220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۲:۲۰ ق.ظ
سلام
دوست عزیز در رابطه با سوال شما باید عرض کنم بحث شناسائی درآمد بر اساس روش پیشرفت در کار مربوط به پیمانهای بلند مدت است در حالی که کارهای خدماتی عموما" پیمان بلند مدت به حساب نخواهد آمد.
برای انتخاب روش شناسائی درآمد الزام نیست که شما حتما" از روش پیشرفت کار استفاده کنید باید توجه کنید نوع کار شما باعث میشود که روش مناسب را انتخاب کنید.
بعنوان مثال یک مکانیک با زحمت موتور ماشین را قطعه به قطعه باز میکند بعد قطعات معیوب رو شناسائی و تعویض میکند و در نهایت موتور را می بندد در اینجا با اینکه کلی کار انجام شده و هزینه شده اگر استارت بزند و موتور عمل نکند در واقع یعنی هیچ کاری انجام نشده و نمیتوان در چنین کاری بر اساس پیشرفت کار درآمد شناسائی کرد.همچنانکه در خود استاندارد اشاره شده است اگر از نظر مفهومی و یا ابهام در شناسائی به گونه ای باشد که نتوان از پیشرفت کار استفاده نمود شما نمیتوانید از این روش استفاده کنید.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۰۸:۲۲ ق.ظ
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
(۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۵ ب.ظ)علی نوشته: 3_ صورت وضعیت کارانجام شده که جهت تایید کارفرما ارسال شده آیا قبل از تایید نیاز به ثبت دارد وچگونه
خیر نیاز به ثبت ندارد .
(۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۵ ب.ظ)علی نوشته: 5_تکلیف مالیات پرداختی (درصورت اضافه پرداخت) باتوجه به برآوردی بودن درآمددرروش درصد پیشرفت چه می شود
اضافه پرداخت که معمولا عملی نخواهد شد ، اما اگر این اتفاق بیافتد جزء مطالبات از اداره مالیاتی محسوب می شود و قابل عودت است .
(۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۵ ب.ظ)علی نوشته: 6_آیا درروش درصد پیشرفت تاپایان سال درآمد شناسایی نمی شود ؟وفقط درحساب صورت وضعیت تایید شده ثبت می شود یا خیر
خیر درآمد شناسایی نمی شود ، ضمنا صورت وضعیت تایید شده خیر و طبق استاندارد در حساب " مبالغ قابل بازیافت پیمان " ثبت می گردد .
با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
۲۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲، ۰۳:۳۴ ب.ظ)pooneh نوشته: در ادامه :
محاسبه درآمد ؛ هزینه و سود ناخالص دوره جاری پیمان
ضمن عرض سلام مجدد ، چندتا سوال دارم ممنون میشم عزیزانی که در این بحث مشارکت داشتند پاسخ من را بدهند :
1- به حسابهای ترازنامه ای صورت وضعیت های تأیید شده و پیمانهای در دست اجرا در استاندارد پیمانکاری اشاره نشده است . به نظر می رسد پیمان در دست اجرا در تاریخ ترازنامه منحصر به مواد و مصالح پایان کار است در حالیکه سرکارخانم پونه گرامی در ثبت درآمد و سود پیمان ، سود برآوردی را نیز بعنوان بخشی از پیمان در دست اجرا تلقی نمودند . ممنون میشم در این باره توضیح دهید .
2- با توجه به استاندارد حسابداری پیمانکاری درخصوص شناسایی درآمد به روش درصد پیشرفت کار ، مبالغ قابل بازیافت مطروحه در استاندارد مذکور چه ماهیتی دارد و نحوه انعکاس آن در حسابها چگونه است ؟
با احترام ...
