Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: تهيه مغايرت اسناد در جريان وصول
سلام
من در سيستم حسابداري خود يه حجم زيادي اسناد در جريان وصول نابسامان دارم كه حاوي چك هاي دريافتني و پرداختني بسياري ميشود كه حتي از سنوات قبل هم مانده هاي عجيبي به چشم ميخورد
ميخواستم بدونم سيستم استانداردي براي تهيه صورت مغايرت اين اسناد در جريان وصول ميباشد ؟
چون من چند روزي وقت گذاشتم براي اصلاحات لازم اما هيچ نتيجه اي نگرفتم
آيا كسي از سروران گرامي ترتيب عملكرد خاص و كاربردي براي اين كار سراغ دارد ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۵۵ ق.ظ)hrs192 نوشته: سلام
من در سیستم حسابداری خود یه حجم زیادی اسناد در جریان وصول نابسامان دارم كه حاوی چك های دریافتنی و پرداختنی بسیاری میشود كه حتی از سنوات قبل هم مانده های عجیبی به چشم میخورد
میخواستم بدونم سیستم استانداردی برای تهیه صورت مغایرت این اسناد در جریان وصول میباشد ؟
چون من چند روزی وقت گذاشتم برای اصلاحات لازم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم
آیا كسی از سروران گرامی ترتیب عملكرد خاص و كاربردی برای این كار سراغ دارد ؟

باسلام
بهتر است نسبت به خريد يك نرم افزار خزانه داري مناسب اقدام شود و در صورت عدم امكانات لازم اطلاعات را از دفاتر وصورتحساب هاي بانكي وغيره استخراج ودر يك فايل اكسل ثبت و مغايرت هاي احتمالي را رديابي و اطلاح نماييد.
موفق باشيد
پاسخ
سپاس شده توسط: hrs192 ، hoda
(۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۰۴:۳۹ ب.ظ)morteza.tabatabaei نوشته: باسلام
بهتر است نسبت به خرید یك نرم افزار خزانه داری مناسب اقدام شود و در صورت عدم امكانات لازم اطلاعات را از دفاتر وصورتحساب های بانكی وغیره استخراج ودر یك فایل اكسل ثبت و مغایرت های احتمالی را ردیابی و اطلاح نمایید.
موفق باشید

من از نرم افزار رايسيس استفاده ميكنم ولي موضوع اينجاست كه اقلب گردش ها اشتباه ثبت شده
و براي اينكه عملكرد رديابي مغايرت ها موثر تر انجام بشه نميدونم به چه ترتيبي بايد ادامه بدم .. چون اين كار برام فوقالعاده وقت گير شده
پاسخ
سپاس شده توسط:
باعرض سلام
شاید عرایضم راهکار درستی نباشذ
باتوجه به اینکه فرمودین تعذاد چکها بالاست شاید بهتر باشد با توجه به سررسید اقدام کنید  ، احتمال  زیادی وجود دارد که چک های در جریان وصولی که سیستم به شما اخطار باز بودن می دهد، در زمان های قبل وصول شده باشد 

که این چنین چک ها می بایست از سیستم خارج گردد  میتوانید از پشتیبان نرم افزارتون راهنمایی بگیرید
با توجه به وقتی که دارید  گزارشی با توجه به سررسید چکها تهیه بشه و از چک هایی که مدت زمان کمی از سررسیدشان گذشته شروع کنیذ
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند

موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، hoda ، hrs192

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۴۶ ق.ظ