2
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۰۹ ب.ظ
با سلام
من برای اولین بار حسابداری یک شرکت تعاونی رو قبول کردم میخواستم ببینم اگر برای حسابداری این شرکت از نرم افزار رافع 7 که رايگان هست استفاده کنم از نظر کاری مشکلی وجود دارد یعنی می توانم حسابداری شرکتی را بدون مشکل با اين نرم افزار انجام دهم؟
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۲۱ ب.ظ
سلام دوست گرامی
درمورد نرم افزار نظر نمیدم اما درمورد رايگان بودنش که گفتین بهتره نرم افزار ولاقل خریداری کنین چون اگه یه وقت مشکلی پیش بیاد درصورت رايگان بودنش کسی پشتیبانی نمیکنه اما وقتی از شرکت معتبر خریداری بشه حتی درصورت اشکال درثبت ها بهتون کمک میکنه
شادباشید
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
2
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۴۱ ب.ظ
با تشکر
منظور من حوزه پشتیبانی نرم افزار نیست . بیشتر منظورم طرف شدن با شرکت سازنده نرم افزاره یعنی شرکت سازنده با استفاده افراد بدون خرید اون مشکلی نداره؟ آخه امروز دنبال نرم افزار مناسبی برای کارم میگشتم که یکی از دوستان این نرم افزار رو معرفی کرد و گفت من خیلی وقته برای ثبت سندهای حسابداری شرکت هایی رو که کارشون رو قبول میکنم از این نرمافزار استفاده میکنم میخواستم بدونم اگه از این نرم افزار استفاده بشه غیر از موردی که گفتید امکان ایجاد مشکل برای من یا شرکتی که براش کار میکنم وجود داره؟
269
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 605 بار در 335 ارسال
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۵:۱۵ ب.ظ
سلام بابت تاخیر عذر
تاجایی که میدونم نه ازاین بابت مشکلی پیش نمیاد
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۸:۰۳ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۴:۴۱ ب.ظ)chakerij نوشته: منظور من حوزه پشتیبانی نرم افزار نیست . بیشتر منظورم طرف شدن با شرکت سازنده نرم افزاره یعنی شرکت سازنده با استفاده افراد بدون خرید اون مشکلی نداره؟
با سلام
ابتدا از طرف كليه اعضاي فروملرن خدمت شما خيرمقدم عرض ميكنم، به سايت خودتان خوش آمديد!
ضمن تشكر از پاسخ سركار خانم آسنا گرامي؛
قطعاً شما ميبايست هميشه قوانين كپيرايت را رعايت فرمائيد و اقدام به خريد نرمافزار مزبور نمائيد. در اين باره ميتوانيد از شركت صاحب امتياز نرمافزار رافع (مفتاح رايانه) استعلام بگيريد و فروملرن هيچگونه مسئوليتي در قبال استفاده يا عدم استفاده شما از ورژن رايگان اين نرمافزار ندارد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "