Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تاریخ انقضا اجناس در نرم افزار حسابداری
(۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۷ ق.ظ)asena نوشته: سلام وخداقوت
با تشکر ازدوستان
بااستفاده از امکانات اکسل امکانش هست که یکی دوروز قبل از انقضاش اخطار بده یعنی رنگی بشه مثلادرسته؟
اگه امکانش هست میشه یه نمونه تو این پست قراربدین
باتشکر

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
ابتدا بابت تاخیر در پاسخ پوزش میخوام. یک نمونه فایل اکسل رو در مورد این مطلب تهیه کردم که امیدوارم مفید واقع بشه.
از اساتید برجسته هم تقاضا دارم این فایل رو تکمیل کنن.
فایل اکسل برای گزارش گیری تاریخ انقضاء کالا
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، asena ، Masoud_MI ، alisaedi
با سلام و آرزوی قبولی طاعات همه ی دوستان
ما در نرم افزار فروشگاهی شرکت فرمی ایجاد کردیم که شامل ستون های کد و نام کالا،تاریخ انقضا و شماره فاکتور خرید می باشد که به صورت هشدار قبل از باز شدن فرم اصلی برنامه نمایش داده می شود،البته کاربر می تواند تنظیم کند که چند روز مانده به تاریخ انقضا، این هشدار نمایش داده شود.
قابل ذکر است که زمان خروج کالا هیچ گونه کنترلی از نظر تاریخ انقضا صورت نمیگیرد و گزارش مذکور فقط از اطلاعات فاکتورهای خرید به دست می آید.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alisaedi
درج  تاریخ انقضاء و هشدار در مورد ان غیر ممکن است بخصوص برای کالاهایی که بصورت روزانه خریداری میشود .  درج تاریخ فقط در فاکتور خرید امکان پذیر است برای آگاهی  صرفا
چون فروش روزانه بر اساس انتخاب مشتری است و نه تاریخ انقضا اجناس

بنابراین مشخص کردن تاریخ انقضا  جزو وظایف متصدی انبار یا مسئول فروش   فروشگاه است و نه نرم افزار
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، alisaedi
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۰۵:۵۸ ب.ظ)Amir 2010a نوشته: سلام
من یک نرم افزا رحسابداری برای یک هایپر مارکت بزرگ میخوام که باید علاوه بر همه قابلیت هایی که تمام نرم افزارهای مطرح مانند هلو و پارسیان و همکاران سیستم دارن
باید تاریخ انقضا و هشدار نزدیک بودن تاریخ انقضا  اجناس مواد عذایی رو هم داشته باشه

با این مشخصات نرم افزاری پیشنهاد دارین ؟؟
با تشکر

دوست عزیزم
این قابلیت مد نظر شما عموما در نرم افزار های انبار وجود دارند که میتوانید برای هر کالا تاریخ مصرف و با هر آلارم دیگری که بخواهید منظور کنید. Heart
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۳۲ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: با سلام و وقت بخیر
من تا حالا نرم افزاری با این قابلیت ندیدم. اما با امکانات متفرقه برنامه ای که کار میکنم میتونم کاری کنم که بشه در زمان ورود و خروج کالا تاریخ انقضاء رو هم ثبت کرد و بر اساس هر تاریخ انقضاء کاردکس کالا رو  مشاهده کرد آما آلارم نمیده.

با تشکر

با سلام
این قابلیت معمولا در نرم افزار های حسابداری نیست و در حوزه لجستیک و انبار میباشد اما عموما بسیاری از نرم افزار های انبار چنین قابلیتی را دارند.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۱۶ ق.ظ