Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حسابداری شرکت شن و ماسه
سلام دوستان. من حسابدار یک شرکت شن و ماسه هستم. روش کار ما این است که مخلوط از رودخانه میاوریم و در شرکت به وسیله دستگاه ها تبدیل به ماسه، شن نخودی، شن بادامی و ... می شود. حال باید من برای حسابداری این شرکت چه روشی را پیش گیرم؟ فقط مبلغ فروش برای شرکت مهم است و کاری به بار آورده از رودخانه یا تناژ بار آماده ندارد یعنی در واقع به هزینه اش نمی ارزد که این آمار را بدست آوریم
برای استهلاک شرکت چه مبلغی را در نظر بگیرم؟
آیا باید از حسابداری تولیدی استفاده کنم؟
در کل نمی دانم. خواهشا راهنمایی کنید
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
اشتباه نکنم بایدحسابداری تولیدی استفاده کنین
استهلاک هم که دستگاه های تولیدی روبرچه اساسی مستهلک میکنین؟روش خط مستقیم؟نزولی؟یا...
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda
سلام و خداقوت دوست عزیز
اگر بخواهید همه ی عملیات(ورود مواد اولیه،عملیات مخلوط کردن مواد و تبدیل به انواع محصولات و فروش)را ثبت کنید حتما باید نرم افزار تولیدی بازرگانی نصب کنید اما اگر آمار ورود کالا برایتان مهم نیست و کارفرما فقط گزارش های مربوط به فروش را می خواهد نرم افزار بازرگانی کفایت می کند با این نکته که در اینصورت نمی توانید سود را محاسبه کنید.
با تشکر
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط:
با عرض سلام و کسب اجازه از دوستان بزرگوار
همان گونه که مطرح شد در این نوع شرکت ها برای مدیران بیشتر اطلاعات فروش اهمیت دارد. چرا که مواد اولیه از دل طبیعت استخراج شده و محصول تولید میشود. ولی نباید فراموش کرد که استخراج این مواد هزینه بر است . اگر از رود خانه مخلوط برداشت میشود پس قطعاً مجوز های لازم از محیط زیست و آب و فاضلاب شهرستان اخذ شده که متحمل پرداخت هزینه است و یا اگر از زمین خریداری یا اجاره شده استخراج صورت بگیرد که علاوه بر کسب مجوز ها ، هزینه خرید یا اجاره و هزینه تسطیح مجدد زمین مربوطه نیز باید در محاسبه بهای  تمام شده در نظر گرفته شود

برای محاسبه بهای تمام شده باید به صورت کلّی برای یک دوره مالی عمل شود. چرا که جهت ارائه اظهارنامه عملکرد باید بهای تمام شده نیز ثبت شود.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، sepideh
(۰۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۱:۱۴ ب.ظ)vahid14489 نوشته: سلام دوستان. من حسابدار یک شرکت شن و ماسه هستم. روش کار ما این است که مخلوط از رودخانه میاوریم و در شرکت به وسیله دستگاه ها تبدیل به ماسه، شن نخودی، شن بادامی و ... می شود. حال باید من برای حسابداری این شرکت چه روشی را پیش گیرم؟ فقط مبلغ فروش برای شرکت مهم است و کاری به بار آورده از رودخانه یا تناژ بار آماده ندارد یعنی در واقع به هزینه اش نمی ارزد که این آمار را بدست آوریم
برای استهلاک شرکت چه مبلغی را در نظر بگیرم؟
آیا باید از حسابداری تولیدی استفاده کنم؟
در کل نمی دانم. خواهشا راهنمایی کنید

باسلام 
مسئله اول اینه که آیا معدن به صصورت قراردادی در اختیار شماست ؟ یا اینکه تناژی سنگ می خرید ؟
حمل از معدن تا سنگ شکن توسط شما انجام می شود یا کرایه ایست؟
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۴۹ ق.ظ