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
۲۹ شهریور ۱۳۹۲، ۰۹:۴۴ ب.ظ
سلام
جناب معدلی عزیز در اینجا دو بحث حقوقی و الزامات حسابداری مطرح میباشد به این شکل که لزوم شناسائی درآمد بر اساس پیشرفت فیزیکی کار در مقطع تهیه صورتهای مالی و از نظر حقوقی این درآمد به تائید کارفرما رسیده باشد تا قابل شناسائی باشد. به این ترتیب الزاما" باید پیمانکاران در مقطع تهیه صورتهای مالی صورت وضعیت تهیه و به تائید کارفرما برسانند تا در هر دو زمینه قانون رعایت شده باشد.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
استاد عزيز سلام
من با ثبت ها و رويه های سركار خانم پونه گرامی كمی مشكل دارم، يعني شما ثبت های ايشان در
ارسال 3 اين تاپيك را تأييد مي فرمائيد؟
يا با فرمايشات سركار خانم مينا گرامی پيرامون شناسايی درآمد (بردن صورت وضعيت تأييد شده به حساب درآمد طی سال) موافقيد؟
با احترام...
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۱۰ مهر ۱۳۹۲، ۰۸:۴۴ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: استاد عزیز سلام
من با ثبت ها و رویه های سركار خانم پونه گرامی كمی مشكل دارم، یعنی شما ثبت های ایشان در
ارسال 3 این تاپیك را تأیید می فرمائید؟
یا با فرمایشات سركار خانم مینا گرامی پیرامون شناسایی درآمد (بردن صورت وضعیت تأیید شده به حساب درآمد طی سال) موافقید؟
با احترام...
با عرض سلام
کلیات محاسبات به روش هزینه بر هزینه درست است و مراحل طبق نظر استانداردهای مصوب تنظیم شده فقط برخی موارد بعنوان مثال شناسائی کامل 2600000به حساب بهای تمام شده بجای حساب پروژه یا همان پیمان در دست اجرا و دلیل تفکیک این دو حساب را نیز بنده متوجه نشدم ولی به نظر من کلیات مبحث با استاندارد منافاتی ندارد و بیزحمت بفرمائید روی کدام بخش احساس میکنید اشکلال وجود دارد؟
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۱۱ مهر ۱۳۹۲، ۰۱:۱۴ ق.ظ)amirehsani نوشته: بیزحمت بفرمائید روی کدام بخش احساس میکنید اشکلال وجود دارد؟
ضمن عرض سلام مجدد و تشكر از جنابعالی
علاوه بر موردی كه فرموديد، دو مورد را من مشكل دارم و نه اينكه نظر من دليل بر وجود اشكال است.
(۲۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۳۱ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: 1- به حسابهای ترازنامه ای صورت وضعیت های تأیید شده و پیمانهای در دست اجرا در استاندارد پیمانکاری اشاره نشده است . به نظر می رسد پیمان در دست اجرا در تاریخ ترازنامه منحصر به مواد و مصالح پایان کار است در حالیکه سرکارخانم پونه گرامی در ثبت درآمد و سود پیمان ، سود برآوردی را نیز بعنوان بخشی از پیمان در دست اجرا تلقی نمودند . ممنون میشم در این باره توضیح دهید .
2- با توجه به استاندارد حسابداری پیمانکاری درخصوص شناسایی درآمد به روش درصد پیشرفت کار ، "مبالغ قابل بازیافت" مطروحه در استاندارد مذکور چه ماهیتی دارد و نحوه انعکاس آن در حسابها چگونه است ؟
و اينكه در بندهای 35 إلی 38 استاندارد در مورد "مبالغ قابل بازیافت" توضيح داده شده كه در ثبت های اينجا اين مورد اصلا وجود ندارد در صورتي كه صراحتاً قيد شده است كه:
نقل قول:38- "مبالغ قابل بازيافت پيمانها" بيانگر مازاد ارزش كار انجام شده تا تاريخ ترازنامه (كه به عنوان درآمد شناسايي شده) بر كل مبالغ دريافتي و دريافتني بابت پيشرفت كار است . بدين ترتيب ميزا ن و قابليت بازيافت مانده فوق، بر تعيين مناسب ارزش كار انجام شده مبتني است. مانده مذكور از فرآيند شناخت درآمد پيمان ناشي مي شود. در واقع، اين مانده بيانگر درآمد تحقق يافته دريافتني است و مشخصات يك "حساب دريافتني" را دارا مي باشد.
با احترام...