77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 208
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 18 ارسال
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
شرکت ما مالیات حقوق سه ماهه پایانی سال 1393 رو ارائه نکرده / من در سال 94 میخوام مالیات حقوق را اماده و ارائه بدم
سوال من این هستش که پس محاسبه جرائم 2 درصد و 20 درصد می تونم لیست مالیات حقوق رو در سامانه ثبت و فیش ان را پرداخت کنم ؟
سوال دوم من این هستش که در دفاتر سال 1393 می تونم مالیات حقوق را شناسایی کنم و برای پرداخت های ان که در سال 94 انجام شده ذخیره بگیرم
ممنون از راهنمایی دوستان
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام جناب آقای زمانی گرامی
(۳۱ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۲۳ ب.ظ)mahmood zamani نوشته: شرکت ما مالیات حقوق سه ماهه پایانی سال 1393 رو ارائه نکرده / من در سال 94 میخوام مالیات حقوق را اماده و ارائه بدم
سوال من این هستش که پس محاسبه جرائم 2 درصد و 20 درصد می تونم لیست مالیات حقوق رو در سامانه ثبت و فیش ان را پرداخت کنم ؟
بله می توانید لیست را ارسال و ثبت کنید و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد. چنانچه موفق به انجام این کار نگشتید؛ بصورت حضوری (که در ارسال قبلی توضیح دادم) لیست مالیات سه ماه گذشته را تحویل سازمان امور مالیاتی خود نمائید.
(۳۱ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۲۳ ب.ظ)mahmood zamani نوشته: سوال دوم من این هستش که در دفاتر سال 1393 می تونم مالیات حقوق را شناسایی کنم و برای پرداخت های ان که در سال 94 انجام شده ذخیره بگیرم
1- آیا دفاتر سال 93 خود را بسته اید؟
2- آیا در زمان پرداخت حقوق، مالیات پرداختنی را محاسبه نکرده و از حقوق کارکنان کسر نفرمودید؟ به دنبال آن آیا در ثبت هزینه حقوق، مالیات پرداختنی را بستانکار نکردید؟
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
در جواب سوال اول شما باید عرض کنم که خیر هنوز دفاتر سال 93 رو نبستیم یعنی احتمالا این کار توی همین هفته انجام خواهد شد و به حسابرس مون ارائه میدیم
و در جواب سوال دوم باید عرض کنم که نه خیر موقع ثبت هزینه حقوق ثبت نشده و مبلغ مالیات از همکاران کسر نشده و ثبت آن هم بدون مالیات انجام شده
ممنون از دوستان گرامی بابت راهنمایی خوب تون
77
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سلام مجدد خدمت دوستان و همکاران گرامی
در رابطه با جریمه عدم ارائه به موقع لیست مالیات حقوق ( موضوع ماده 197 ) مبنا محاسبه جریمه میزان حقوق پرداختی عنوان شده درسته ؟ یعنی از جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات باید معادل 2% جریمه محاسبه و در نرم افزار ثبت و به اداره مالیات ارائه بدیم درسته متوجه شدم ؟
در رابطه با جریمه عدم پرداخت به موقع مالیات ( موضوع ماده 199 ) مبنا میزان مالیات متعلقه همون ماه هستش درسته ؟
ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام دوست عزيز
(۰۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۲۲ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: در جواب سوال اول شما باید عرض کنم که خیر هنوز دفاتر سال 93 رو نبستیم یعنی احتمالا این کار توی همین هفته انجام خواهد شد و به حسابرس مون ارائه میدیم
و در جواب سوال دوم باید عرض کنم که نه خیر موقع ثبت هزینه حقوق ثبت نشده و مبلغ مالیات از همکاران کسر نشده و ثبت آن هم بدون مالیات انجام شده
شما ميبايست براي ثبتهاي هزينه حقوق ماههاي مربوطه، سند اصلاحي صادر نمائيد.
ح.دريافتني - كاركنان ***
ساير ح.پرداختني - ماليات پرداختني ***
و براي مبلغ جريمه نيز ثبت زير را بزنيد:
هزينه اداری، عمومی - هزينه جرائم دولتی و حقوقی ***
ساير ح.پرداختني - ماليات پرداختني ***
(۰۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۳۵ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: در رابطه با جریمه عدم ارائه به موقع لیست مالیات حقوق ( موضوع ماده 197 ) مبنا محاسبه جریمه میزان حقوق پرداختی عنوان شده درسته ؟ یعنی از جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات باید معادل 2% جریمه محاسبه و در نرم افزار ثبت و به اداره مالیات ارائه بدیم درسته متوجه شدم ؟
در رابطه با جریمه عدم پرداخت به موقع مالیات ( موضوع ماده 199 ) مبنا میزان مالیات متعلقه همون ماه هستش درسته ؟
جریمه عدم ارائه لیست به میزان 2% حقوق و مزاياي پرداختنی و جریمه عدم پرداخت مالیات به میزان 20% مالیات متعلقه ميباشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "