۲۰ تير ۱۳۹۷، ۰۱:۴۴ ب.ظ
خیلی ممنون تعریف این نرم افزار رو از دوستان شنیدم و چند نفر از همکاران رو دیدم که استفاده می کنند.
|
| |
![]() |
|
|
پرسش: سیستم ادواری یا دائمی؟
|
|
۲۰ تير ۱۳۹۷، ۰۱:۴۴ ب.ظ
خیلی ممنون تعریف این نرم افزار رو از دوستان شنیدم و چند نفر از همکاران رو دیدم که استفاده می کنند.
۲۰ تير ۱۳۹۷، ۰۱:۵۱ ب.ظ
به نظر شما برای این مهم این ثبت کارساز است و مشکلی ندارد؟
--برای خرید کالا موجودی کالا *** حساب پرداختنی *** --برای تسویه در دوره تخفیف حساب پرداختنی *** تخفیف نقدی خرید*** موجودی نقد*** --در صورت برگشت کالا از سوی خریدار حساب های دریافتنی*** موجودی کالا*** -- و این ثبت برای برگشت تخفیف نقدی تخفیف نقدی خرید*** حساب دریافتنی-فروشنده*** البته مطلع هستم که این ثبت ها منطبق با استاندارد نیست ولی میخاستم از نظر محتوایی بررسی کنم. چون تو نرم افزار سپیدار دائمیه ولی از حساب تخفیف نقدی خرید استفاده میکنه و هیچ راهنمایی در این خصوص نشده. بعدش من با تراز سامانه آشنا هستم می خواستم بدونم تو کدوم قسمتش این مکانیزم وجود داره؟ بازم اگه وقتتون رو گرفتم خیلی معذرت می خوام.
۲۲ تير ۱۳۹۷، ۱۲:۲۸ ب.ظ
سلام . بابت تاخیر عذر خواهم.
همانطور که خود نیز اشاره کردید حساب تخفیفات خرید در روش دائمی جائی ندارد. چراکه استفاده از این حساب در روش دائمی باعث میشود که حساب موجودی کالا مانده واقعی را نشان ندهد. برای استفاده از فی اصلاحی در نرم افزار ترازسامانه ، در زیر سیستم انبار مسیر زیر را پیش بگیرید. 1- منوی حسابداری انبار - 2- ریالی کردن اسناد - 3- در فرم باز شده از سمت راست گزینه اصلاح ریالی اسناد بدین ترتیب اسنادی که قبلا ریالی شده اند در سمت چپ لیست میشوند . با انتخاب هر سند محتویات آن در قسمت پائین صفحه نمایش داده شده ، و شما میتوانید فی اصلاحی را در قسمت فی اصلاحی وارد نمائید. با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
سپاس شده توسط:
|
|
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |