4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام سركار خانم رحيمي پور گرامي
خواهش ميكنم، از لطف شما ممنونم.
(۱۵ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: یعنی از همون سود و زیان جاری استفاده کنم. نمیشه همه اون ها رو در مانده اول دوره بزنم و در تعدیلات سنواتی هیچی ننویسم .
بعد از اینکه ثبت تعدیلات زدم باید چیکار کنم؟
فكر ميكنم موارد فوق قبلاً در همين سايت به شما پاسخ داده شده است. خدمت شما عرض كردم از آنجا كه ديگر بخاطر ماليات عملكرد مجبور به استفاده از اين حساب هستيد، ميتوانيد تمام اين موارد را به تعديلات سنواتي ببريد. به هر صورت صحيح نيست كه حساب "سود و زيان جاري" را در ثبت ها بكار ببريد؛ بلكه ميبايست دقيقاً از حساب "تعديلات سنواتي" استفاده شود.
بعد از استفاده از اين حساب بايد آثار آن را در صورتهاي مالي سال قبل نشان دهيد كه به اين كار تجديد ارائه در صورتهاي مالي گفته ميشود.
(۱۵ تير ۱۳۹۴، ۱۲:۱۵ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: برای اینکه از تعدیلات استفاده کنم باید برای ثبت ان از حساب سود و زیان جاری استفاده کنم یا یک حساب به نام تعدیلات سنواتی
منظورم عنوان حساب برای ثبت هاست
شما بايد يك حساب مجزا به نام "تعديلات سنواتي" ايجاد كرده و در ثبت هاي خود از آنها استفاده نمائيد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
۱۶ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۶ تير ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ توسط رحیمی پور.)
با سلام و عرض تشکر از پاسخ شما
1-تعدیلات سنواتی معین سود انباشته است.
2-منظورتون از اثار در صورت های مالی چیه و چطوری انجام میشه
3- درامد ما سال قبل علی ارس شده و به خاطر اینکه درامد ما مستندات کافی نداشته از طرف دارایی دفاتر رو قبول نکردن و علی ارس شده ولی هزینه ها تمام مورد قبول بوده و هیچ ایرادی نداشته با این حال باز هم اثارش باید ارائه بشه
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
خواهش می کنم دوست گرامی
(۱۶ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: 1-تعدیلات سنواتی معین سود انباشته است.
بله، تعدیلات سنواتی معین حساب سود و زیان انباشته است.
(۱۶ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: 2-منظورتون از اثار در صورت های مالی چیه و چطوری انجام میشه
یعنی اینکه مانده برخی حسابهای سال قبل در صورتهای مالی امسال اصلاح می گردد. به طور مثال مانده حساب سود و زیان انباشته ابتدای سال، و در بالای ستون مربوط به ارقام سال قبل، عبارت (تجدید ارائه شده) قید می گردد.
لطفاً در این باره صورتهای مالی دوسال یک شرکت که در سال بعد تجدید ارائه شده را مشاهده بفرمائید تا بیشتر با این موضوع آشنا شوید.
(۱۶ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۵۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: 3- درامد ما سال قبل علی ارس شده و به خاطر اینکه درامد ما مستندات کافی نداشته از طرف دارایی دفاتر رو قبول نکردن و علی ارس شده ولی هزینه ها تمام مورد قبول بوده و هیچ ایرادی نداشته با این حال باز هم اثارش باید ارائه بشه
درصورتی که تعدیلات سنواتی داشته باشید و مانده درآمد و هزینه شما تغییر کند، باید آثار آن در صورتهای مالی امسال افشاء گردد.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۱۸ تير ۱۳۹۴، ۰۹:۵۱ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۱۸ تير ۱۳۹۴، ۰۹:۵۲ ق.ظ توسط رحیمی پور.)
با سلام و تشکر دوباره
من دسترسی ندارم که صورت های مالی شرکتی که تجدید ارائه داشته رو ببینم . اگر امکان داره شما راهنماییم کنید.
با حساب اینکه مالیات ما بیشتر شده پس درامد ما اضافه تر میشود و برای اون هزینه که کمتر شده نیز روی هزینه ها تاثیر دارهپس مبلغ درامد و هزینه من تغییرمیکنه.بعد اگر من اینها رو در صورت های مالی سال 92 تجدید ارائه بدم با توجه به اینکه در سال 93 نیز در دفاتر اومده مشکلی پیش نمیاد.
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
خواهش می کنم سرکار خانم رحیمی پور گرامی
صورتهای مالی شرکت ها را می توانید از سایت Codal.ir دریافت کنید.
پیشنهاد می کنم که برای تهیه صورتهای مالی خود از یک مؤسسه خدمات مالی راهنمایی بگیرید.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۲۰ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۱۷ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۲۲ ق.ظ توسط رحیمی پور.)
با سلام خدمت شما
صورت های مالی رو که گفتید دیدم منم اگر مثل اون صورت های مالی مانده را در ترازنامه و سود وزیان برای سال 92 اصلاح کنم و بنویسم مشکلی نداره به عنوان مانده اصلاح شده سال قبل در قسمت مانده سال قبل.
و بعد اینکه در اظهار نامه هم باید این موارد اورده شود یا فقط در صورت های مالی همراه دفاتر.
