك و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورتهای مالی:

آئین نامه تحریر دفاتر نوشته: ماده 13) در مواردي كه دفاتر روزنامه و كل نگهداري مي شود، كليه معاملات و ساير رويدادهاي مالي و محاسباتي مربوط و در موارد نگهداري دفاتر مشاغل، درآمد ها و هزينه ها و خريد و فروش دارائي هاي قابل استهلاك بايد در همان روز انجام، حسب مورد در دفاتر روزنامه يا مشاغل ثبت گردد.

تبصره 2- تأخير در تحرير عمليات در صورتي كه به منظور سوء استفاده نباشد تا 15 روز به تشخيص اداره امور مالياتي و بيش از آن به تشخيص هيات 3 نفري موضوع بند 3 ماده 97 قانون مالياتهاي مستقيم مصوب 3/12/66 و اصلاحيه هاي بعدي به قانوني بودن دفاتر خللي وارد نخواهد كرد .

یک اشتباه بدی کردید اینکه کار ساده ای را که با یک پرینت از حساب بانک و تهیه صورت مغایرت بانکی می توانستید انجام بدهید متأسفانه با سهل انگاری 8 ماه به تأخیر انداختید و خودتان را به دردسر. نه در تاریخ کسر وجوه آنها را ثبت کردید و نه اینکه مبلغ هزینه با کارمزد بانکی همخوانی دارد. شما بایستی بعنوان یک حسابدار خیلی بیشتر از این به مسائل توجه داشته باشید، دقت خود را افزایش داده و اصول حرفه ای را رعایت کنید.

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۲۸ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: بعد برای تعدیلات سنواتی یعنی 686849که در تاریخ 08/18 کم شده رو به چه صورت به تعدیلات ببرم یا مابه تفاوتشون فاصله زمانی اون ها از هم زیاده
این اشتباه ممکنه موجب رد کل هزینه ها بشه. ممکنه دارایی بهش توجه نکنه چون حسابش همش 3گردش داره که مربوط به تمدید ضمانتنامه است
میشه ثبتشو برام بزنین

شما اگر دفاتر را بستید آن هزینه (3.000.000 ريال) را که دیگر نمی توانید تغییر بدهید و اصلاح کنید. فقط کافی است بابت همان مقدار مابه التفاوت ثبت زیر را در دفتر امسال بزنید:

تعدیلات سنواتی    261.849
            بانک                     261.849

فکر نمی کنم در رابطه با این موضوع طرح سوالات دیگر نیاز باشد و همه چیز کاملاً روشن و شفاف توضیح داده شده است.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، الهه فرهادی نسب ، hoda
با تشکر
 من حساب ها رو نبستم فقط به دلیل رد کردن اظهار نامه  نمیتونم هزینه ها رو دست بزنم و به عنوان اخرین سوال
 پس فقط برای بانک در 93 صورت مغایرت تهیه شود  و برای هزینه هیچ ثبتی زده نشود یا هیچ کدام در سال 93 تغییری نکنن
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۳ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۳۲ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: با سلام و عرض تسلیت به مناسبت ایام شهدت امام حسین و یاران ایشان

در شرکت ما یک حساب بانک تجارت است که فقط به خاطر گرفتن ضمانتنامه بانکی ایجاد شده
 از  بانک با ما تماس گرفتن و گفتن که 300000تومن به حساب بریزین برای تمدید ضمانتنامه و مبلغ تمدید اینقدره و ما هم این کار رو کردیم  برای سال 93
 حالا که من گردش حساب 93 رو گرفتم میبینم به جای 300000 -257500 برای تمدید ضمانتنامه کم کرده و در یک تاریخ دیگه 68684 تومن بابت یک تمدید دیگر بدون اطلاع ما از حساب شرکت کم کرده و حالا من چون اظهار نامه رد کردم نمیتونم مانده ها رو تغییر بدم و مانده اصلی بانک هم با مانده ابرازی اختلاف داره
 اگه میشه منو راهنمایی کنین در مورد این مشکل

باتشکر و ارزوی قبولی عزاداری ها

با عرض سلام
اول اینکه دوست عزیز اینو در نظر داشته باشید همیشه جهت تهیه اظهارنامه قبل از تراز گرفتن داخلی ، یک مغایرت گیری بین حسابهای دفتر و حسابهای بانک داشته باشید که ان شالله در اینده دوباره دچار چنین مشکلی نشین هر چند مغایرت گیری در طول سال باید مدام انجام شود ولی در انتهای سال قطعا ضروری هست ( البته امیدوارم صحبت من جسارت نباشه )
دوم اینکه به نظر من شما جهت اختلاف 42500 ریالی که بابت اظهارنامه دارید اگر امکانش هست و دفاترتون بسته نشده اون مبلغ رو از هزینه هاتون برگشت بدین و یک سند اصلاحی بزنیدو اگر نیست در سال جدید سند اصلاحی ثبت کنید
و درباره مبلغ 68684 هم در ابتدای سال جدید یک سند تعدیلات سنواتی بزنید و هزینه رو محاسبه کنید و موقع ارائه دفاتر به دارایی هم سندی که در سال جدید جهت اصلاح حساب بانک و مانده پایان دوره سال قبل ثبت شده رو همراه مدارک به ممیز تحویل بدین

ممنون میشم سایر دوستان هم نظرشون رو بفرمایند تا اگر نظرم اشتباه هست من هم راه درست رو یاد بگیرم
متشکرم
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، hoda ، Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۳۸ ق.ظ