Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: صورت معاملات فصلی
با سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید

سوالم رو با یک مثال شروع میکنم، فرض کنید من یک فروشگاه لوازم خانگی دارم با 10 تا مشتری و هر کدوم از این مشتری ها توی فصل بهار از من 10 تا

فاکتور با اقلام متفاوت در هر فاکتور (در هر فاکتور چند قلم کالا) خرید داشته اند.حالا...

1- آیا باید برای هر مشتری باید 10 رکورد ایجاد کنیم ؟ یعنی برای هر فاکتور یکبار در نرم افزار TTMS اطلاعات فروش را وارد کنیم؟

2- در قسمت اطلاعات فروش نرم افزار TTMS منظور از گزینه نام کالا چیست؟ ما در هر فاکتور چندین قلم کالا داریم باید نام تک تک اونارو بزنیم؟

3- برای بدست آوردن اینکه آیا مشتری مورد نظر را به صورت تجمیعی بزنیم یا نه باید چکار کنیم؟ آیا باید جمع تمام فاکتور های هر مشتری بدون ارزش

افزوده را بزنیم و با حد نصاب هر سال مقایسه کنیم؟

4- درقسمت ورود اطلاعات فروش و ورود اطلاعات خرید باید فقط فاکتور های مربوط به زمینه فعالیت وارد شوند یا سایر خرید و فروش ها نیز وارد می شوند؟ مثل پرداخت بابت هزینه ها؟

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت شما

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi201127 نوشته: سوالم رو با یک مثال شروع میکنم، فرض کنید من یک فروشگاه لوازم خانگی دارم با 10 تا مشتری و هر کدوم از این مشتری ها توی فصل بهار از من 10 تا فاکتور با اقلام متفاوت در هر فاکتور (در هر فاکتور چند قلم کالا) خرید داشته اند.حالا...

پاسخ سوالات شما قبلاً در تايپيك زير ارائه گرديده است:

پرسش: نحوه ورود فاکتور در نرم افزار ttms

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi201127 نوشته: 1- آیا باید برای هر مشتری باید 10 رکورد ایجاد کنیم ؟ یعنی برای هر فاکتور یکبار در نرم افزار TTMS اطلاعات فروش را وارد کنیم؟

دو حالت وجود دارد:

الف- مبلغ كل فاكتورهاي هر مشتري كمتر از ده درصد حد نصاب باشد، در اين صورت فاكتورها را در يك رديف بصورت بصورت تجميعي ثبت كنيد.

ب- مبلغ كل فاكتورهاي هر مشتري بيشتر از ده درصد حد نصاب باشد، براي هر نوع كالا در هر فاكتور، يك رديف جداگانه در نظر بگيريد.

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi201127 نوشته: 2- در قسمت اطلاعات فروش نرم افزار TTMS منظور از گزینه نام کالا چیست؟ ما در هر فاکتور چندین قلم کالا داریم باید نام تک تک اونارو بزنیم؟

درصورتي كه نيازي به ثبت هركدام بصورت جداگانه باشد، نام كالا به همراه كد آنها بايستي در هر رديف آورده شود.

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi201127 نوشته: 3- برای بدست آوردن اینکه آیا مشتری مورد نظر را به صورت تجمیعی بزنیم یا نه باید چکار کنیم؟ آیا باید جمع تمام فاکتور های هر مشتری بدون ارزش افزوده را بزنیم و با حد نصاب هر سال مقایسه کنیم؟

بله دوست عزيز، نحوه كار شما كاملاً صحيح است. ملاك عمل بصورت تجمیعی یا یك سطر جداگانه در گزارش نیز، مبلغ خالص فروش بدون مالیات و عوارض بر ارزش افزوده می‌باشد.

(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi201127 نوشته: 4- درقسمت ورود اطلاعات فروش و ورود اطلاعات خرید باید فقط فاکتور های مربوط به زمینه فعالیت وارد شوند یا سایر خرید و فروش ها نیز وارد می شوند؟ مثل پرداخت بابت هزینه ها؟

بجز اقلامي كه در بخشنامه موارد عدم شمول دستورالعمل اجرائی ماده 169 مکرر آمده است، كليه خريد و فروش‌ها مي‌بايست در گزارشات فصلي آورده شوند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، alipesaraklu

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۲:۰۳ ب.ظ