سلام دوستان می خواستم ببینم در ترازنامه پیوست چگونه مشکل را حل کنم تا اظهارنامه اکترونیکی ارسال شود در حال حاضر پیغام خطا می دهد و می گویو جمع بدهی ها و دارایی ها نمی تواند صفر باشد
|
| |
![]() |
|
تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن
حسابداری، حسابرسی، قوانين و مقررات بيمه، دارایی و اداره كار، نرم افزار حسابداری و اكسل
ارائه بروزترین اخبار، قوانین، مقررات و بخشنامه های مرتبط با حسابداری، حسابرسی، بیمه، مالیات و اداره کار
آموزش و ارائه نکات کلیدی و کاربردی حرفه حسابداری و حسابرسی بصورت گفتگوی تخصصی با همکاران حرفه ای
بدون پرداخت هیچگونه هزینه، سوالات و مشکلات خود را با همکاران خود در میان بگذارید
بهترین مکان برای دستیابی سریع و رایگان به پاسخ مشکلات شما
|
مشكل: اظهارنامه الکترونیکی
|
|
۲۰ تير ۱۳۹۴، ۰۲:۰۹ ب.ظ
عکستون در دسترس نیست اما درست گفته دیگه نمیشه فقط سرمایه رو وارد کرد ولی طرف اون که دارایی باشه رو وارد نکرد
سپاس شده توسط:
۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۷:۵۳ ق.ظ
آیا عکس قابل رویت شد ؟
۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۰۹ ق.ظ
سلام به دوستان کارشناس
در مورد جدول "ترازنامه" اظهارنامه الکترونیکی برای شرکت ها کارشناسان محترم می توانند کمی راهنمايي کنند ؟ نحوه پرکردن بندهایی که برای ارسال الکترونیکی ضروری است
۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۱۰ ق.ظ
(۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۷:۵۳ ق.ظ)amir1354 نوشته: آیا عکس قابل رویت شد ؟ سلام دوست گرامي با كسب اجازه از جناب آقاي آسيابان عزيز؛ خير هيچ عكسي قابل مشاهده نيست. شما می توانید عكس خود را در یک سایت ارائه دهنده خدمات فضای اینترنتی، مانند سایت picofile آپلود کرده و آدرس فایل آپلود شده را در اینجا قرار دهید. ضمناً شما نميتوانيد كه فقط سرمايه را در اظهارنامه وارد كنيد، بلكه بايد تمام اطلاعات آن را تكميل نموده و مهم تر از همه معادله حسابداري را رعايت بفرمائيد. (۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۰۹ ق.ظ)amir1354 نوشته: سلام به دوستان کارشناس لطفاً در اين باره تاپيكهاي زير را مطالعه بفرمائيد: آموزش: اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی و دستورالعمل استفاده از آن آموزش: نحوه پر کردن اظهارنامه مالیاتی با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۷:۵۴ ب.ظ
سلام با راهنمایی شما تونستم عکس ترازنامه شرکت را آپلود کنم در عکس پیوست ابتدا به هنگام ارسال اظهارنامه الکترونیکی پیغام داد که ترازنامه منفی است سپس من همان مقدار منفی را در قسمت " بدهی ها : سایر حساب ها و اسناد پرداختی " وارد کردم ولی باز پیغام داد جمع بدهی و دارایی نمی تونه صفر باشه حقیقت این است من با پرکردن اظهارنامه 6390639 ریال طلبکار مالیاتی شدم لطفا راهنمایی کنید چگونه این جدول را پر کنم با کمال تشکر
۲۱ تير ۱۳۹۴، ۰۸:۴۹ ب.ظ
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما
جسارتاً بایستی به عرض جنابعالی برسانم با توجه به چیزی که متوجه شدم، در کمال احترام شما قادر به پر کردن اظهارنامه نخواهید بود و حداقل برای اینکار باید یک حسابدار باشید. لطفاً در این خصوص از یک موسسه خدمات مالی و یا حداقل یک حسابدار که تجربه آن را دارد درخواست نمائید تا اظهارنامه شما را تکمیل و ارسال نماید. این تاپیک بسته شد/ با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
|
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |