Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر: از حسابرسانی که همواره می‌توان آنها را تغییر داد انتظار معجزه داریم!
#1
علی اکبر سهیلی پور در مورد حقوق‌‎های نجومی در سازمان حسابرسی کشور گفت: سازمان حسابرسی از سوی شش دستگاه مختلف و در عین حال دو تیم مستقر در سازمان محاسبات کل کشور و یک تیم مستقل مورد بررسی قرار گرفت که خبری از پرداخت‌های نجومی در این سازمان نبود.

رئیس سازمان حسابرسی کل کشور در همایش استانداردهای بین‌المللی گزارشگری مالی IFRS در بخشی از سخنان خود با اشاره به انتقادهای تند رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از سازمان حسابرسی و اظهارنظر در مورد حقوق‌ نجومی مدیران این سازمان گفت: باید با در نظر گرفتن واقعیات همواره اظهارنظر کرد. باید تأکید کرد هم اکنون فعالیت‌های حسابرسی براساس قانون تجارت مصوب سال ۱۳۴۷ انجام می‌شود. از حسابرسانی که همواره می‌توان آنها را تغییر داد انتظار معجزه داریم.

کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گزارش مشکلات گروه آریا را در حالی مطرح و برای دادسرا فرستاد که در پیش‌نویس این گزارش عنوان شده بود که سازمان حسابرسی کار خود را در بانک‌های صادرات و ملی به درستی انجام نداده است، در حالی که از چند سال قبل به صراحت گروه آریا را به علاوه ۵۰ گروه دیگر که به واسطه تسهیلات بوجود آمده و وثائق ارائه شده آنها تکلیف کرده بودیم هشدار دادیم و گفته بودیم که ریسک معامله با گروه آریا زیاد است و باید مراقب عدم انجام معامله با این گروه باشیم. مدیرعامل گروه آریا نه به خاطر بدهی بلکه به دلیل جعل اعتبار تسهیلات ریالی (که از اسفند ماه آن را شروع کرد و تا مرداد ماه که) اعدام شد.

وی خطاب به پورابراهیمی مبنی بر این‌که انتقاد از سازمان حسابرسی جایش در همایش نیست و باید سراغ آن را در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گرفت، گفت: باید از رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس پرسید که چرا افشای حقوق مدیران عامل در استانداردهای حسابداری حذف شد. حقوق مدیران عامل که سازمان حسابرسی، عنوان کرد به دلیل ضعف فعالیت  امکان پرداخت‌های سنگین نداشت، به چه دلیل حذف شد، به چه دلیل در کمیسیون ۹۰ مجلس در حالی صحبت از سه برابر شدن سقف حداکثر حقوق مدیران عامل شرکت‌ها مطرح بود که پس از هیاهو بر سر آن در نهایت ۶۰ درصد افزون‌تر برای کسانی که متخصص و یا در مناطق محروم فعالیت می‌کنند، افزایش یافت و به ۳٫۲ برابر رسید. سال ۸۶ شرایط حرفه‌ای ایجاب می‌کرد که با کسانی که میلیاردها تومان خوردند و عده‌ای تخلف کردند، برخورد می‌شد و باید برخورد شود.

در حوزه مسائل سیاسی کارهای بسیاری می‌توان کرد و آقای پورابراهیمی نیز در فضای سیاسی آشنا است، ولی من از ۲۳ سالگی کار حرفه‌ای خود را انجام دادم و اعتقاد خود را به امضای یک وزیر نمی‌فروشم. اینکه حکم وزیر وجود دارد، بنابراین خبری از استقلال سازمان حسابرسی وجود ندارد، منطقی نیست.

تحت فشار گذاشتن حسابرس و اینکه چرا نرخ‌ها کم است، به جای آنکه به اصلاح قانون تجارت نوشته شده در سال ۴۷ پرداخته شود کار درستی نیست، اینکه بگوییم چرا نرخ‌‌ها کم است، به دلیل این است که پیش‌نویس گزارش از سوی حسابرس ارائه می‌شود و سپس به وی گفته می‌شود که برو به امید خدا. در بخش دولتی نیز وقتی سود موهوم را حسابرس شناسایی می‌کند، ولی درنهایت حسابرس را تهدید می‌کنند.

منبع: تازه‌های حسابداری
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۹ ق.ظ