اینجا جای که درست راهنمایی کنند سراغ ندارم سال قبل برای تهیه اسناد و پیوست های ان از یک موسسه کمک گرفتم کلی از من پول گرفت و با وجود اینکه تمام کارهاشو خودم انجام دادم. و در اخر زمانی که دارایی دفاتر رو رسیدگی کرد فهمیدم تمام راهنمایهای که کردن اشتباه بوده.
حالا همینطور موندم و نمیدونم چیکار کنم
اضهار نامه هم هنوز رد نکردم با توجه به اینکه وقت زیادی هم نمونده
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
با سلام دوباره
از پرسش زیاد واقعا متاسفم
دچار سر در گمی شدم
من میخوام مانده درامد رو فقط اصلاح کنم و تجدید ارائه بزنمو در صورتهای مالی مانده سال قبل رو اصلاح بزنم مثل اون صورتهای مالی که در سایت دیدم
نمیدونم که درسته یا نه؟
و برای اون هزینه نمیدمنم چطور میشه به حساب پیش پرداخت برد
هزینه ای که سال 92 فاکتور شده و پرداخت شدهو اون شرکت در پایان سال یک مقدار از ما طلب کار بود حالا در برج 4 سال 93 اولین فاکتور این شرکت اومده و یه اصلاحیه هم برای فاکتور سال قبل زدن که یه مبلغی کم تر شده
ولی این تخفیف در فاکتور جدید لحاظ نشده حالا در زمان پرداخت بدهی این شرکت ما مبلغ فاکتور جدید +مانده بدهی ابتدای دوره را جمع کردیم و مبلغ تخفیف را کم و ابن مبلغ رو پرداخت کردیم
حالا این مورد چه راهی دارد که به حساب تعدیلات سنواتی نرود؟ چطور ثبت پیش پرداخت که شما گفتید بزنم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام سركار خانم رحيمي پور گرامي
(۲۰ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۱۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: صورت های مالی رو که گفتید دیدم منم اگر مثل اون صورت های مالی مانده را در ترازنامه و سود وزیان برای سال 92 اصلاح کنم و بنویسم مشکلی نداره به عنوان مانده اصلاح شده سال قبل در قسمت مانده سال قبل.
خير اشكالي كه ندارد هيچ، صحيح هم ميباشد. تجديد ارائه مختص اقلام مقايسه اي سال قبل بوده و با تنظيم كاربرگ صورت ميگيرد (كه مشخص شود چه حساب يا حسابهايي بايد در اقلام مقايسه اي صورتهاي مالي جديد تغيير كند) نه انجام ثبتهاي اصلاحي در دفاتر، و بالاي اقلام مقايسه اي نيز همانطور كه مشاهده فرموديد عبارت (تجديد ارائه شده) قيد ميگردد.
(۲۰ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۱۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: و بعد اینکه در اظهار نامه هم باید این موارد اورده شود یا فقط در صورت های مالی همراه دفاتر.
خير، چراكه تغيير در اقلام مقايسه اي در اظهارنامه منجر به عليالرأس شدن شما ميگردد. تجديد ارائه فقط در تهيه صورتهاي مالي كاربرد دارد و در تنظيم اظهارنامه تأثير گذار نميباشد، همچنين از اين بابت هيچ اصلاحي در دفاتر نبايد انجام گردد.
(۲۱ تير ۱۳۹۴، ۱۰:۲۶ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: هزینه ای که سال 92 فاکتور شده و پرداخت شدهو اون شرکت در پایان سال یک مقدار از ما طلب کار بود حالا در برج 4 سال 93 اولین فاکتور این شرکت اومده و یه اصلاحیه هم برای فاکتور سال قبل زدن که یه مبلغی کم تر شده
ولی این تخفیف در فاکتور جدید لحاظ نشده حالا در زمان پرداخت بدهی این شرکت ما مبلغ فاکتور جدید +مانده بدهی ابتدای دوره را جمع کردیم و مبلغ تخفیف را کم و ابن مبلغ رو پرداخت کردیم
حالا این مورد چه راهی دارد که به حساب تعدیلات سنواتی نرود؟ چطور ثبت پیش پرداخت که شما گفتید بزنم
آيا در اين خصوص، مبلغ فاكتور هزينه تيرماه 93 شما را بدون احتساب طلب شما درج كردند يا اينكه خالص مبلغ فاكتور شده است؟ لطفاً سوال خود را دقيق و با قيد عدد و ارقام واقعي درج كنيد تا بتوانيم به شما پاسخ بدهيم.
بعنوان مثال درصورتي كه شما سال 92 بابت هزينه مربوط 100 ريال بيشتر پرداخت كرديد و امسال به شما فاكتوري دادند كه مبلغ واقعي 400 ريال، بستانكاري شما 100 ريال و خالص آن 300 ريال ميباشد، بايد از حساب تعديلات سنواتي استفاده كنيد، اين اشتباه مربوط به دو سال قبل است و بردن به پيش پرداخت مورد ندارد.
ثبت اين رويداد با فرض اينكه مشمول ماليات بر ارزش افزوده نيز نباشد:
هزينه ... 400
تعديلات سنواتي 100
بستانكاران/ بانك 300
با احترام...