Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ثبت اشتباه وجوه واریزی
(۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۰۴:۲۶ ب.ظ)حسین نوشته: سلام . اگه مانده بانكتون درسته بوده خب باید ثبت واریزی بیمارستان تو سال 95 رو هم بزنین كه بانك بدهكار میشه حساب دریافتنی بیمارستان بستانكار میشه . پس حالا شما برای اون پول سال قبل كه ریختن به حسابتون هم چون مشخص نیست كی پول واریز كرده باید یه ثبت بزنین به حساب واریزی های نا مشخص . یعنی باید اون سند سال قبل كه زدین رو اصلاح كنین و بزنین حساب دریافتنی بیمارستان بدهكار و حساب واریزی نامشخص بستانكار . بعد امسال هم كه پول بیمارستان داد ثبت دومتون رو میزنین كه میشه بانك بدهكار حسا ب دریافتنی بیمارستان بستانكار . باتشكر.

با سلام و تشکر
 حساب واریزی های نامشخص را چطور ثبت کنم .تحت چه سر فصلی با چه ماهیتی
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲ ق.ظ)رحیمی پور نوشته:  با سلام و تشکر
 حساب واریزی های نامشخص را چطور ثبت کنم .تحت چه سر فصلی با چه ماهیتی

با سلام . این حساب جزء بدهیها هست و توی حسابهای پرداختنی ثبت میشه ماهیتش هم بستانکار هست . باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، alipesaraklu
(۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۰۳:۱۷ ب.ظ)حسین نوشته: با سلام . این حساب جزء بدهیها هست و توی حسابهای پرداختنی ثبت میشه ماهیتش هم بستانکار هست . باتشکر

با تشکر از راهنمایی شما و معذرت بابت سوال های زیاد من

در اخر سر تکلیف این واریزی های نامشخص به عنوان بدهی چی میشه؟ در پایان سال چیکارش کنم به چه حسابی ببندمش
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۵۶ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: با تشکر از راهنمایی شما و معذرت بابت سوال های زیاد من

در اخر سر تکلیف این واریزی های نامشخص به عنوان بدهی چی میشه؟ در پایان سال چیکارش کنم به چه حسابی ببندمش

با سلام . این حساب که پایان سال بسته نمیشه !! وقتی که فهمیدین که این پول رو کی به حسابتون واریز کرده حساب دریافتنی اون شخص رو بستانکار کنین و اون واریزی نا مشخص رو بدهکار کنین . باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، Masoud_MI ، رحیمی پور

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۵۶ ق.ظ