282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۰۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۷ ق.ظ)asena نوشته: سلام وخداقوت
با تشکر ازدوستان
بااستفاده از امکانات اکسل امکانش هست که یکی دوروز قبل از انقضاش اخطار بده یعنی رنگی بشه مثلادرسته؟
اگه امکانش هست میشه یه نمونه تو این پست قراربدین
باتشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
ابتدا بابت تاخیر در پاسخ پوزش میخوام. یک نمونه فایل اکسل رو در مورد این مطلب تهیه کردم که امیدوارم مفید واقع بشه.
از اساتید برجسته هم تقاضا دارم این فایل رو تکمیل کنن.
فایل اکسل برای گزارش گیری تاریخ انقضاء کالا
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
149
موضوعها:
دى ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1013
سپاس گرفتهشده: 246 بار در 84 ارسال
با سلام و آرزوی قبولی طاعات همه ی دوستان
ما در نرم افزار فروشگاهی شرکت فرمی ایجاد کردیم که شامل ستون های کد و نام کالا،تاریخ انقضا و شماره فاکتور خرید می باشد که به صورت هشدار قبل از باز شدن فرم اصلی برنامه نمایش داده می شود،البته کاربر می تواند تنظیم کند که چند روز مانده به تاریخ انقضا، این هشدار نمایش داده شود.
قابل ذکر است که زمان خروج کالا هیچ گونه کنترلی از نظر تاریخ انقضا صورت نمیگیرد و گزارش مذکور فقط از اطلاعات فاکتورهای خرید به دست می آید.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
3
موضوعها:
تير ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 10 بار در 3 ارسال
درج تاریخ انقضاء و هشدار در مورد ان غیر ممکن است بخصوص برای کالاهایی که بصورت روزانه خریداری میشود . درج تاریخ فقط در فاکتور خرید امکان پذیر است برای آگاهی صرفا
چون فروش روزانه بر اساس انتخاب مشتری است و نه تاریخ انقضا اجناس
بنابراین مشخص کردن تاریخ انقضا جزو وظایف متصدی انبار یا مسئول فروش فروشگاه است و نه نرم افزار