1
موضوعها:
دى ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 1
سپاس گرفتهشده: 1 بار در 1 ارسال
با سلام به خدمت تمام اساتید محترم حسابداری
یه سئوال داشتم که برام خیلی حیاتیه که جوابشو بدست بیارم ، هی کی بلده خواهشا سریعتر جوابشو بفرسته
فقط اصل مطلبو میگم و طفره نمیرم
همه ما میدونیم که بهای تمام شده یک دارایی ثابت = بهای خرید + مخارج الزامی ( اضافی )
خب حالا ما فرض میکنیم یه دارایی رو خریدیم که به سه روش میتوان این کاروانجام داد . مثال :
1- نقدی = قیمت خرید 100
2- نسیه = قیمت خرید 100+10بهره
3- قسطی = قیمت خرید 100+30بهره
حالا این بهره ها جزو مخارج اضافی بحساب میاین یا نه ؟ طبق کدوم استاندارد حسابداری ( اینش مهمه دقیقا )
با تشکر
4,060
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2081
سپاس گرفتهشده: 9320 بار در 3590 ارسال
سلام دوست عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای سایت به شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!
من استاد نیستم و اینجا شاگردی می کنم، اما با اجازه اساتید محترم سایت؛
این مورد در بند 22 استاندارد حسابداری شماره 11 (داراییهای ثابت مشهود) توضیح داده شده است:
22- بهاي تمام شده دارايي ثابت مشهود معادل قيمت نقدي آن در تاريخ شناخت است. چنانچه ما به ازاي يك قلم دارايي ثابت مشهود در مدتي بيش از شرايط معمول خريد اعتباري پرداخت شود، تفاوت بين قيمت نقدي و مجموع مبالغ پرداختي طي دوره اعتبار به عنوان هزينه تأمين مالي شناسايي مي شود، مگر اينکه چنين هزينه اي، براساس الزامات استاندارد حسابداري شماره 13 با عنوان حسابداري مخارج تأمين مالي به حساب دارايي منظور شود.
برای توضیحات بیشتر می توانید بند 16 إلی 21 این استاندارد را نیز مطالعه نمائید.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
220
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 554 بار در 214 ارسال
سلام
باتشکر از مدیر محترم جناب معدلی بنا به تجربه تنها موردی که به شما اجازه داده خواهد شد بهره جزء بهای تمام شده برده شود خرید دارائی نیست بلکه پروژه ساخت دارائی است از بابت تسهیلات دریافتی برای ساخت دارائی که در حد معقول و متعارف و به این شرط که بهای تمام شده ساخت شما از بهای تمام شده موجود در بازار بیشتر نباشد مورد قبول است.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
1
موضوعها:
شهریور ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۰۳:۵۷ ب.ظ
با سلام
ممکنه کلا در مورد بهای تمام شده در حسابداری صنعتی توضیح بیشتر بدهید
فرمولش چیه؟
198
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 558 بار در 188 ارسال
۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۱۴ ب.ظ
سلام دوستان
مواد مستقیم مصرفی +دستمزد مستقیم +سربار ساخت +کار درجریان اول دوره -کار درجریان پایان دوره + موجودی مواد امانی دیگران نزد ما -موجودی مواد امانی ما نزد دیگران -یا + انحراف های مختلف = بهای تمام شده کالای ساخته شده +کالای ساخته شده اول دوره -کالای ساخته شده پایان دوره =بهای تمام شده کالای فروش رفته
موفق باشید
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۱۴ ب.ظ)'mehdiasiaban' نوشته: سلام دوستان
مواد مستقیم مصرفی +دستمزد مستقیم +سربار ساخت +کار درجریان اول دوره -کار درجریان پایان دوره + موجودی مواد امانی دیگران نزد ما -موجودی مواد امانی ما نزد دیگران -یا + انحراف های مختلف = بهای تمام شده کالای ساخته شده +کالای ساخته شده اول دوره -کالای ساخته شده پایان دوره =بهای تمام شده کالای فروش رفته
موفق باشید
سلام
دوست عزیز آیا علت خاصی داشته که کالای در جریان ساخت رو در فرمولتون نگذاشتین؟
بااحترام
كفشِ كودك را دريا برد، او روي ساحل نوشت: درياي دزد
آنطرف مَرد كه صيد خوبي داشت، روي ساحل نوشت: درياي سخاوتمند
موج دريا آرام گفت: ازقضاوت ديگران نهراس، اگر ميخواهي دریا باشی
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
۱۷ شهریور ۱۳۹۳، ۰۳:۳۷ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید.
صحبت در مورد بهای تمام شده و در تئوری خیلی راحته ولی در عمل مشکلات خاص خودش رو داره . چرا که من خودم چند وقتی است که در این موضوع و در زمینه فعالیتی شرکتی که مشغول به کار هستم زیاد دست و پنجه نرم کردم.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست